dinsdag 14 april 2009

Muziekjes

Gisteren leuke post!!! Erg leuke post! Muzikale post!!! Nederlandse muzikale post! Leuk, leuk, leuk!!! Erna had ons de nieuwste CD van Blof, genaamd April, opgestuurd.

Photobucket

Het klonk weer als een echte Blof cd. Gelukkig iets vrolijker dan het album "Oktober" van ze. We hebben nu dus weer nieuwe Blof muziek om tot ons te nemen! Hartstikke bedankt Erna! Helemaal toppie!

En....., nog meer muziek niews. Want vandaag was er een presale voor kaartjes van het concert van U2. En van Ron heb ik (alvast) voor mijn verjaardag kaartjes voor dit concert gekregen! 1e ring nog wel. Het duurt nog wel meer dan een maand eer ik jarig ben, maar Bono en zijn mannen komen pas in Oktober hier in Raleigh optreden. Dus tegen die tijd is mijn verjaardag allang geweest ;-)

Photobucket

Ze treden op in het Carter Finley stadion in Raleigh. Wat normaliter het stadion van NC state Wolfpack is. Een American Football stadion dus. Het is voor mij denk ik inmiddels ruim 21 jaar terug dat ik naar een concert van U2 ben geweest. Mensen kinderen wat een tijd terug al weer. Maar kan me het wel nog heel goed herinneren.

Photobucket

Hier boven een foto van dat concert in 1987. Bono op cowboylaarzen en ik zeker ook in die tijd. Was helemaal hip. Nu volgens mij alweer, ha ha ha. We zaten toen ook 1e ring en het kaartje kostte me toen vast drie zaterdagen werken in de schoenenwinkel waar ik mijn bijbaantje had. Of te wel, ik heb er een heel stel van die cowboy laarzen voor moeten verkopen. Niet wetende dat ik er 21 jaar later nog zo aan terug zou denken. Vond het destijds zo'n belevenis. Hopelijk wordt het in Raleigh net zo!

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

wat een leuk verjaardagscadeau!!! Geniet er maar van;-) Hopelijk kunnen wij ze ook te zien krijgen, tot onze spijt zijn ze in LA al uitverkocht;-(

elmarstel zei

leuk .....april van blof, wij gaan hem ook snel kopen, maar de meeste liedjes hebben we natuurlijk al stiekem gedownload....., maar oktober vonden we te somber en die hebben we niet aangeschaft, maar april ligt hier binnenkort ook, want we moeten bij CAS 2009 wel mee kunnen "zingen" natuurlijk.

Annemiek zei

Dat is iets om naar uit te kijken, leuk!

Anoniem zei

Als wij in Washington zijn treden ze daar ook op..misschien krijgen we er nog wel wat van mee!
Leuk kado van Erna!


Groetjes Mariet

Marchiena zei

Wat een super verjaardagscadeau, dat wordt genieten bij U2.
Leuk ook dat Erna April van Blof heeft opgestuurd, lekkere muziek.

Ik moest even bijlezen omdat ik een tijdje niet op je blog gekeken had. Het koste me meer tijd dan dat ik dacht:), maar ik heb weer genoten van je verhalen en je foto's.

Groetjes en liefs.
Marchiena

Anoniem zei

Wat een geweldig verjaardagscadeau al moet je tot oktober wachten, maar je wachten zal beloond worden.

Helaas waren de kaarten in NL zo uitverkocht!

Groet,
Kaar