donderdag 4 mei 2006

Nog wat fotootjes

Even nog wat fotootjes. De laatste daagjes even lekker rustig aan gedaan. Zijn wezen midget golfen en naar Lake Jordan geweest. Hoorde dat het weer in NL ook heel lekker was en ook hier is het zalig op het moment. Dus even wezen afkoelen bij Lake Jordan.
Daarvoor nog even naar Harris Lake, waar een heel leuk speeltoestel staat. Want ik dacht dat er geen speeltoestel was bij Jordan Lake. Die er dus wel was, dus Dylan had een bonusje vandaag. Maar eerst nog even de midget golf.

Photobucket - Video and Image Hosting

Dylan houdt er nog steeds een bijzondere kijk op na en maakt geheel eigen regels. Het is leuk om hem een soort van tennis te zien spelen met zijn golfstok. Hierna zijn we een ijsje wezen eten bij de Dairy Queen. Hier hebben ze altijd lekkere ijsjes. Vooral een Blizzard vindt ik lekker. De bestelling aan de balie ging al niet helemaal lekker en moest het een paar keer herhalen. We wilden 4 Blizzards. Twee met strawberry cheesecake en twee bananen blizzards. Waarvan er 1 banaan medium moest zijn en de andere 3 small. We kregen al gelijk 1 aardbeien mee en ze begon toen aan de bananen. Maar twee keer een small en we moesten er 1 medium. Dus ik zei tegen haar dat we een medium besteld hadden. Oja zei ze, dat is waar. Dus ze pakt twee medium bekertjes en gooit het ijs uit het kleine bekertje over in deze grotere bekertjes. En ineens waren het twee medium ijsjes. Mijn zus en ik keken elkaar aan en we moesten lachen. Die versie hadden we zelf nog niet bedacht. Had zelf ook zoiets van ga het maar niet proberen uit te leggen.Dan maar een small medium, niet waar. Daarna volgende er nog 1 strawberry blizzard. En we wilde naar buiten gaan, maar er volgde er nog 1. Uhhhh... we hadden we er al 1 toch? Maar ze zette hem neer en liep al weer weg voor we wat konden zeggen. Ook maar niet uitleggen dan maar. Dus 1 bonus ijsje van de Dairy Queen. Het was duidelijk, het meisje van de Dairy Queen was niet echt scherp vandaag ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Vandaag naar Harris lake en naar de speeltuin aldaar.

Photobucket - Video and Image Hosting

Had me dit speeltoestel nog weten te herinneren, want het is een vrij nieuw park volgens mij. En Dylan vond hem geweldig. Wat wel grappig was dat elke keer als hij van de glijbaan ging zijn haar recht op ging staan. Superstatisch was het in de glijbaan. Vond het elke keer weer een grappig gezicht.

Photobucket - Video and Image Hosting

Van Harris Lake naar Jordan Lake. Daar hebben ze een stuk waar je kan zwemmen en dat is afgezet. Het water was wel wat frisjes nog, maar eenmaal door was het best lekker eigenlijk. Bij Jordan Lake staan overal tafels en plekjes waar je lekker kunt zitten. En.... ook daar was een super leuk speeltoestel voor Dylan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Het leukste van alles vond hij nog wel de douche waar je je af kan spoelen. Heel stiekum was hij er naar toe gelopen en zeikie kwam hij terug...... Hier een paparazi foto van hem.

Photobucket - Video and Image Hosting

Lekker ding!

Photobucket - Video and Image Hosting

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

kastelke zei

Petra, ik geniet elke keer weer van dat frisse kereltje! Wat een leuk ventje zeg!

Anoniem zei

Echt een heerlijk ventje hoor Dylan!!! We gaan 'm echt missen volgende week;-))
Nog een fijn weekend voor allemaal!
Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Oooh, een Blizzard van de DQ, die zijn me toch lekker!!!
Wat een scheetje, die Dylan!!

Anoniem zei

Heee, wij zijn ook eergisteren wezen wandelen bij Harris Lake! Wat een prachtige omgeving en we hebben een stuk van een trail gevolgd tot we een slang tegenkwamen! Hij was zeker wel een meter lang en zag er wel mooi uit maar omdat ik niet echt wandelschoenen aan had hebben we de trail niet afgemaakt maar dat gaan we zeker doen!Volgende week gaan we een weekje toeren richting de bergen (Boone) en gaan we zo de Blue RidgeParkway op en willen we naar Tennessee (Graceland)en dan zo via de Cherohalo skyway weer terug...Als we terug zijn komen we natuurlijk wel ff langs hoor ;-))Ben heel benieuwd hoe het er allemaal in het echie uitziet! Geef de hondjes een dikke knuffel, we missen de onze wel hoor...
Fijn weekend!

Groetjes Mariet (die een paar kilometer verder zit)

Petra zei

@ Kastelke
Het is echt een kletsmajoor hoor.
Heel gezellig ;-)

@ Yvonne
Ik denk ik ook.....
Jij ook een lekker weekend

@ Petra
Wij Petra's weten wel wat lekker is ;-)

@ Mariet
Zoooooo raar. Ja wil jullie wel even zien hoor!!! Hoorde van Ron dat jullie ook naar Apex Peakway gaan morgen. Misschien zien we elkaar daar wel!!
Zijn jullie dinsdag al naar de bergen trouwens?
Veel plezier in the mountains hey!!


Groetjes Petra

Annemiek zei

Dylan vermaakt zich wel!
Leuk shirtje heeft ie aan :-)

Anoniem zei

Lekker zo'n small medium ijsje hahaha. Dylan moet helemaal afkicken straks. Het is een lekker ventje ! Fijn weekend nog !

Anoniem zei

@ Mariet, die een stukje verder zit...Blue ridge parkway is heel mooi, waar jullie heen gaan, Boone etc. hebben wij twee jaar geleden gedaan. North Carolina heeft echt mountains, heartland and coast. Veel plezier !