dinsdag 22 mei 2007

Geweest

Gisteren ben ik met Stace weer naar het NC-State university dierenziekenhuis geweest om te kijken hoe zijn rode bloedlichaampjes er voor staan op dit moment. Dat is 's morgens vroeg nuchter daar heen en dan wordt er bloed afgenomen. Dat wordt onderzocht op het aantal rode bloed lichaampjes en het gehele bloedplaatje en in de middag zou de dierenartst ons bellen voor de uitslag. Ze belde om twee uur en helaas zijn de waardes niet zo heel erg gestegen. Het is van 25 naar 26 gegaan. En dat is te weinig volgens de dierenarts. Bovendien zagen ze iets van geelzucht bij hem en daarvoor moet hij nu morgen weer een dag worden opgenomen in het dierenziekenhuis. Al weer voor onderzoeken voor zijn lever. Ik moet zeggen dat de uitslag mij ontzettend is tegen gevallen omdat ik juist vond dat Stacey zich weer wat energieker toonde. Maar het bloed vertelde dus anders.
Nu is het wel zo dat het omhoog is gegaan en niet naar beneden, want dat zou nog erger geweest zijn. Het kan zijn dat de nieuwe medicijnen de geelzucht nu bij hem veroorzaken en daarom de nieuwe testen weer. Dan moet er gezocht worden naar een vervangend medicijn voor hem. We moeten dus nog even volhouden voor ons mannetje!

Groetjes Petra

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach Petra.... en ik heb nog wel zó hard geduimd voor een goede uitslag! Wat een tegenvaller :-( Oké, wel iets gestegen maar toch minimaal en zeker minder als jullie hadden verwacht... en dan nu weer iets van geelzucht... Jeetje, het houdt niet op voor jullie ventje! Heel veel sterkte met alle volgende tests én het feit dat Stace daar weer een dag voor opgenomen moet worden...

Hou vol daar & alle goeds!
Groetjes Karin

Anoniem zei

Hoi
Wat een toestand zeg. Toch een tegenvaller. Maar het is in ieder geval iets gestegen. Naar beneden had erger geweest. Misschien hebben ze andere medicijnen. VOl houden Stace.
Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Chips, we draaien de duimen gewoon nog even door!

Anoniem zei

Veel sterkte en wij duimen door!!!!

Groetjes,

Ton, Karin en Dylan

Annemiek zei

Dat valt even tegen, sterkte ermee.

Anoniem zei

Petra stacey gaat vooruit al is het langzaam ,staat niet stil gaat niet achteruit, dus wij blijven positief denken en duimen, en met mij heel veel anderen.
Morgen heel veel sterkte
groetjes uit Barendrecht

Anoniem zei

Wat een tegenvaller, blijf positief. Sterkte.

Petra zei

Kan me voorstellen, dat dat een hele tegenvaller voor je was! Hopelijk vinden ze in het ziekenhuis de reden voor de geelzucht en wordt hij, hoe langzaam dan ook, toch gaandeweg beter. Hugs, Peet!!

M@riet zei

Joh, dat valt toch wel effies tegen en juist idd omdat je zag dat hij wat energieker werd..
We blijven gewoon stug door duimen voorlopig!

Dikke knuffel voor jullie 4-tjes en eentje xtra voor meneer de Bruin ;-)

kastelke zei

Oh, spijtig dat het niet harder gestegen is. We zullen dus met z'n allen nog wat harder moeten duimen, én ik steek een kaarsje extra aan.
Liefst van al wil je natuurlijk met flinke sprongen vooruit gaan, zodat je deze nare periode snel achter je kan laten. Dus hopelijk komen ze snel met een medicijn waar Stace een goede reactie op heeft en geen bijwerkingen van krijgt.

Becs zei

Jeetje wat een gedoe weer! Ik zal nogmaals heel hard voor je duimen dat het toch allemaal snel goed gaat komen!

Anoniem zei

Hee wat is dat nu toch allemaal met Stace. Nou maar hopen, dat ze snel achterhalen wat er precies aan de hand is zodat de waardes wat sneller kunnen gaan stijgen en het belangrijkste Stace zich weer lekkerder gaat voelen. Dan doet de rest vanzelf weer mee. In ieder geval, al is t tergend langzaam, gaat ie toch vooruit dat is altijd nog beter dan achteruit! Nou meis sterkte ermee en ik sluit aan in de rij duimers!!!

Dikke knuf voor jullie allemaal,
Ann

Anoniem zei

Wat een tegenvaller is dat nou zeg! Zeker omdat je het niet verwachte.

En dan ook nog weer een dagje opgenomen bah!

Hopelijk heeft niet niet al te veel last van al die testen.

Gr Petra

Anja zei

Tjee, wat een tegenvaller. Maar gelukkig toch iets gestegen en niet naar beneden gegaan. Heel veel sterkte morgen voor jullie!!.
Ik zal duimen.

Anoniem zei

Hoi Petra en Ron, wat een tegenvaller. Nu maar hopen dat ze snel iets vinden met een goed medicijn erbij. Nog even volhouden hoor en ook wij blijven duimen.
Sterkte morgen en geef Stacy maar een poot van Tommy.

Doei

Anoniem zei

De reactiepagina van Blogger werd steeds niet gedownload. Maar je site kan ik wel lezen.....
Toch weer een tegenvaller, maar gelukkig is Stacey wel energiek en doen ze er alles aan om haar weer fit te krijgen.
Je tuin ligt er prachtig bij, heerlijk die aardbeitjes op een beschuitje met wat suiker ;-))
Liefs vanuit Californie

Anoniem zei

Wat een spanning , nu weet je nog niks. Het blijft afwachten.
We blijven duimen.
Het brood zag er trouwens toppie uit. Groetjes en een ppot voor Stace en Connor.
Toos

Anoniem zei

Dat is zeker een tegenvaller.
We blijven onze duimen draaien voor de bruine beer.

Groetjes Nancy