dinsdag 16 mei 2006

Mooie tenen

Vanmorgen had ik afgesproken met Mariet om onze teentjes mooi te laten maken. Dus om 11 uur was ik in Holly Springs en niet lang daarna op pad naar de Vietnamese "tenenmooimaak winkel" in Fuquay. Voor Mariet was het de eerste keer en dan is het zekers een hele aparte ervaring.

Photobucket - Video and Image Hosting

Eerst de gekke stoel met heerlijke massage mogelijkheden en daarna het gefriemel aan tenen en onder voeten. Vind het altijd heel leuk om te doen en het resultaat is zo mooi. Krijg zelf ook wel altijd de kriebels als ze onder je voeten aan de gang gaan. Dat kieteld zo ontzettend. Maar daarna heerlijke zachte voetjes als resultaat van al dat gekietel.

Photobucket - Video and Image Hosting

Vooral als het masseren van je voeten en benen. Heerlijk !! Halverwege kreeg het meisje wat mijn voeten deed telefoon en de rest van het geheel ging ze aan de kwebbel. Moet zeggen dat ze haar werk gewoon verder deed en ook heel netjes. Maar Mariet en ik bedachten waar ze het allemaal over had, maar konden er geen touw aan vast knopen. Wat we wel zeker wisten, dat het een hele lange bestelling zou kunnen zijn bij de Chinees. Met vast en zeker een stel loempia's met "sambal bij", hi hi hi. Wat een taaltje, maar dat zal ze zeker van ons ook gedacht hebben ;-) Met een extra lange droogtijd (Ja Yvonne, speciaal na jouw ervaring) gingen we weer op pad. En Mariet mocht de teenslippertjes meenemen, om vooral haar nagels goed te laten drogen. Via het postkantoot naar de Walmart bij ons onveilig gemaakt. Welke we met heel wat meer spulletjes weer verlieten.
Daarna weer op naar Holly Springs, naar Henk. Daar even een "bakkie" diet dr. Pepper genuttigd en met Henk nog even naar Harris Lake getourd. Jammer genoeg gaan Mariet en Henk donderdag al weer terug naar Zeeland. Vond het wel heel gezellig zo hoor!
Henk en Mariet, hele goede vlucht gewenst en dikke knuffels voor Beau en Max bij thuis komst!!! En wellicht tot snel weer ziens ;-)
's Avonds had Ron weer een golfles en ik was weer met hem meegegaan. Ik vind het wel een heel mooi gezicht hoe alles op de computer meteen bekeken en uitgelegd wordt. Vergeleken met de vorige les heeft Ron heel veel vooruitgang geboekt. Leuk om dat goed te kunnen zien. Hij heeft weer nieuwe oefeningen mee gekregen en kan de uitleg weer op het internet aan de hand van foto's en filmpjes van hemzelf weer bekijken. Hartstikke mooi systeem!


Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Nel zei

Heerlijk om je voeten te laten doen, vind het ook altijd errug prettig.
Jammer dat je gasten alweer weggaan naar Zeeland, de tijd gaat weer veel te snel.

Annemiek zei

Je hebt al heel wat aanloop gehad dit jaar, leuk!

Anoniem zei

Hebben jullie bij de Walmart onze favoriete cassiere weer van streek gemaakt???
Zo zie je maar, Ron heeft goede vooruit gang geboekt met zijn golflessen. Toch tijd genoeg gehad om te oefenen met al de visite's van de afgelopen tijd.

Anoniem zei

Ohhhh heerlijk die massage en nagels gefriemel.
Mijn nagellak zit er nog steeds op.
Alleen aan de onderkant wat witte randjes van de inmiddels gegroeide nagel.

Erna

Anoniem zei

Hoi
Zo weer lekker getenenfriemeld. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat je dat zo lekker vind dat gefriemel aan je tenen. Ma haar telefoon en internet zijn uit de lucht vandaar van haar kant geen reacties meer. Richard heeft het geprobeerd op te lossen maar het lukte niet ook niet via de helpdesk. Vrijdagmorgen vertrekken we naar Turkye tot volgende week vrijdag. Jullie ook een hele leuke vakantie in de villa. Maak maar veel fotootjes. Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Heerlijk hoor en prima geregeld die extra lange droogtijd:-))
Net als bij Erna zit de nagellak er bij mij ook nog steeds op, je hebt er xl plezier van!!!
Groetjes van Yvonne

Petra zei

Petra said...
@ Nel
Mariet was niet bij ons op bezoek hoor. Haar broer, een collega van Ron, woont hier ook vlakbij en wij kenden elkaar al in NL. Heel toevallig allemaal dat zij precies de zelfde honden als wij hebben. Dus hebben we nu een paar keer met elkaar afgesproken. Wat weer heel leuk was ;-)

@ Annemiek
Ja gezellig he?

@ Karin
Nee dit keer hadden we een andere dame. En dat ging goed, hi hi hi.
En ja dat golfen komt wel goed met Ron.

@ Erna
Die van mij waren ook nog redelijk hoor. Alleen was het van mijn kleinste teentjes er al weer uitgegroeid.

@ Ingrid
Heel veel plezier in Turkije!!!
Wij zullen volgende week inderdaad veel fotootjes maken ;-)

@ yvonne
Ja we hebben er van geleerd en ook Mariet heeft haar slippertjes mee genomen,hi hi hi.
Goed dat het bij jou ook nog op zit!! Als er af is kom je gewoon even nieuwe halen joh ;-)

Groetjes Petra