zaterdag 6 mei 2006

Apex peak

Allereerst wilde Dylan jullie bedanken voor de leuke reactie's op zijn foto's. Hij wordt er gewoon een beetje verlegen van ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting

Gisteren zijn we wezen shoppen in Triangle Town Center in Raleigh. Tijdens onze shoptocht zagen we deze winkel. Het was vrijdag en volgens mij was het prom night. De rij stond buiten van mensen die hun huurpak op kwamen pikken. Toch wel een apart gezicht. Veel jongens met hun moeder wachtend op een net pak ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Vandaag zijn we 's morgens naar de rommelmarkt op het State fair terrein geweest. Op het terrein was er ook een speelgoedtreinen beurs dus die hebben we ook nog even meegepikt. Daarna zijn we 's middags naar het Apex Peak feest geweest.

Photobucket - Video and Image Hosting

Dit was een soort braderie met een kinderkermisje en er waren veel kraampjes met zelf gemaakte spulletjes. Vond het heel leuk om er even over heen te lopen. En waar we eigenlijk voor kwamen was omdat Rebecca weer zou optreden hier. De Rebecca waar we al eerder een optreden van gezien hebben. Dus halverwege kwamen we haar en Chad al tegen. Rebecca vertelde dat ze best zenuwachtig was. Maar ze zingt zo goed en ze had nu een gitarist en een drummer bij haar, dus dat zou best allemaal goedkomen. Ook kwamen we Rob en Helma, tegen en ook zij kwamen naar Rebecca kijken. Toen we terug liepen naar de kinderkermis om Karin en Ton te zoeken, hoorde ik ineens Nederlands kletsen achter me. En natuurlijk moest ik even omkijken. Dat is gewoon mijn gevoel die dat automatisch doet want laten dat nou Mariet en Henk zijn!!! Zo raar om haar en Henk nu hier te zien.

Photobucket - Video and Image Hosting

Even uitleggen. Mariet is de zus van Ronald en Ronald is een collega van Ron. Maar... Henk en Mariet hebben ook, net als wij, twee Bearded Collies, Beau en Max. Ze woonden vroeger vlak bij ons en Mariet werkt in Zierikzee, dus die kwam ik voorheen vaak tegen. Op de Beardiewandelingen in Zeeland en bij haar in de winkel. Zo leuk om haar nu weer te zien! Het leek net of we weer even terug in NL waren. Voelde helemaal vertrouwd, zo'n raar idee. Zij waren gekomen met Karen, de vriendin van Ronald. Kortom er was een hele Nederlandse ploeg aanwezig bij het optreden van Rebecca. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden en hadden een plekje in de schaduw opgezocht.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Vond Rebecca weer heel goed zingen en er werden behoorlijk wat cd's van haar verkocht. Zo leuk voor haar. Hoop echt dat haar succes doorzet. Dit was het eerste concert waar ze voor betaald kreeg en dat is natuurlijk superspannend. Ik gun het haar echt! Vind het nog steeds heel knap dat ze haar nummers zelf heeft geschreven en ze zo mooi kan zingen!

Photobucket - Video and Image Hosting

Natuurlijk ook nog even een filmpje ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk om de foto`s zo op je blog te zien staan(normaal lees ik het van anderen en nu staan we erzelf bij!)! Het was echt helemaal leuk om jullie weer te zien en dan helemaal hierzo, raar hoor!We gaan ons vandaag een beetje voor bereiden op de trip en wasjes draaien;-)Morgen gaat het avontuur beginnen!Ik bel je zodra we terug zijn!! Geniet nog van je familie en wens ze maar een goede reis :-)

Mariet

Anoniem zei

Zitten weer "bekende" foto's bij :-)) Het zit er bijna weer op voor de familie, we zullen het kleine fotomodelletje gaan missen!!!
Hele goeie terugreis voor allemaal en tot snel weer Riet ;-(
Groetjes Yvonne