zondag 22 maart 2009

Filmpje

Gisteren zijn we eerst naar Cary Town mall geweest. We wilden nog even bij de Walking Company kijken voor Uggs die Ron's nichtje graag wilde hebben. Volgend weekend zien we Richard en Jesse in New York, dus dan zouden zij ze weer mee kunnen nemen naar Nederland. Maar helaas hadden ze ze niet. Ze verkochten het type wat zij graag wilde hebben alleen in Australie zelf. Had in de winkel nog wel MBT sandalen gepast. Maar op 1 of andere manier zaten die niet zo lekker als mijn gympen. Daar vandaan zijn we naar de bioscoop gereden. Ron wilde graag de nieuwe film van Nicolas Cage zien. "Knowing" heet deze film. Op zich was het best een spannende film, maar het einde vond ik een beetje suf eerlijk gezegd. Had toch een spectaculair einde verwacht, maar dat viel even zwaar tegen. Nou moet je het misschien in een bredere zin zien, maar toch vond ik het einde tegen vallen.

's Avonds hebben we de film Australia op dvd gezien met Nicole Kidman. Was een behoorlijke lange zit deze film, maar vond hem erg goed. En aan deze film zat tenminste een "lekker" einde! Dat maakt me altijd erg blij.

Vandaag zijn we richting Smithfield gereden, naar de outlet mall. Onderweg zagen we veel perenbomen in bloei! Deze zijn altijd zo mooi rond en zitten vol witte bloesem. In de herfst verkleuren ze ook nog eens mooi rood.

Photobucket

Wij rijden altijd binnen door naar de outlet en ik vind dat altijd een leuke weg om te rijden. Beetje heuvelachtig en dwars door het boeren land zeg maar.

Photobucket

Het was best wel druk bij de outlet mall vond ik. Toen we aankwamen, zo rond een uur of 11 nog niet, maar in de middag zeker wel.

Photobucket

PhotobucketWe hebben wat leuke kleren kunnen scoren. Door de "min 15" ging het passen van kleren bij mij ook een stuk lekkerder. Dat geeft me dan ook gelijk weer zin om nog even verder te gaan! Ook voor Jesse, die we zaterdag dus in NY zullen zien, hebben we een leuk kadootje bij de Nike store gevonden. Daarna nog even naar de Bath & Body outlet en naar de Crocs outlet. En toen waren we wel weer klaar met het shoppen. Waarna we rond 1 uur een broodje zijn gaan eten bij de Subway en daarna weer op naar huis.

Photobucket

Eenmaal thuis, lekker met de hondjes gewandeld en in de tuin met ze gezeten.

Photobucket

Connor vindt om 1 of andere manier het kleine bijzet tafeltje bij de schommelbank zijn troon. En gaat daar altijd uitgebreid op zitten en kijkt dan als heer en meester de tuin in.

Photobucket

Morgen ga ik met Beth naar de nieuwe film van Julia Roberts, Duplicity. De voorstukjes er van vond ik erg leuk, dus ben benieuwd hoe die is.

Groetjes,
Petra

9 opmerkingen:

Bianca (Hollandranch) zei

Leuk die foto van Connor op dat tafeltje !

Uggs bestel ik meestal bij www.zappos.com dan heb je ze supersnel en ze zijn nog "goedkoop" ook daar + ze hebben een groot assortiment (de laatste keer dat ik daar wat besteld heb)

Wat een mooie bomen !

Sandra zei

Hi Petra,

Wij zijn nu op vakantie in Orlando. We hebben ook pas de film Knowing gezien, en ik vond precies hetzelfde als wat jij schreef. Einde viel me zwaar tegen. Normaal zijn Nicolas Cage films erg goed.

Groetjes,
Sandra (http://blogger.xs4all.nl/djb)

Annemiek zei

Wat ziet de lente er al mooi uit bij jullie!

Anoniem zei

Ziet er wel heeeeeeeeeel bekend uit die foto`s ;-)

Wat een heerlijke foto`s van de bloesems en de boys!

xx Mariet

Petra zei

@ Bianca
Zappos heeft ze ook niet, had ik inderdaad ook nog gekeken. Het is een apart model (Roxy).
@ Sandra
Gelukkig, ben ik niet de enigste. Had echt zoiets van waar heb ik nou de hele tijd naar zitten kijken.

@ Mariet
Ja bekende plaatjes voor jullie!

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat zal dat een fantastisch gevoel zijn om nu te gaan winkelen! Knap hoor, zoveel kilo eraf.

gr, Ineke

Kasaka zei

Die peren zijn bij ons bijna uit, maar nog geen half uur naar het zuiden helemaal, zagen we dit weekend. Zo vreemd, dat zo'n kleine afstand in de natuur al verschil maakt. Knowing vond ik er eng uitzien, is het dus niet?

Anoniem zei

Oh Sjoppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prachtige plaatjes van onderweg.
Bekende route!!!!

Erna

Kristel Holsbeek zei

Mooie foto van die bomen!!

Goh Ron dat heb je lief gedaan hoor zo een prachtig boeket bloemen gekocht voor je vrouwtje!!!

Laat je het weten of je de filmmooi vind dan kunnen wij hem kopen want wij gaan praktisch nooit naar de film hier (=dubbed) en op tv is er zo goed als niks;-((