zondag 11 februari 2007

Walk, golf and eat....

Vanmorgen hadden we met Leen om 11 uur bij zijn hotel afgesproken. We zouden een rondje rond Lake Pine gaan lopen en hij had wel zin om mee te lopen. Vanmorgen was het nog frisjes, maar wel een mooie strak blauwe lucht en een al iets warmer wordend zonnetje.

Photobucket - Video and Image Hosting


Het was weer lekker even rond het meer te lopen. Het lijkt wel dat de twee mile steeds een beetje korter worden ;-) Maar dat is een goed teken nietwaar?
Onderweg kwamen we nog een leuke Squirrel tegen. Alsof hij gewoon even bleef zitten om te poseren ;-) Wat een gezelligerd he?

Photobucket - Video and Image Hosting


Na het wandelen zijn we bij ons thuis een bak soep wezen eten. Onder de soep kregen we een skypetelefoontje uit Oude Tonge van John en Annemarie. Zij hadden ons op de Skype gevonden en we hebben even leuk met ze kunnen kletsen. We hadden allebei de webcam aan en dat maakt het toch wel erg grappig dat je elkaar dan ook gelijk ziet. Na de soep zijn we naar Knights Play de golfbaan in Apex gegaan. Even afslaan om een beetje het "golfgevoel" te proeven voor Leen. Bij het proberen te slaan kwam er ineens een man naar Ron en Leen. En die ging hun een beetje lesgeven. Hij had er duidelijk verstand van. Zo aardig van hem. Leen nam zijn raadgeving aan en al snel bleek er een natuurtalent in hem te schuilen. Hij sloeg alle ballen zo een eind weg. Zo leuk om te zien.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting


Later kwam hij, David, bij mij op het bankje zitten en ik vroeg hem of hij ook golfles gaf. Maar hij vertelde dat hij geen golfles gaf, maar wel Taj Chi en Yoga en dat hij afgestudeerd was in bewegingsleer en fysiotherapie. Hij had in Florida altijd bij een Nederlandse fysiotherapeut gewerkt. Hij verstond geen Nederlands, maar hij vond het heel leuk om Ron en Leen te helpen. Hij had er echt kijk op en had binnen twee tellen gezien waar wat verbetert kon worden in de houding. Hij was echt heel aardig en het blijkt dat hij vlak bij ons om de hoek woont. Echt net 1 wijk verder. Zo grappig. Na het afslaan hebben ze nog wat putten geoefend en zijn we even wezen shoppen bij de Target. Daarna zijn we weer lekker bij Carrabbas wezen eten. Natuurlijk had Ron weer de Polo Rosa Maria. Maar in zijn aardappelpure zaten zeker 5 teentjes knoflook. Echt nog helemaal heel. Dus toen de serveerster zijn bord op kwam halen vertelden we dat dat toch wel een beetje te veel van het goede was. Ze bracht het bord naar de keuken en kwam later vertellen dat het eten van Ron van de rekening was gehaald, want dat was niet goed inderdaad. Maar goed dat Ron het op tijd zag, anders was het toch echt het logeerbed geworden vanavond. :-) 5 teentjes knoflook is wel heel erg veel stinken bij elkaar, hi hi hi. Al met al toch wel weer een hele nette service! Daarna hebben we Leen weer naar het hotel gebracht en wij zijn weer op huis aan gegaan. Als afsluiting van weer een mooie dag was er ook nog een heel mooie zonsondergang vandaag.

Photobucket - Video and Image Hosting


Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie zonsondergang!
Ja daar moet je niet aandenken 5 teentjes! Wel netjes dat ze de "fout" toegaven.

Anoniem zei

Weer een gezellig weekend met als afsluiting zonsondergang. Het blijft toch iedere keer heel mooi die lucht mij verveeld het nooit.
Barendrecht

Annemiek zei

Dat is een fantastische zonsondergang, het lijkt bijna niet echt.
Wat leuk om zomaar een lesje van iemand te krijgen die er ook nog echt verstand van heeft.
Leuk dagje zo. Groetjes

Anoniem zei

Prachtfoto weer die laatste, maar ook die van die squirrel, die mis ik in mijn tuin (tje) Pfff..ik ben een enorme knoflook fan maar 5 tenen is inderdaad wel veel van het goede. Goeie service toch weer hè ! Fijne week verder !

Dizzymisslizzy zei

Ah leuk, nog meer golf liefhebbers :-). Wat aardig dat die man wilde helpen met tips geven. Zeker als het dan ook nog effect heeft. Een mooie foto hoor van die zonsondergang. Ik vind hier in Texas altijd dat de zonsondergangen mooier zijn dan in Nederland, maar dat komt misschien ook omdat ik ze hier beter kan zien dan in Nederland. Nog kunnen slapen na die dosis knoflook?

Petra zei

@ Bianca
Ja dat was zeker netjes van ze.

@ Ma
Nog even en je kan ze live komen bewonderen ;-)

@ Annemiek
Ja door de spiegeling in het water lijkt het ineens heel anders.

@ Mary-ann
Ja ietspietsie te he 5 teentjes knoflook. We hebben er wel om moeten lachen....

@ dizzymisslizzy
Ja denk dat dat het is. Hier heb je er gewoon een mooie kijk op.

Larissa zei

WAUW! Die zonsondergang is écht heel mooi!