woensdag 15 augustus 2007

Soepie???

Ook al is het hier nog geen vier uur.... Hier de (mega) soepkom ala Petra

Voor het glazuren



en na het glazuren

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Wat een verschil in kleur he? Had er eerlijk gezegd toch wel een beetje een hard hoofd in dat de kleuren zo donker zouden worden. Je ziet nu ook pas weer dat de verf "gesponsd" was. Tijdens het verven zelf zag je alleen een egale laag. Maar zoals het staaltje aangaf bij het uitkiezen van de kleuren, zo is de "megabowl" wel geworden. Gisteren had Helga hem voor me meegenomen. Er was hier weer een keertje koffie drinken. Gelukkig was het niet zo heel erg warm en konden we in de porch zitten met zijn allen. En natuurlijk even bij gekletst met elkaar. De andere exemplaren waren ook geslaagd heb ik begrepen. De mok van Helga was in ieder geval erg goed gelukt, want die had ze ook mee genomen, zodat we hem konden zien.

Verder ben ik een beetje voor bereidend werk aan het doen voor de gasten die a.s. maandag in "hotel Glorie" gaan arriveren. Wat boodschapjes en vanmiddag maar alvast de bedden in orde maken. Van de week waren Ron en ik op het vliegveld, omdat hij van de week voor zijn werk op pad moest. Maar het RDU vliegveld betekent voor mij altijd zoiets van "bezoek ophalen". Nou eerst strakjes Ron weer ophalen en dan maandag Ron's moeder, zus, zwager en neef Jesse ophalen. Zij zijn trouwens de eersten van aardig wat bezoek wat er gaat komen deze komende maanden. Duidelijk dat "the Indian Summer" in trek is bij onze gasten ;-) Wij vinden het in ieder geval heel leuk om weer familie en vrienden over de vloer te hebben strakjes!

Groetjes Petra

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi
Heel leuk je koppie soep hoor. Nog leuker is dat ik hem volgende week in het echies te zien krijg. Wat ga je de volgende keer maken . Een supertheepot.
Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Ik las ergens in je blog dat je ook een broer hebt toch??
Anja Linden.

Petra zei

@ Anja
Uh?? Bedoel je Ron?
Ron heeft geen broer hoor.
Ik heb wel een broer trouwens ;-)

Jasmino zei

Dat is een behoorlijke soepkom, Petra! Daar kunnen jullie met z'n tweetjes romantantisch samen uit eten ;-) Hij is wel mooi geworden!

Gezellig, al dat bezoek de komende tijd. Veel plezier alvast!

Anoniem zei

Huh heeft Ron geen broer?? En die was zo supersonisch en je kunt zo vreselijk lachen met m??????????

Gelukkig mogen wij ook overnachten in Hotel Glorie, begin nou wel kriebels te krijgen hoor bijna iedereen is al met vakantie geweest. Maar goed nog even het begint al lekker op te schieten. Eerst veel plezier met je schoonfamilie over de vloer!

En dan vind ik het ook wel bijzonder dat wij ervoor gaan zorgen, dat je dat ophaalgevoel ook bij het treinstation gaat krijgen haha.

groetjes,
Ann

Anoniem zei

Ja ik vroeg mij af waarom je niet over je broer praat en waarom hij nog niet op vakantie is geweest.

Anja

Anoniem zei

Heb je trouwens nog de uitslag van de hond z'n biopsie gekregen of zijn ze daar nog steeds over aan het nadenken??

Linda.

Anoniem zei

Ja Peet drukke tijden vanaf volgende week.
Mag mezelf ook bij de gelukkige loge's scharen.
Nog 6 weken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erna

Anoniem zei

Zien er gekleurd eruit de soepkoppen, heb je hem zelf gemaakt, dan is dat wel een compliment waard vind ik.

Petra zei

@ Anneke
Bij het lezen van het berichtje van Anja moest ik inderdaad wel meteen denken aan Ron's "broer-broer", hi hi hi. Die was zo nu en dan wel erg handig, wie weet is ie er weer eind Oktober ;-)

@ Anja
Ik denk dat mijn broer nu wel andere dingen aan zijn hoofd heeft dan hier naar toe te komen. Maar heb het gevoel dat jij daar alles van weet of niet?

@ Linda
Morgen heb ik een afsprak met Stacey weer bij het dierenziekenhuis. We kunnen wel stellen dat "vlot" anders is inderdaad. Gelukkig gaat het goed met hem, anders had ik zeker wel eerder aan de bel getrokken.

@ Erna
Oh dat gaat al opschieten zo 6 weken ;-)

@ Geesje
Alleen zelf beschilderd hoor ;-)

Groetjes Petra

blips zei

Wat een verschil in kleur zeg. Het mooiste vind ik nog dat het aan een stuk is en niet kapot gebarsten tijdens het bakken :)

Anoniem zei

Ben er ook ooit eens aan begonnen, maar heb niet veel talent als het op bakken en versieren aankwam... Ziet er heel mooi uit! Je hebt het in je vingers...

Groetjes,

Anoniem zei

In zo'n mooie soepkom smaakt de soep vast nog beter. Gezellig al die loge's. Succes met met Stace in het zieknehuis!!

Anoniem zei

Het vakantieseizoen is al bijna weer geopend, veel succes met alle voorbereidingen:-)) Sterkte met de Stace morgen Peet, je krijgt dan toch ook de uitslagen?

Petra zei

@ Yvonne
Er wordt in ieder geval weer bloed geprikt bij hem. Vorige week belde wel de dieren arts dat ze toen de resultaten nog niet hadden van de kweek. Hopelijk is er vandaag meer bekend, maar heb zo'n donker bruin vermoeden dat het vandaag ook niet zal gaan lukken.

Anoniem zei

Ziet er goed uit!

Wat een heerlijk vooruitzicht om je familie en vrienden straks weer over de vloer te hebben in Hotel Glorie ;-)