donderdag 2 juni 2005

Lekker lang jarig

Dit jaar was ik lekker lang jarig. Het begon op 31 mei om 6 uur. Want in Nederland is het dan al 1 juni, niet waar?En op 1 juni zelf hebben we in ieder geval tot 12 uur Amerikaanse tijd mijn verjaardag gevierd. Dus gewoon dit keer 12 uur langer jarig. In ieder geval was het echt een leuke dag. Of ie nou lang(er) was of niet.
's Morgens op de computer waren er 23 emails binnen gekomen. Wat leuk !!! Echt heel leuk dat er zoveel mensen een mailtje hadden gestuurd. Dus heb ik die op mijn gemakje zitten lezen. Ook nog twee telefoontjes gehad uit Nederland. Wat wel leuk is dat er dan op de telefoon verschijnt "Out of area" ha ha ha, dat is wel duidelijk buiten het gebied ja. Verder ook nog 3 kaarten in de brievenbus. Wat leuk toch allemaal. Echt heel lief van iedereen.
's middags werd ik opgehaald om te gaan lunchen met Helma en Mariette en haar vriendin Nel. We hebben bij de Ale house in Cary gelunched. Dat vindt ik zo'n leuk restaurant. Echt amerikaans en heerlijk eten. Het was gezellig en ben echt verwend. Want ik kreeg behalve de lunch ook nog es een kadobon om mijn nagels te laten doen. Zo leuk en ik ben er echt hartstikke blij mee !!
In de middag ben ik nog snel even naar ons aanstaande huis gereden want Larry had ons verteld dat de bouwer 1 juni zou gaan beginnen aan de dingen die nog gedaan moesten worden aan ons huis. Nou dat moest ik natuurlijk wel "ff checken" natuurlijk. En ik kom aanrijden en ja hoor. Er stonden allemaal palen in de grond voor de schutting. Ze waren echt begonnen.
Maar inmiddels was het begonnen te regenen en waarschijnlijk waren ze daarom gestopt.
Dat was vervelend, maar wat nog vervelender was, was dat wij die avond bij het zwembad in het appartementen complex mijn verjaardag zouden gaan vieren. Dat is nou niet zo leuk als het regent. Maar, zei Ron, het wordt echt wel droog Peet. Dus wij naar het weerkanaal hier op de tv gekeken en er kwamen alleen maar meer buien aan volgens de radar. Dus........ hebben we mijn verjaardag toch maar in ons appartement gevierd. Had wel een probleem want ik had niet genoeg stoelen enzo, maar al met al is het helemaal gelukt en was het hartstikke gezellig en ben hartstikke verwend. Er is zelfs voor me gezongen, dus ik was echt heel erg jarig.

Image hosted by Photobucket.com

groetjes Petra

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou dat ziet er gezellig uit.
En dat terwijl hier de zon scheen.

Volgend jaar beter, in je mega tuin hihihi

Erna

Anoniem zei

Ziet eruit als een Hollandse verjaardag en zo te zien was het best gezellie :-))

Volgend jaar is er vast een grote BBQ-party in de tuin, met of zonder partytent;-))