vrijdag 17 juni 2005

De blinde man en de piloot

Gisteren zouden mijn "blinds" in het huis op gehangen gaan worden. Sinds mijn woordverwarring met de Blindsguy, die niet blind is, maar een soort van luxaflex ophangt genaamd "Blinds" hier, van een paar weken geleden krijg ik steeds binnenpretjes als ik er aan denk. Mike, zo heet de blinds guy, heeft zelf ook een gezonde portie humor en gedurende de dag maakte hij steeds grapjes. Niet vervelend, maar hij was wel mijn engels aan het testen.
Ik moest daar wel om lachen, eigenlijk. Maar Mike was niet alleen, hij had Hans mee genomen. En gezien zijn naam wist ik meteen, dat is geen Amerikaan. Het bleek dat Hans uit Noorwegen kwam, maar woonde al 16 jaar in Amerika. Hij had weer van Mike gehoord dat we uit Nederland kwamen en begon dus gelijk over speedskating. Want uit Noorwegen kwamen toch wel de beste Speedskaters, zei hij. Nouwwww, daar was ik het niet mee eens natuurlijk. Vlak niet onze Rintje uit ja!! Dus was het: " Norway"," no, the Netherlands". Ha ha ha..... Later vertelde Hans dat hij door de weeks een piloot is en in zijn vrije dagen dus de gordijnen op hangt.(dat kan allemaal in Amerika) Hij vliegt voor Independence air maar heeft tussen door zoveel vrije dagen en dat hij daar wat mee wilde doen. Dus zo hebben een blinde man en een piloot onze blinds opgehangen. Keurig en heel netjes en op hun gemakje. Ze ruimden alles helemaal op en om drie uur waren ze klaar! En nu kunnen we lekker een beetje de zon buiten houden en het staat ook nog es erg mooi. Nadat zij weg waren heb ik nog wat boodschapjes gedaan en kwam langs de tabaksvelden. Waar ons huis nu staat was dus voorheen ook tabaks veld. Het is natuurlijk eigenlijk niet goed dat door het bouwen van al die huizen het landschap zo veranderd. Maar dat zie je ook in Nederland gebeuren. Ons oude huis stond ook op een plek waar eerst weiland was.
Al met al zie je onderweg gelukkig nog wel tabaksvelden en dacht maak wat fotootjes. Het is eigenlijk nog niet zo veel anders dan de spruitenvelden in Nederland toch?

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

test