vrijdag 19 mei 2006

lekker weer

Op het moment is het hier zulk lekker weer. Althans overdag. Tegen de avond is er steeds een onweersbui, maar dat is goed voor het gras. Het is zo'n 23 graden met een lekker windje. Dus Petra bevindt zich dan ook lekker in de tuin. Heerlijk.
Vandaar ook niet veel meegemaakt eigenlijk. Gisteren wel de koffie met de Nederlandse vrouwen, maar daarna weer snel naar huis en in de tuin. 's Avonds zijn Ron en ik nog even wezen afslaan bij Par 3. Een golfbaan hier vlakbij in de buurt. En dan koop je een mandje met golfballen en de bedoeling daar van is dat je je afslag oefent. Maar het "mept ook zo heerlijk weg", hi hi hi. Maar bij het betalen hoefde ik maar de helft van de normale prijs te betalen. Het is bij Par 3 meestal al niet zo duur, maar nu was het echt heel goedkoop. Maar 3 dollar. Dus ik vroeg of het wel klopte. Ja hoor zei de man vrolijk. Het is op donderdag namelijk Ladies day en zijn de tarieven voor vrouwen gehalveerd. Oh dat is leuk, zei ik. En de man achter de balie zei lachend,"Sla er maar een flink eind op los mevrouw!"
En dat hebben we dus maar gedaan ;-)
Vanmorgen nog even naar de nestjes gekeken. De mus ligt uitgebreid op zijn nest en de zwaluwen zijn nog in aanbouw met die van hun.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Vandaag gaan we het gras weer maaien en nog maar es even genieten van het mooie weer. Niet veel schokkends dus. Wel had ik nog een leuke website/blog gevonden. Hoorde er van via Yvonne. Haar collega, Xander, gaat met de fiets 6000 km fietsen en dat allemaal voor een goed doel. Namelijk voor de straatkinderen in Malawi. Leuk om zijn belevenissen te kunnen volgen. Van de week was hij in Pieterburen en natuurlijk met fotootjes van de zeehondjes. Hij heeft nog heel wat kilometers te gaan en ik kijk elke dag eventjes hoe het gegaan is.

Allemaal een fijn weekend!!!

Groetjes Petra

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Peet,

Het lijkt Avifauna wel bij jou:-))
Ben benieuwd of de zwaluwen ook hun draai nog kunnen vinden.
Leuk dat je verwezen hebt naar de internetsite van Xander, vind het zo goed en lief dat die dat doet voor een goed doel!
Groetjes en een lebber van de meiden!
Ook voor jullie een prettig weekend trouwens:-))