zaterdag 4 augustus 2007

Post en Painten

Donderdag hadden we alweer leuke post! Wat worden we weer verwend met al die leuke post. Nu weer een pakketje vol met leesvoer van Erna. En natuurlijk veel lekkers, zoals de eierkoeken ;-) Stace had nu ook al weer snel ontdekt dat dit pakketje ook erg lekker rook en kwam met zijn neus even polshoogte nemen. En hij had inderdaad gelijk, want er was ook lekkers voor de hondjes. Thanks Erna en Ron!!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Donderdag morgen was ik bij Jessy koffie wezen drinken en Jackie was er ook. Beiden hebben ze pas een babytje gekregen. Isabella is nu 5 maanden en Kayne 2,5 maand. Maar Kayne is duidelijk flink gegroeid zo naast Isabelle. Het was leuk om ze weer even te zien en bij te kletsen. Megan, de dochter van Jessy, die vindt haar broertje en kleine Isabelle wel heel erg interessant en bewondert even mee ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Vrijdag avond had ik afgesproken met Jessy, Helga, Jackie, Katja en Petra. We zouden eerst naar "paint-your-pot" gaan en daarna uit eten. Nou ben ik niet zo heel erg goed in het artistieke schilderwerk, dus was benieuwd wat ik van het paint-your-potten moest gaan verwachten. Maar ik vond het erg leuk.
Er waren heel veel verschillende items waar je uit kon kiezen. Van koffiebekers tot dipschalen aan toe. Deze zijn dan helemaal blank en kan je je er daarna op uitleven met verf, in aller hande kleuren. Ik had uiteindelijk gekozen voor een (wel erg grote) soepkom. Nu nog bedenken wat er op? Er waren allemaal kleurstaaltjes en daarmee kon je wel een keuze maken wat te doen. Toen ik mijn kleuren aan het uitkiezen was, kwam het meisje wat daar werkte me vertellen dat ik mijn kleurkeuze het beste kon "sponzen". Je hoort het al, ben inmiddels al een doorgeleerde paint-your-potter na gister avond ;-) Afijn ik heb haar advies opgevolgd en het ging best aardig.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Nu lijkt hij nog licht roze, maar als er de vernis laag over heen zit moet hij dus een stuk donkerder worden. Had nog even getwijfeld of ik een stencil zou gebruiken, maar toen hoorde ik van de "dots" en zag dat je die met de achterkant van een kwast er zo op kon zetten. Dus ben ik daar voor gegaan, want dat was toch wel een "veilige" tactiek. Een soepkom met dotjes is het geworden! Volgende week worden ze in de oven gebakken, dus ben benieuwd!



Daarna door naar P.F. Changs en daar was het druk, erg druk. Gelukkig had Jessy een tafel gereserveerd, dus hoefden we niet al te lang te wachten. Het eten vindt ik daar altijd erg lekker. Zeer smaakvol en ook helemaal niet duur. We hadden veel verschillende gerechten besteld en zo kon je van alles wat proeven. Een soort van Chinese rijst tafel, maar dan anders.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Het was weer een geslaagd avondje uit met de Nederlandse dames.

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Nel zei

Wat een gezellige "meisjes-avond" je wordt behoorlijk creatief zeg ! Leuk zo zelf schilderen, zo zie je maar dat in ieder toch wat creatiefs schuilt.

Alweer wat leuks op je blog gezet, het wordt steeds proffesioneler.

Een fijn weekend en een virutele knuffel voor meneer de Bruin.

Anoniem zei

Ziet er allemaal leuk en gezellig uit!!

M@riet zei

Die Peet, een echte crea-bea in de dop! Leuk joh, vooral met zo`n clubje dames!Zijn dat ook collegavrouwen van Ron (en Ronald)?

Anoniem zei

Leuk avondje Petra, gezellig dat jullie regelmatig dit soort dingen ondernemen!

Annemiek zei

Dat ziet er leuk uit!