donderdag 19 maart 2009

Bedankt!

Allemaal hartstikke bedankt voor de reacties! Echt heel leuk! Hartstikke bedankt! Je zou der bijna harder van gaan lopen ;-) Gisteren was dan de eerste keer zonder Evy. En ja ik ben weer in gevecht gegaan met iPodje en heb het opgegeven. Wat een eigenzinnig apparaat!
Nou kan ik hier natuurlijk weer al mijn frustaties neer schrijven en geloof me ze waren er! Maar ik heb het helemaal gehad met het ding en doe het dus met de muziek die er godzijdank nog opstaat. En dat zijn nummers van onze oldie cd's. Kortom disco muziek anno 1996, ha ha ha. En ach die nummers ken je tenminste en kan je mee zingen niet?
Dus o.a. op "I'll house you" en Kylie Minoque "spinn me around", gisteren aan de hol. En het ging super! Het weer was ideaal. Geen wind niet te warm of te koud. Het leek wel of ik door kon blijven gaan. Dus toen ik bij ons huis terug was, nog een stukje verder gelopen. En resultaat, zo waar 43 minuten gelopen zonder stoppen! Ik blijf er verbaasd van, kan er niks aan doen. Komt vast door die goude ouden muziek op mijn iPod! En Ron, ik ga zeker ook even kijken op de website die je noemde. Misschien kunnen we weer een nieuw schema doen ;-)

Gisteren ook nog even wat boodschapjes wezen doen. Ik moest naar Crossroads naar de Petsmart. En op de weg er naar toe zag ik op een aantal kruispunten politie het verkeer regelen. De stoplichten deden het allemaal niet meer. Het was een behoorlijke chaos eigenlijk. Eenmaal bij de Petsmart zag ik ook mensen buiten staan en de winkel was helemaal donker.

Photobucket

Volgens mij was er in dit hele gedeelte geen stroom meer. En dat in een groot winkel centrum. Hmm dat schoot niet op. Ik daarop maar een stukje doorgereden, maar ook bij de World market geen licht te zien. En ook Kohls was zonder stroom.

Photobucket

Photobucket

Bij BJ's daarentegen wel. Die hadden vast een soort van back-up. Veel licht was er niet, maar de kassa's deden het wel. Dus ben ik daar maar even naar binnen gegaan. Wel apart zo in een half donkere winkel. Maar natuurlijk kon ik ook in het donker nog wat vinden. Dus op naar de kassa en toen ik bij de kassa stond, ging ineens al het licht weer aan. En gelijk ook gingen er van allerlei alarmen af. Telefoon stond rood gloeiend en het bleek dat dat de alarm centrales waren die belden. Dat ging echt reuze snel zeg. Zo'n 10 seconde nadat de stroom er weer op zat. Daarna kon ik dus mijn originele winkel route weer vervolgen ;-) Gelukkig maar, ha ha ha.

Verder hadden we ook al weer bezoek gehad van vogels die nestjes willen maken bij onze voordeur. Is allemaal niet zo erg, maar ze maken er echt een bende van en bij de voordeur is het niet zo handig. Zeker niet gezien onze hondjes, die van alles mee naar binnen lopen. Dus Ron had er wat op gemaakt.

Photobucket

En dat werkte prima..... De eerste weken. Want zwaluwen hebben we niet gezien. Maar nou zag ik eergisteren toch weer takjes liggen bij de voordeur. En ik keek naar boven....

Photobucket

Ha ha ha, kiek kiek.... Stak er ineens een koppie boven uit! Die dacht dat is een mooi plekje. En nu ze er eenmaal weer zitten vind ik het toch weer zielig.....
Ben benieuwd of het plastic wat er voor zit, hun bouwsels houdt. Anders ligt dalijk het hele nest op de grond bij de voordeur. We gaan het zien!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Miranda zei

Ach gossie, dat kopje van dat vogeltje. Wat een liefje, maar het lijkt mij eerder een duifje of zo dan een zwaluw. En wel zo fijn dat je toch nog je boodschappen mee kon nemen. Maar je topper deze dag 45 MINUTEN? Wauw, petje af hoor. Big hugs from hierboven uit Virginia

Anoniem zei

Oh wat schattig dat vogeltje!

Wat ontzettend knap van je Petra, dat je al 45 minuten hard kan lopen. Ik haal het niet eens 1 minuut denk ik.

Anja zei

Tjee, wat ga je snel om nu al 45 minuten te lopen, knap hoor!!
Wat een lief vogeltje.

Ineke zei

Die zwaluwen zijn wel vasthoudend zeg, ze zijn niet weg te krijgen :-).

Pftt, 45 minuten hard lopen, hoe krijg je het voor elkaar.

gr, Ineke

Anja L. zei

Goed hoor zo lang hardlopen. Die Evy heeft toch wel heel wat teweeg gebracht.
Ken je de site van djsteveboy.com
Hij heeft geweldige mixes op verschillende beats. Hier kun je heerlijke muziek downloaden om op hard te lopen. Ik gebruik zijn muziek ook altijd om op te sporten.
Groetjes,
Anja L.

Annemiek zei

Volgens mij een spreeuw deze keer. Leuk, elke keer een andere vogel :) Alleen troep maken doen ze allemaal.

Anoniem zei

Spannend, winkelen in het (half)donker. Ik heb ook ooit een tijdje in de winkel gewerkt en ook 1x stroomuitval gehad. Was best gezellig met wat kaarsen voor verlichting. Alleen..de kassa's werkten niet, dus alles met rekenmachine en opschrijven en later alsnog invoeren in de kassa!!
Leuk om eens mee te maken, maar verder...

Bibi zei

Spooky hoor die winkels zonder stroom:-), heb gister weer een zombie film gezien en daar moest ik gelijk aan denken hahahaha.
Nou zit dat nummer van Kylie Minoque in m'n hoofd...