dinsdag 28 juni 2005

Steeds mooier wordende zwaluwtjes

Image hosted by Photobucket.com

Het is wel precies op tijd. Nu wij hier in het huis wonen, staan de kleine zwaluwtjes op het punt om uit te vliegen. Ze zijn echt gegroeid de laaste dagen. Alle vier hebben ze geen pluize bolletjes meer maar echte veertjes. Het is leuk om te zien dat ze zo snel groeien. Ze hobbelen nu in en uit hun nestje en als moeder zwaluw aan komt vliegen, rennen ze als een gek het nestje in om vooral niet over geslagen te worden voor eten. Ben benieuwd hoe lang het nog duurt voor ze echt voor het eerst gaan vliegen.

Het bed was precies op tijd bezorgd overigens. Kwart over drie waren ze er en ze hadden tot half vier de tijd. Heb lekker geslapen in het nieuwe bed al was het wel weer een vreemd gevoel. Alles moet nog even zijn draai vinden hier, maar weet zeker dat dat gaat lukken. Ook de hondjes vinden hun draai hier al aardig. Wat wel leuk was dat Stace en Connor allebei naar boven waren gegaan gisteravond, want dat was net zoals vroeger. Als de lichten uit gaan, gaan we naar boven. Toen we ze riepen hadden ze zo iets van, hey baasjes jullie zijn in de war hoor. Wat een gewoonte beestjes, hi hi hi. Maar niet lang daarna hoorden we twee ploffen en hadden ook zij hun slaapplekjes weer gevonden. Vanmorgen een lekker stuk met ze wezen wandelen in de wijk tegen over de onze. Daarna lekker spelen in de tuin. De ideale indeling van de dag voor Stace en Connor. Daarna ben ik het appartement schoon gaan maken en morgen zullen we de sleutels in gaan leveren.

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Tijdens onze vakantie hebben jullie leuke dingen meegemaakt. Ben weer helemaal op de hoogte en kan nu weer dagelijks de blog lezen. Peet nog gefeliciteerd met je rijbewijs. Gaat inderdaad heel anders dan hier in Nederland. Uiteraard wensen wij jullie heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe huis en dat jullie gauw de draai gevonden hebben. Groetjes Ton Karin en Dylan xxxx