vrijdag 10 juni 2005

Vandaag is het dus zover...

Vandaag is het dus zover.....
We gaan vanmorgen naar de attorney, de advocaat dus, en daar zullen we de sleutels van ons nieuwe huis gaan krijgen. Gisteren was het nog hartstikke spannend of het nog allemaal wel door zou gaan. De bouwer was nog niet helemaal klaar en de final inspection van de bank was dus ook niet zo als het hoorde. Maar met veel heen en weer gebel met Larry, bank, bouwer en advocaat gaat het dus toch allemaal gebeuren. Heb gisteren dus ook de hele dag naast de telefoon gezeten om alles enigszins te kunnen regelen, maar heb het idee, dat het meer kwam omdat bepaalde personen standaard volgens het boekje werken en als het dan even net iets anders gaat, het spaak loopt. Maar gelukkig is het allemaal goed gekomen en gaan we strakjes naar de advocaat.
De advocaat doet hier dus hetzelfde als de notaris in NL. Zij zorgen voor het papierwerk, de financiele zaken en voor de overdracht zelf. Spannend dus en ben nu dus extra vroeg op. We moeten heel vroeg al bij het huis zijn voor de laatste inspectie en van daaruit direct door naar de advocaat voor de "closing" zo als dat hier heet, om 9 uur 's morgens. Een beetje verglijkbaar met een huis "passeren" in NL. Ben benieuwd hoe het er binnen uit ziet. We zagen gisteravond dat de laatste laag vernis op de houten vloer was aangebracht en dat de stofzuiger in de garage was geplaatst en nog meer kleine puntjes waren in orde gemaakt. Al met al een druk en spannend daagje vandaag !!!

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

6 opmerkingen:

Annemiek zei

Succes ermee vandaag. Wat spannend. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan.

Anoniem zei

Gelukkig alles toch weer goed gekomen ;-))

Veel succes vandaag met de overdracht!!!

Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Pfffffffff dat was weer afzien dan gisteren.
Zenuwpeesje hihi.

Veel succes bij de laatste inspectie en de overdracht.

Erna

Anoniem zei

hartelijk gefeliciteerd '.met jullie nieuwe toe komst ''en prachtige huis ,en nog heel veel geluk groetjes you mom ''en een pootje van max doei ''

Petra zei

Leuk, Petra! Weer een avontuur ;). Jullie krijgen dus ook central vac? Heerlijk vind ik dat!

Nel zei

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, als je dit leest dan is het echt van jullie.