maandag 13 juni 2005

Lekker in de nieuwe tuin

Gisteren zijn de hondjes voor het eerst echt de tuin in geweest en ze vonden het super. Het was warm, maar als twee dolle doggies rende ze door de tuin. Heerlijk om te zien dat ze zich zelf zo lekker uitleven.
Image hosted by Photobucket.com

Stevig muurtje hoor!! Hey, Connor zit aan de andere kant van het muurtje......

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com

Ook nog even een filmpje natuurlijk ;-)

filmpje in de nieuwe tuin

Ze vonden het echt heel leuk en plofte nadat ze waren uitgeraasd neer in de schaduw. Later in de porch waar de ventilator lekker draaide. Connor heeft in huis inmiddels ook ontdekt dat uit die gaten in de vloer heerlijke koele lucht komt en gaat er dus met zijn achterwerk bovenop zitten. Het lieverdje......

Image hosted by Photobucket.com

Wij zelf zijn flink bezig geweest zondag.Ik met het ramen wassen.... en Ron heeft de garage vloer nu van de laatste verflaag voorzien en die is erg mooi geworden. Strakjes kunnen dus alle spulletjes er zo in. De container met onze eigen spullen komt 22 juni, dus we moeten nog even wachten. Maar de garage is er klaar voor...

Image hosted by Photobucket.com

Van de week worden wel de "Blinds" opgehangen door de Blindsguy. En van de week wordt ook de koelkast en de wasmachine e.d. bezorgd. Wat me opvalt is dat ze hier echt veel "mail-in-rebates" hebben. Dit wil zeggen dat als je zo'n artikel koopt je een tweede bon krijgt bij je normale bon. Die moet je insturen en dan krijg je extra korting. Zo krijgen wij op de droger en wasmachine $ 100,- en op de koelkast $ 200,- na het insturen van die bon. En dat werkt dus echt. We hadden pas een geheugenkaartje gekocht voor ons fototoestel en daar zat $ 15,- mail in rebate op. Dus wij opgestuurd en ja hoor. Na een aantal weken kregen we een cheque thuis gestuurd die je bij de bank kunt inleveren. En die bedragen op koelkasten en tv's zijn enorm!
Dus wij sturen die wel in. Het schijnt dat Amerikanen daar niet zo heel erg precies in zijn, en dat het vaak wordt vergeten. Nou wij niet hoor, wij zijn echte Hollanders. Kan me ook voorstellen dat dit soort acties in Nederland veel minder aangenaam zullen zijn voor de producenten. Al die Hollanders sturen wel in, ha ha ha.

Image hosted by Photobucket.com Image hosted by Photobucket.com


Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaaaaaaaa ons zeeuwen ben zunig.

Heerlijk dat ze zo in de tuin kunnen rennen.

En toppie hoor die korting snap niet dat die Amerikanen dat vergeten.

Erna

Nel zei

Nou Petra, als ik zo je foto's heb bekeken dan ben je wel heel lang bezig geweest met al die ramen. Hoeveel zijn het er eigenlijk ?
Alles ziet er al prachtig uit.... complimenten vanuit Goes.

Petra zei

Ik moet toegeven, dat ik ook weleens rebates vergeet. Je moet er tenslotte wel voor werken ;). Eerst van alles insturen en daarna weer naar de bank! Ik heb ook weleens een van die checks vergeten weg te brengen :-O! Ik ben dus al echt Amerikaans, ha ha. Maar $100 of $200 zouden wij ook niet laten gaan!

Anoniem zei

Heerlijk hoor de boys zo aan het rennen door de nieuwe tuin :-))
Vind de foto van Stace over het muurtje kijkend ook heel leuk.
De eerste ronde ramen zemen heb je er in ieder geval opzitten en voor de volgende ronden komen er toch iedere keer gasten hihi

Anoniem zei

Is dat nou jouw huis waar Stace en Connor voor zitten??? Wat een kast echt prachtig!!!!
Leuk filmpje lekker om de boys weer ff te zien!!!

Groeten uit Hoorn van Annemieke, Jelle en Flint

Anoniem zei

Nu is het dan echt zover... Moest wel lachen om die oerhollandse schutting. Tijdgebrek geeft postvertraging, maar heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis, gr.anja

Petra zei

Moest er nog even bijschrijven, dat ik jullie ooit hoop te ontmoeten. Zo ver zitten we niet van elkaar en de kinderen zouden jullie hondjes het einde vinden!