dinsdag 15 mei 2007

Aardbeitjes uit NC

Vandaag de eerste aarbeitjes uit eigen tuin geoogst. Weliswaar al 2 stuks! Zien ze er niet mooi uit? Bijna zonde om op te eten ;-)
Gisteren ben ik bij Jessy op kraamvisite geweest. Vorige week is ze bevallen van een heel mooi zoontje genaamd Kayne. En wat een mooi klein mannetje was het. Natuurlijk beschuit met muisjes gegeten. Jessy's ouders waren ook over uit Nederland dus we hebben lekker met zijn allen even buiten gezeten. Vond het ook heel leuk om Megan weer even te zien. Jessy en haar man en kinderen zijn bijna gelijk met ons hier in NC aangekomen. Wij drie weekjes later. Megan was toen 6 maanden en ook nog echt een baby-tje. Nu is het al weer een hele dame en zo groot vergeleken bij kleine Kayne.
Toen ik weer thuis was stond er een pakketje voor de deur op me te wachten. Het was mijn zelf ontworpen kleenex doosje! Zo leuk. Van de week kreeg ik via een mail een tip dat Kleenex hier nu een actie waarmee je je eigen foto's op een doosje kan laten afdrukken. Je kan ze ook heel leuk bewerken en dus heb ik nu een Stacey en Connor tissue doosje!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Echt heel leuk en erg handig ;-) Ron was vanavond met de oprit bezig. Hij heeft een hogedrukspuit geleend van een collega en wilde die schoon spuiten. Nou leek de oprit helemaal niet zo vreselijk vies, maar een maal bezig leek het wel of hij aan het verven was. Wat een verschil!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dat was nog eens eer van zijn werk. Want het knapte heel erg op zo!
Verder heb ik voor de Beardie liefhebbers nog een leuk blog te melden. Hij is van Mariet. Mariet is de zus van een collega van Ron. En Mariet en Henk wonen ook op Schouwen Duiveland, waar wij vroeger gewoond hebben. EN zij hebben ook twee Beardies. (en drie katten, 2 parkieten en 2 paarden) En nu is Mariet onlangs ook begonnen met bloggen. Dus zou zeggen neem eens een kijkje ;-)

Groetjes Petra

16 opmerkingen:

Petra zei

Mooie aardbeitjes, hoor! En wat een leuk idee, dat Kleenex doosje!

blips zei

Dat ziet er lekker uit zeg, beetje suiker erop en smullen maar.

Anoniem zei

Mhh water loopt me in de mond.

gr petra

Anoniem zei

geweldig, kleine Amerikaanse aardbeien. Wel wat meer gaan kweken hoor Petra, want net als je de smaak te pakken hebt ..............

Anoniem zei

Je oogst ziet er goed uit, kleine hapjes nemen hihihi.

Leuk de Kleenex doosjes!!!

Wij zitten hier echt in hollands weer regen regen en nog eens regen en dan zie je Ron lekker in z'n korte broek de oprit doen!

Fijn dat Stacey weer een nieuw aapie heeft.

Groetjes,
Kaar

Anoniem zei

Leuk zo'n kleenex doos, was het verzenden nog duur?

MMM lekker aarbeien uit eigen tuin!

Petra zei

@ Bianca
Het doosje kostte 5 dollar en het verzenden van drie doosjes (ja ik heb er nog twee gemaakt) was 5,95.
Dus viel nog mee.

Anoniem zei

Errug leuk die doosjes.
Nou de aardbeitjes zijn inmiddels op?

Lekker hoor in je korte broek klussen, daar dromen wij van.

Doen de Amerikanen eigenlijk ook aan hemelvaartsdag?

Erna

M@riet zei

hee lekker ben jij ;-)! je hoeft niet zo te promoten hoor, ik heb niet zo`n heel spannend bestaan, hahaha! We zijn die leuke blogs van de Petra`s uit amerika gewend en dan is Noordwelle wel andere koek ;-0...
Leuke Kleenex doosjes trouwens...

Anoniem zei

Wauw die aardbeien zien er super uit!! Maar wel eerlijk delen hè, 1 voor jou en 1 voor Ron...
Dat tissuesdoosje is echt super!!! Wat een ontzettend leuk idee!! Misschien kan je dat hier ook ooit doen. Die van jou is wel heel mooi geworden!

Anoniem zei

mmmmm je aardbeitjes zien er heerlijk uit. Geniet er van en heeeeel langzaam eten ;-)

Wat gaaf die Kleenex doosjes. Echt super leuk. Dat doen die Amerikanen toch weer goed ;-)
Maar ja het is en blijft zover weg hahaha

Kunnen jullie niet een beetje zon hier heen sturen......

Anoniem zei

Zien er lekker uit de aardbeitjes, maar ze zullen nu zeker inmiddels wel op zijn! Die Kleenex doosjes zijn echt hartstikke top geworden zeg.We hadden al gezien dat we nog even moeten wachten voordat wij ze hier kunnen maken.
Groetjes en een gezellige Ascension day ;-)

Anoniem zei

heel leuk die fotos op die kleenex doosjes. en jullie nog bedankt. voor die foto.s. van stijn. lekker onder de slagroom. en een hele mooie foto. buiten van ron. gaat het een beetje met stacy. lik van max, ingrid is met de hele bubs. een paar dagen naar duinrel. rud ook .die heeft er een gehuurd van 9 meter. als het regent kunnen ze daar allemaal in. dat is lachen gebazen. groetjes ma.

Nel zei

Mmmm aardbeitjes..... mar gauw meer plantjes gaan aanschaffen. Vooral op ijs zijn ze superlekker.
We zijn met z'n allen wel jaloers op jullie mooie weer, iedereen is vrij vandaag maar dan moet het weer wel meewerken.

Anoniem zei

Hmmm..aardbeitjes...heerlijk. Wat ontzettend leuk die kleenex doosjes. Hier gaan de kleenex er ook rap doorheen, dus eh... Wat is het weer heerlijk weer bij jullie. Geniet ervan en ook van je schone oprit, goed gedaan Ron ! Toch leuk dat de vaste traditie van beschuit met muisjes blijft bij de geboorte. Blijven zij voorlopig ook in the states ? Doei

Petra zei

@ Mariet
Je bent veeeeeeeeeeelste bescheiden meid!
Vind je blog heel leuk om te lezen!

@ Erna
Ze hebben wel Hemelvaartdag (ascension day wat Yvon al zei) maar..... geen vrije dag helaas voor Ron

@ Mary-Ann
Jessy en familie blijven hier waarschijnlijk nog wel een paar jaar wonen. Haar man werkt ook voor een Nederlands bedrijf hier in de buurt. Dus ja even beschuitjes is wel weer leuk (en lekker)

Groetjes Petra