dinsdag 10 maart 2009

Twee keer


Twee keer stond Nederland in de krant. Als eerste zondag in de News & Observer. Het was een leuk artikel over het logeren op een woonboot in Amsterdam. Dit in tegenstelling tot de normale manier waarop toeristen in Amsterdam overnachtten. Als je op de link hierboven klikt, kun je het hele artikel online lezen.

Photobucket

En gisteren stond er in de Wall Street Journal ook een stuk over Nederland. Dit keer over de water werken.

Photobucket

Weer volop in het nieuws dus ;-) Wat verder in mijn nieuws? Zondag weer gelopen. Les 25. Het was 2x 15 minuten, maar de tweede 15 minuten gingen voor geen meter. Het was toen we 's avonds gingen lopen nog 18 graden en ik was nog in winter outfit. Niet slim. Ik plofte bijna bij de tweede 15 minuten. Mijn benen gingen spontaan in staking en het ging gewoon niet verder! Dus les 25 doen we woensdag nog een keer.
Gisteren met Rhonda en Beth, twee buufjes wezen fietsen in de wijk. Het was heerlijk weer, maar een enorme wind! Tijdens de rit hadden we afgesproken om vandaag bij de Tobacco trail te gaan fietsen en dat dus vandaag gedaan. De trail helemaal fietsen tot aan de Chatham County line is 6,5 mile. Heen dan, maar je moet ook weer dezelfde 6,5 mile ook weer terug. En dat brengt het totaal op 13. Wat dan omgerekend 21 kilometer is.... (zeg het er even bij, want dan klinkt het nog verder, ha ha ha) De tobacco trail is vrij vlak, maar toch niet zo vlak als dat ik gehoopt had ;-) Er waren wel degelijk heuvels, heeeeeleeee lange heuvels wel te verstaan. Waarbij je na zo'n vijf minuten op zo'n heuvel je bovenbenen behoorlijk voelt branden. Maar poldermodel Petra heeft het gered en de 21 kilometer voelde als een hele prestatie ;-)

Zo en dan ga ik me nu klaar maken voor de film. Alison en ik gaan zo naar Slumdog Millionair. Kijken of wij ook vinden of die film de Oscars verdient heeft!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Bianca (jerbia) zei

Hahahaha, wat kun je het weer heerlijk omschrijven; poldermodel Petra ;)

Ik vind het knap dat je jezelf met zoveel overgave op het sporten hebt gestort, petje af!

Anja zei

Knap hoor, 21 kilometer is zeker een hele prestatie !

www.ine1149.web-log.nl zei

Fijn, dat Nl nu eens niet negatief in de krant komt :-).
Inderdaad, petje af, zo sportief als jullie zijn.

Hoe is het eigenlijk met die baan afgelopen, gaat dat nog door?

gr, Ineke

Petra zei

@ Ineke
Ja ik ben aangenomen en heb me de afgelopen weken uitermate in de handleidingen verdiept ;-)

Bibi Snelderwaard Brion zei

En hoe vond je de film?
Je bent goed bezig hoor! Ik ben alweer twee weken niet fit genoeg geweest om te gaan sporten maar als ik dit zo lees plan ik toch wel snel weer een bezoekje aan de gym.