dinsdag 28 augustus 2007

Meer vanuit NY

Vanmorgen kreeg ik weer een telefoontje. Want... ze waren weer lang Times Square gekomen en ze stonden weer bij de webcam ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ze hadden gisteravond nog een lichtjes tour gedaan. En nu stond Wall Street, Ground Zero en een boottocht om het vrijheids beeld op de planning. Druk schema dus. Daarna nog even een fotootje gesaved van de webcam. En wat me daarbij opviel was de enorme hoeveelheid taxi's op de achter grond. Grappig om ook Jesse een foto te zien maken ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Wat een drukte!!! En wat een verschil waar ik vanmiddag was. Want ik was naar Sunset Lake gegaan in Holly Springs. Dat is een paar minuutjes bij ons vandaan. Natuurlijk mijn nieuwe camera mee in de rugzak. Wat een rust en stilte daar. Glad watertje en wat weg glippende schilpadden. Een prachtige vlinder kwam vlak bij mijn voeten even uit rusten. Wat een mooi plaatje!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Zag zowaar ook 1 van de eerste verkleurende blaadjes van dichtbij vandaag. Dat heeft zeker wat altijd. Kan haast niet wachten tot die kleuren pracht weer los barst strakjes.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier de andere kiekjes van vanmiddag in een fotoalbum.



Zo anders dan in New York, dat is zeker. Maar beiden hebben wel wat.....
De drukte en de stilte van Amerika zo dicht bij elkaar. Het drukke New York en de rust van North Carolina. Twee hele grote contrasten.
Dus om het af te leren... Nog 1 keer zwaaien dan?????

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuk gezicgt zo voor de webcam in the Big Apple.

Wij wonen dan wel in New York. Maar ook hier in Up-state New York is het ook niet druk hoor. Bijna de helft van alle inwoners van New York woont in New York City. Hier 3,5 uur ten noord/westen van de stad lopen de herten ook in mijn tuin. Ik vind New York City heel leuk, maar zou er voor geen geld willen wonen.

gr petra

blips zei

Je bent lekker bezig met het maken van mooie foto's. Vooral met die stoelen op de voorgrond en het water, straalt echt rust uit. New York city straalt daarentegen veel drukte uit. Je kan het niet laten die webcam he, wel heel erg leuk.

Anoniem zei

wel vreselijk leuk die cam op T.S. Zo kan je nog eens naar je verre familie zwaaien. En dat die honderden taxi's in N.Y. niet alleen in de films zo is, is nu ook meteen bewezen :)

Nel zei

De techniek staat voor niks, wat enorm leuk. Zeker als je even belt dat je er staat, anders zwaai je voor.....
Het was weer een heel leuke week in Raleigh. Dat wijnproeven en hapjes eten in verschillende huizen, lijkt me ook erg leuk om te doen.

Anoniem zei

Dat zijn wel heel bekende plekjes.

Erna

Petra zei

@ Erna
Ja leuk dat jij ook mee heb kunnen kijken, via de Skype dan weer.
Wat een technologie we hier toch allemaal gebruiken, hi hi hi.
Was wel erg grappig zo!

Anoniem zei

Mooie foto's heb je gemaakt!!!
Ik kreeg helemaal de kriebels dat ik daar op die stoelen wilde gaan zitten om eens lekker te gaan genieten van de stilte en de mooie omgeving.

De pics van de webcam zijn ook leuk:-)

Anoniem zei

Wat heb je weer een prachtige foto's gemaakt.

Anoniem zei

Wow wat lachen joh, Patries en ik hebben ook zo staan zwaaien op times square. Mooie foto's weer Petra. Altijd goed zo'n dagelijks portie USA. Kus van hier en ook van de Stammetjes. Zodra ze weer online zijn komt ze wel weer even op de virtuele koffie.

Have a good one...

Anoniem zei

Leutig hoor!Ben ook bezig met Skype maar krijg nog geen gehoor dus zal wel iets niet goed gedaan hebben ;-)
Prachtige foto`s weer, vanaf volgend jaar zullen we waarschijnlijk de vakanties doorbrengen in Oregon ;-)dus zullen we deze plaatjes wel missen!

Larissa zei

Wat ontzettend grappig zeg, dat je ze daar kunt zien op de webcam!