zaterdag 7 maart 2009

Niet schrikken

Maar er komen al weer actie foto's ;-) Het is wat met ons. We hebben duidelijk een blik met activiteitjes open getrokken, hi hi hi. Maarja het houdt de mens bezig niet? Vanmorgen vroeg gingen we met de fietsen richting William B. Umstead Park. Omdat er bij Harris lake een soort van wedstrijd was en de andere mountain bike trails nog gesloten waren. Maandag was de sneeuw, maar nu dus nog steeds de meeste mountain bike trails dicht.

We waren er denk ik om half negen en het weer was echt zalig! Umstead Park is een vrij groot park net boven Cary en vlak bij het vliegveld. En het is heel erg, maar we waren er nog nooit geweest. Maar dat is dus sinds vandaag veranderd.

Photobucket

Nu weet ik tenminste ook hoe groot en hoeveel heuvels Umstead heeft. En mijn bovenbenen weten het nog beter. Oei, oei... het was wel even afzien eerlijk gezegd. Er was wel een hoogte puntje te melden, want de topsnelheid met de fiets was vandaag 27 km per uur. Daarentegen was er ook een diepte puntje (ahum). En dat was ingehaald worden op je fiets, door een hardloper. Weliswaar heuvel op, maar toch, het zou niet moeten mogen. Mijn hemel, ik denk wat zie ik nou? Komt er gewoon iemand voor bij gerend. Je zou toch denken dat je met je fiets sneller zou gaan, ha ha ha. Alsof ik door dikke stroop ging en de hardloper op veren liep ;-) Een ernstig diepte punt dus. Wederom, zoals vaker gezegd bij mij, ik ging niet hard, maar ik ging. Holletje af ging duidelijk beter, zo werkt het dan ook weer!

Photobucket

Net toen we begonnen waren kwamen we ook een hele sliert aan hardlopers tegen. Op 1 van hun shirtjes zag ik dat het waarschijnlijk de Umstead Trail Marathon was. Die moesten dus nog een heel eind verder dan ons, want wij kwamen ze bij mile punt 2 tegen en waren dus nog maar net gestart. Ze hadden er nog 24 te gaan. Petje af, of in dit geval, helmpie af.

Photobucket

We hebben er nog even naar staan kijken en toen de meesten voor bij waren zijn we door gefietst.

Photobucket

Weer een stukje verderop is het RDU vliegveld uitkijkpunt. En hebben we nog wat vliegtuigen in de verte zien landen en stijgen.

Photobucket

Hierna ging het heuvel af!! En dat was duidelijk een heel stuk lekkerder. Even gewoon in de derde versnelling, dat maakt nog al een verschil zeg. De marthon gangers waren allemaal foetsie en we konden dus even door fietsen. Daar dan ook het 27 km record.

Photobucket

Op de terugweg kwamen we weer over de 40 heen en zijn we nog even de green way op gefietst. Deze gaat naar Cary toe.

Photobucket

En al weer holletje af ;-)

Photobucket

En daarna was ik moe....

Photobucket

Om half elf waren we weer thuis en hadden we weer wat calorietjes verbrand op deze zaterdag ;-)

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Lidy te Vruchte alias Beardiertje zei

Morgenstond scheelt nu zeker ´n pond,je bent ´n kanjer ,petje af.
Gr Lidy

www.ine1149.web-log.nl zei

Pftt, wat zijn jullie sportief bezig de laatste tijd! Petje af!

gr, Ineke

Yvonne zei

Nou nou je bent niet bij te houden, de ene dag nog aan het hardlopen de volgende dag alweer aan het klimmen op de fiets.
Ook van mij petje af (zeker met 27 graden).
Komt er morgen ook nog zo'n sportieve dag of wordt het een rustige zondag?
Groetjes Yvon

Anja zei

Inderdaad petje af, jullie zijn erg sportief bezig geweest de laatste tijd!

Marchiena zei

Toppie hoor zoals jullie bezig zijn. Erg leuk om de verslagen te lezen en de bewijzen ervan te zien:))

Groetjes van een sportieve kijker:)

Miranda zei

Leuk om zo weer eens een heel ander blik te mogen werpen op je woonplaats en omgeving te zien.Er zijn vast ook al heel veel kilo's weggewerkt. Super, kanjers!Is weer eens wat anders dan op de moter, al is het ook met helm. Groetjes

Bianca (Hollandranch) zei

Ik vind het knap hoor !

Ha ha, hoe je dat beschrijft: ingehaald worden door een hardloper. Zou ik ook heel raar van opkijken geloof ik.

Petr@ zei

Hartstikke sportief hoor, van jullie! Ach, en in gehaald worden door een hardloper stimuleert alleen maar om door te gaan!

monique zei

super !

xx monique

Cisca zei

Haha, wat een leuk logje weer. En wat een lekker weer bij jullie, het lijkt wel lente!