maandag 20 augustus 2007

In New York


Het is goed Stace weer even in actie te zien, de laatste dagen. Hij heeft weer alle aandacht voor de frisbee's en sjouwt er mee door de tuin ;-)





Hoe weet jij nou wat ik van plan ben, vrouwtje.......
Ik lig hier alleen maar mooi te zijn.....



Zoooooo lekker dat gras......



En dit hou ik best wel even vol hoor....



Duidelijk dat hij weer in zijn "hummetje" is. En dat is mooi want vanmiddag gaan we het bezoek ophalen van het vliegveld. Nog even wat laatste boodschapjes doen hier en daar en dan Ron oppikken en naar het vliegveld. Het weer is goed nu gelukkig, want toen ik Ron op ging halen vrijdag waren veel vluchten vanuit Newark gecancelled, vanwege slecht weer. De aankomst hal C in RDU is niet zo groot en ik zat daar dus vrijdag te wachten op Ron. Er staat een rij met stoeltjes in die aankomst hal en naast me zat een ouder echtpaar te wachten op hun zoon. Ze begonnen een praatje met me, over koetjes en kalfjes en vertelden dat hun zoon er aan kwam. Op een gegeven moment ging hun mobieltje. De vrouw gaf hem al gelijk aan haar man en met veel getob kon hij eindelijk het knopje vinden voor op te nemen. Het was hun zoon, dat wist ik want hij sprak heel hard "Hi Son!", door het kleine apparaatje. De man viel daarna even stil. En daarna kwam er een "Are you still in New York??????", luid en duidelijk uit. Echt ik probeerde niet mee te luisteren hoor, maar hij sprak zo hard, dat er geen mogelijkheid was om niet mee te luisteren. "Are you still in New York?", riep hij verbaasd een tweede keer. Waarschijnlijk was zijn zoon nog aan het praten, maar hij viel bijna van zijn stoel van verbazing. En daarna zei hij het op dezelfde toon nog een keer. Alsof het even duurde tot het bij hem doordrong. De mond van de vrouw viel inmiddels ook open. Daarna volgde een stilte van de man en hij zei alleen nog maar goodbye in het mobieltje. Toen was het weer zoeken naar het knopje om op te hangen. Zijn vrouw hing zowat aan zijn lippen, want die wilde weten wat er aan de hand was. Maar het knopje was goed verstopt en moest ze dus even wachten. Uiteindelijk kwam het hoge woord (er weer) uit. "He is still in New York", zei hij na het knopje gevonden te hebben. "What???" zei zijn vrouw verbaasd.
Inmiddels had ik het de eerste keer al begrepen, maar het kwartje viel nog niet helemaal bij de mevrouw. Dus herhaalde de man het nog een keer wat luider. "He is still in New York!", met een duidelijk New Yorks accent en zo hard dat nu bijna de hele aankomst hal het had gehoord. "Oh nooooo", had zijn vrouw gezegd. De man was behoorlijk teleurgesteld en bedacht wat ze nu moesten doen volgens mij. De vrouw, geschat op een jaar of 85 moest het nog allemaal tot zich nemen. "Why?", vroeg ze hem ook luid en duidelijk. "His flight got cancelled", zei hij en stond op. De vrouw zat nog wat versuft, maar stond ook op en kwam naar me toe. "That was our son, he is still in New York, his flight got cancelled". "Oh", speelde ik verbaasd als of ik de eerder meldingen er over niet mee had gekregen. Het was vast een lieve vrouw, zo als ze gelijk haar belangrijkste nieuws met mij deelde. Dus ik zei, ga lekker even ergens wat eten? Het kan misschien nog wel even duren. Ja dat vond ze een goed idee en ze schreeuwde naar haar man die inmiddels vijf meter verder stond. "Let's go and get something to eat, Hon" en toen wist de rest van de vertrekhal inmiddels allemaal wat ze gingen doen ;-)
Het was een aandoenlijk gezicht ze zien weg te lopen zo samen. Nog kibbelend over waar ze wat gingen eten. En vroeg me af hoe oud hun zoon eigenlijk wel zou zijn. Maar ik zou het nooit komen te weten, want "He is still in New York" ;-))))

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk om Stacey te zien genieten.

En ook al is het pas maandag....jij ook een fijn
weekend Petra:-)

Petra zei

@ Rianne
hahahha, ik ga het gelijk aanpassen.
Jemig...... ;-)

Anoniem zei

Wat een mooie foto's maken je nieuwe toestel!

Fijn dat het beter gaat met Stacey...

Wat heb je het verhaal mooi levendig geschreven!
Groetjes,

Jasmino zei

Wat fijn om Stacey weer zo actief te zien, ik kan me voorstellen dat jullie daar blij van worden.

Ik heb dubbel gelegen bij je verhaal over het stel op het vliegveld, ik kon me film voor me afdraaien, geweldig!

Anoniem zei

Ach die stacey, kijk hem is lekker rollebollen.
Gossie dat blote buikie moet maar snel harig worden.

Wat een stel, moest zo lachen om je verlag van het telefoon gesprek.

Becs zei

Wat heerlijk moethet zijn om je beestje weer zo te zien rond rollen!!! Fijn!

blips zei

En wederom zat er koffie op het scherm, grandioos verhaal.
Leuke foto's van Stacey mijn hondje rolt ook altijd zo in het gras, behalve als het regent, met geen stok de deur uit te krijgen.

Anoniem zei

Wat een geweldig verhaal!!!

Anoniem zei

LOL!!! Heel grappig geschreven....

Blij dat het beter gaat met Stacey!

Groetjes,

Anoniem zei

Das echt zo'n "columnverhaal" geweldig!!
Die Stace heerlijk hem weer zo te zien!!!

Annemiek zei

Leuk verhaaltje. Ik zie het zo voor me zo'n stelletje. Nu vraag ik me ook af of zoonlief inmiddels is aangekomen :)

Anoniem zei

Ik zag het stel al helemaal voor me, geweldig!

Mooie foto`s van Stace, goed om te zien dat hij zich duidelijk beter voelt!

Anoniem zei

Wat een schitterende foto's van je bruine kanjer Stacey!! Heerlijk om hem te zien genieten in het gras, doet me goed hem zo lekker genietend te zien!!