zaterdag 25 augustus 2007

Verslag van van de week

Donderdag zijn we naar Wet and Wild vlak bij Greensboro geweest. Het was die dag best een beetje bewolkt en 's morgens had het nog flink geonweerd. Wij hadden daarom goede hoop dat het niet zo druk zou zijn, maar eenmaal bij de parkeerplaats waren er toch wel erg veel auto's. Binnen in het park viel het best nog wel mee. We hebben een best wel veel glijbanen gedaan. Ook dat je met een soort van opblaasbootje van de glijbaan gaat en dat best hard! Ook andere waar de onderkant, zeg maar, ontbreekt, waardoor je met een plons in het water terecht komt. Die vond ik wel erg leuk ;-) Ze hadden ook een golfslag bad. Maar dat ging toch wat anders dan in Nederland. Om de tien minuten of zo kwam er 1 golf. Wel een hele grote, maar in Nederland hoor je altijd een soort van "ding-dong" en dan blijven de golven een poosje komen. Het zwembad was wel lekker verkoelend, dus die golf erbij was wel grappig. Ook de lazy river was wel lekker, zo een beetje dobberen. De camera had ik tijdens het zwemmen in de kluis gelegd en heb er dus geen foto's van helaas.

Vrijdag's zijn we naar Frankies in Raleigh geweest. Dit is een soort speelterrein voor kinderen. Maar ook met kart wagentjes en botsbootjes e.d.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Het was allemaal erg leuk, alleen was het er enorm warm die dag buiten. Er was ook een binnen hal met allemaal speelautomaten enzo. Daar stond gelukkig de airco aan waar we even konden afkoelen. Ook hadden ze een "batting cage". Hier kun je honkballen zeg maar. De ballen worden dan op je afgeslagen en kun je proberen om een home run te slaan.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vandaag was er in Cary lazy Dazes. Dit is een hobby markt waarbij vele kraampjes met zelfgemaakte spulletjes te koop zijn.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En toen begon het drukker te worden...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vond het erg leuk om er nu eens te kijken. Voorgaande jaren was het er steeds niet van gekomen. Ik had al wel eens gehoord dat je er vroeg moest zijn want er kwamen veel mensen op af. Wij waren er rond 9 uur en toen konden we nog goed parkeren en nog rustig bij de kraampjes kijken. Maar rond een uur of 10 was het er al erg druk en ook al erg warm. Maar vond dat er erg leuke en vooral aparte dingen waren te zien.

Toen we terug kwamen stond er een verrasssing op me te wachten, want Ron en Richard waren niet mee geweest naar de Hobby markt, maar waren dus op pad geweest en hadden dit meegenomen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

HET tuinbankje waar ik het al een keer over gehad had. Ze hadden hem 's morgens opgehaald daar waar ik hem toen gezien had. Het is een kadootje van Ron's moeder voor ons. Wat een super verrassing he?

Vanavond hebben we hier in de straat een "winetasting" avond. Er doen dit keer zes huizen aan mee en in elk huis blijf je drie kwartier. Daarna ga je naar het volgende huis. Wij zijn het vijfde huis. En ik heb gekozen voor Spaanse wijn. Nou drinken wij zelf geen wijn, dus het was op de gok of het lekkere wijn is. Maar dat is het voordeel als je het vijfde huis bent, waarschijnlijk maakt het tegen die tijd dat ze bij ons langskomen, niet zo heel veel meer uit ;-) Verder moest je ook zorgen voor een hapje bij de wijn. Dit wordt bij ons stokbrood met pesto en kaas. Alison en Bob zijn het laatste huis en zij zorgen voor de dessert wijn en dessert. Tegen die tijd is het al elf uur heb ik begrepen. Volgende maand zijn er dan weer andere huizen aan de beurt. Moet zeggen dat ik wel benieuwd ben. Moest er vorige week nog wijnglazen voor bijkopen want zoveel wijnglazen had ik niet ;-) Er komen 21 mensen proeven en hoorde van Alison dat ze Raspberry torte gingen maken als dessert. Dus alleen daarom gaan we al mee ;-)


Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Jasmino zei

Gezellige dingen doen jullie samen! Die markt ziet er leuk uit, en spashen in een water pretpark is altijd leuk! En die bank is super, hij is erg mooi! Ik wil achter in onze tuin tegen de schuur zo'n Amerikaanse bank, met zo'n soort van strandstoelen zeg maar. Maar ik moet nog even doorsparen, misschien volgende zomer....

Anoniem zei

Wat een leuke verrassing bij thuiskomst, de bank is heel mooi.
Veel plezier tijdens de wijnavond!!
Als de buren maar niet dronken bij jullie binnen komen;)

Anoniem zei

De bank ziet er leuk uit.Petra ik ben weer bij gelezen.Zo te zien verveel jij je eigen niet,Doeg.

Nel zei

Wat een verrassing, lief hoor zo'n mooi kado. B.t.w. wat een gezellige week, ik denk dat je bezoek het super naar de zin heeft en jullie zeer waarschijnlijk ook.

Anoniem zei

Gezellig idd hoor, zo`n weekje met familieuitstapjes!En dan de bank, helemaal gewweldig, da`s zeker een superverassing, lief hoor!

veel plezier bij de Wine tasting, klinkt erg leuk!

Anoniem zei

Hé, een goed idee ook voor hier in de buurt Petra, een 'winetasting' avond :-)

Wow, en wat een prachtig bankje! Zo'n verassing mogen ze hier ook neerzetten! (leuk kussentje ;-)

Veel plezier verder met jullie uitstapjes!

Groetjes Karin

Anoniem zei

Dat moet ik maar niet doen een Whine tasting, ben bang dat ik dan niet meer gewoon de deur uit kan lopen ;-))
Vind je bank ook erg mooi!!!

Anoniem zei

Hoi Petra, het bezoek zit er weer op jullie hebben wel ontzettend veel leuke dingen gedaan. Het bankje is ook heel mooi, ik hoop dat je er veel plezier van mag hebben.de tiffany workshop was ook enig, je heb wel een crea buurvrouw past goed bij jou.
groetjes Toos