maandag 28 mei 2007

Dan nog maar een keer....

Vorige week hadden we toch die grenen kast op Craigslist gezet. We hadden ontzettend veel mailtjes gehad toen en binnen twee uur was er al een vrouw wezen kijken en wilde hem hebben. Ze betaalde ook meteen de $ 45,00. Helaas paste de kast niet in haar sedanwagen. En we spraken af dat ze hem maandag- of dinsdag morgen op zou komen halen. Maandag niemand gezien, dinsdag niemand gezien en donderdag dus nog maar even gemaild. En vrijdag middag kwam er een antwoord mailtje. Ze wilde hem eigenlijk toch niet, want ze vond hem eigenlijk iets te klein. Maar we mochten de $ 45,- wel houden voor het ongemak..... Okay dan is het wel goed natuurlijk ;-)
Afijn wij vrijdagavond weer een advertentie geplaatst en dit keer dan ook gelijk maar wat duurder omdat er vorige week zoveel vraag naar was. Dus voor $ 65,00 op Craigslist. En al weer zo veel mailtjes. En zaterdagmiddag zou er een vrouw komen. Maar die is helemaal niet op komen dagen. Nou dat ging lekker zo.... Afijn voor de 4e keer een advertentie geplaatst en nu zou er vanmorgen een man komen. En zowaar die is gekomen en betaalde meteen de $65,- en laadde hem zo in zijn truck. Nu dus echt verkocht en eigenlijk hebben we nu zelfs geld toe gehad op de kast en er 14 jaar van genoten ;-)
Vandaag zijn we even naar het kantoor geweest van Jordan lake. Daar hebben we een pasje gekocht voor $ 40,-, zodat we heel de zomer naar het park en meer op kunnen zonder de $5,- te betalen. Dit pasje is ook geldig voor Falls Lake en Kerr lake. Dus we kunnen ook nog eens afwisselen. Eenmaal daar zagen we dat alle afslagen naar Jordan lake afgesloten waren. Alles zat vol. En bij elke ingang stond een ranger. Toen we vertelden dat we voor een jaarpas kwamen mochten we wel door. En konden we dus makkelijk het pasje halen. Op het meer zelf vonden we het niet zo heel druk. Op het feestje bij Frank en Sharon hadden we het nog een stel buurtjes over gehad. Zij vonden namelijk Jordan lake vrij druk en wij hadden juist zo iets van wat is het hier heerlijk rustig. Maar het is duidelijk dat wij het Grevelingen meer en de Haringvliet gewend zijn, waar het pas echt druk is. Hier valt het allemaal wel mee, al waren er vandaag wel veel bootjes op het water. Maar niks vergeleken bij in NL.
Verder zijn we vandaag gewoon thuis geweest. De palm in de tuin groeit met de dag een heel eind. Zag hij er van de week nog zo uit.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vandaag ziet hij er zo uit....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aan het gras achter de palm kan je zien dat het hier al een poosje droog is, want ook dat wordt met de dag geler. Het is hier boven de dertig graden op het moment, dus langzamerhand is het gras de kleur van stro aan het krijgen. Voor hebben we een sprinkler maar achter is de tuin gewoon veel te groot om dat te besproeien. Dus dan maar wat geler toch?
Wie ook behoorlijk gegroeid zijn, zijn de vogeltjes van de zwaluwen aan de voorkant onder de porch.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

We zagen 5 kleine koppies nu.

Heb nog steeds het gevoel dat Stace in kleine stapjes vooruit gaat. Hij slaapt wel nog heel veel. Hopelijk zien we het goed en zullen volgende week dinsdag de waarden weer iets omhoog zijn gegaan richting de 36.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kluif, "doekie" en Apie binnen "pootbereik". Dat moet goed gaan komen!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Connortje heeft vandaag lekker in de tuin rond gebanjerd. Toen Stace even lag te slapen is hij naar buiten gesmokkeld. Dus dat was weer even lekker voor hem. Helaas voor hem niet zo veel Beardies bij de "Xing" ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Behalve dan die steeds stil zittende op dat vlaggetje.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Onderweg naar buiten kwam hij ook nog even de band tegen en volgens mij probeerde hij ons hier wat duidelijk te maken......

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Guus zei

Connortje wil zwemmen!

Unknown zei

Mooi zeg die palmboom wist niet dat die zo snel konden groeien.
Conner; Wat een klein zwembad....

Anoniem zei

Wat een verhaal he met die kast. Maar goed je hebt er inderdaad behoorlijk meer voor gehad dan die 125 gulden..

Ps heb je wel een swimmingpoolpermit aangevraagd.....

Gr petra

Annemiek zei

Mooi verdient met die kast.
Dat Jordan Lake ziet er zo mooi uit, ik denk ook vaak hoe druk sommige plekken zijn, maar als ik erbij bedenk hoe druk het in NL soms is, toch vaak wel een stukje meer.
Grappige foto's weer van de hondjes.

Anoniem zei

Das nog eens leuk zo je kast te verkopen!!! Gelukkig is die eindelijk weg, want daar was het allemaal om begonnen. De zwaluwtjes groeien zeker gestaag, zijn al lekkere pluizenbolletjes.
Toch maar voor Connor een zwembad aanleggen in de tuin, volgens mij vindt die dat helemaal geweldig.
Dikke knuf voor de boys!!

Anoniem zei

Dat is nou nog eens verkopen, wat een mazzel zeg!
Ik hoop dat dit ook zo gaat met Dylan z'n kamer, deze staat ook te koop, hihihi.

Wat een genot zeg zo'n daagje op het water, dat er nog maar vele zullen volgen.

Leuk zo'n bandje, achter de boot. Al vindt Connor hem thuis ook wel leuk.

Kaar

Anoniem zei

haha dat is nog is een goede verkoop.
En wat gaat die palmboom snel......

Ennuh Connor wil volgens mij naar het water ;-)

Dikke knuf voor Stace en Connor

Becs zei

Volgens mij wil er iemand zwemmen ;-)

Fijn zeg dat jullie de kast kwijt zijn en er nog geld op toe hebben gekregen ook ;-)