maandag 8 mei 2006

en het is al weer zo ver...

Vandaag was het al weer zo ver. Het bezoek ging al weer naar huis. Het is echt zo snel gegaan. Het was zo gezellig en we hebben veel leuke dingen gedaan met zijn allen. Het voelt altijd zo vertrouwd weer en net als in Nederland. Vond het vooral heel leuk om Dylan weer te zien. Wat zal het stil zijn zonder kletskous Dylan. Moest van eergisteren zo lachen. We zaten in de auto en hij vroeg me "Waarom ik niet zo'n ding op mijn neus had?". "Op mijn neus?", vroeg ik. "Ja van voren..... op je neus". "Bedoel je een bril?", vroeg ik. "Nee, (lachend....) op je neus", zei hij weer. Ik snapte het niet wat hij bedoelde. Daarna zei hij "op de autooooo, van voren..." "Oh, op de neus van de auto. Maar wat voor ding dan?". "Nou zo'n ding" en maakte met zijn handen een langwerpig gebaar. Moest even denken, maar hij bedoelde dus een kenteken. En die zit inderdaad niet op onze auto van voren en op Nederlandse auto's natuurlijk wel. Het was net een aflevering van praatjesmakers met Jochem van Gelder. Ook vertelde hij op een avond na het eten "Ik zit helemaal dik". Een nieuwe versie dus van "ik zit vol". Heerlijk die zelf gemaakte zinnetjes. Kortom het zal weer even stil zijn hier. Hij heeft de hondjes een kusje gegeven toen ze weggingen. In het begin vond hij ze best wel een beetje eng. Ze waren ook best groot natuurlijk, maar nu waren hij en Stace toch wel hele dikke vriendjes geworden en konden ze heerlijk met elkaar bezig zijn. Zo leuk om ze bij elkaar te zien zitten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Gisteravond natuurlijk ook weer het probleem koffer inpakken. Ook nu was er een "tikkie" meer bagage, dan op de heenweg ;-) Maar met een extra tas en een grotere koffer erbij is ook dat probleem weer opgelost, hi hi hi. Laat dit een tip zijn voor de volgende gasten in "Hotel Glorie", zorg voor een lekker ruime koffer ;-) Gelukkig paste er uiteindelijk alles er weer in. In de koffer en in de auto.

Photobucket - Video and Image Hosting

Terwijl ik dit schrijf hebben we net zitten kijken op Aeroseek waar hun vliegtuig op dit moment vloog. Ze gingen nu net de Atlantische oceaan over en komen om 1 uur onze tijd aan in Nederland. Dus om 7 uur 's morgens. Met aeroseek kun je nu ook via Google earth zien waar ze vliegen over land. Zo mooi om te zien.
Voor vertrek nog even de foto onder de vlag en daarna de auto in en op naar het vliegveld.

Photobucket - Video and Image Hosting

Voor zover wij nu hebben kunnen zien hebben ze geen vertraging gehad en zijn alle vluchten op tijd vertrokken. Hoop dat ook de vlucht een aangename is geweest ;-)
Wij zijn vanavond naar de bioscoop geweest. Er is in Apex net een nieuwe bioscoop geopend en die wilde we wel even van binnen zien. Het rook er nog helemaal naar "verse" verf en de stoelen zaten heerlijk.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

We zijn naar de film met Robin Williams geweest. "RV" heet hij. Vond hem erg grappig en er zaten hele leuke scenes in. RV betekent Recreation Vehicle. En de film gaat dus over een gezin dat op vakantie gaat met een camper naar Colorado. Met de nodige problemen natuurlijk. Lijkt een beetje op de films van Chevy Chase's National Lampoons. Lekker simpele humor en dat brengt je gedachtes even op andere dingen ;-)

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Marcel zei

RV is inderdaad erg leuk. Wij zijn een paar dagen terug geweest.
Zo, nu kun je weer uitkijken naar het volgende bezoek of heb je nog geen 'reserveringen' voor de logeerkamer?

Anoniem zei

Heb de film nog niet gezien, maar vermits we deze zomer voor het eerst met de RV op vakantie vertrekken, denk ik niet dat dit de geschikte film is om nu te gaan bekijken ;-)Wie weet blazen we de vakantie dan wel af...

Hopelijk komt de familie goed thuis aan!

Groetjes,

Anoniem zei

Wat gaat het toch snel he, zo komen ze en nu zijn ze al weer weg! Nou meid op naar de volgende gasten, wanneer landt het volgende vliegtuig??;-))

Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Weer wennen voor je. Nou ja alles went behalve een ........hihihi

Je heb ze in ieder geval weer een mooie/leuke vakantie gegeven.

Groetjes Nop/Mirjam

Nel zei

Jammer dat iedereen weer naar huis is. Het zal wel even wennen zijn. Goed dat je dan meteen samen iets leuks gaat doen.
Voor je het weet staat de volgende lading gasten alweer op het vliegveld.

Anoniem zei

hoi

Wat een stilte zeker. Jullie hebben in ieder geval weer een leuke tijd gehad.
Groetjes Ingrid V

Anoniem zei

We zijn veilig geland, alleen in Washington had de piloot een beetje moeite. Voor ons gevoel slipte hij door en maakte het vliegtuig een rare landing. Misschien iets voor Busch Gardens??? Dylan heeft gelukkig een lange tijd geslapen en ligt nu ook bewusteloos. We wisten gelijk dat we weer in NL waren files, files en nog eens files.
Een toepasselijke film hebben jullie uitgekozen, gelukkig had je wat afleiding en gelachen om andere dingen dan Dylan. Het zal nu ontzettend rustig in jullie huis zijn en iedereen kan nu goed bijkomen voor je volgend bezoek.

Nogmaals bedankt, we hebben genoten!!!!!!!!!!

Karin (en natuurlijk ook de rest ook al liggen ze te slapen. hihihi)

Annemiek zei

Lijkt me ook een leuke film en een leuke traditie die je hebt om na een afscheid naar de film te gaan.

Anoniem zei

Weer voorbij je bezoek.
Je zal wel moeten wennen aan de stilte in huis.

Nu weer door met de gewone dingen van de dag.
En op naar je volgende avontuur.


Erna

Anoniem zei

Ze hebben een prachtige vakantie gehad waar ze veel en vooral Dylan aan terug zullen denken!
Leuke foto's en Dylan helemaal hip met zijn Oshkosh shirt.
Bezoek is weg=mooie weer is even over....
Groetjes de buren

Petra zei

@ Marcel
Hotel Glorie heeft een zomerstop ;-)
Volgens de laatste planning komt het volgende bezoek in Augustus.

@ Hilde
Of misschien juist wel. Het is in ieder geval gegarandeerd lachen geblazen. En je weet waar je om moet letten als je gaan kamperen.
De familie is inderdaad weer veilig thuis gekomen.

@ Yvonne
Wellicht landt er toch nog eentje eerder dan gepland ;-)


@ Mirjam
En zij ook aan ons.

@ Nel
Dat naar de bioscoop gaan is wel even lekker. Alleen is het toch weer even wennen hoor. Maar alles went ....... uiteindelijk.

@ Ingrid
Ja stil is het zekers.

@ Karin
Oeps foutje van de piloot. Toch fijn jullie weer vanuit Nederland te hebben gesproken. Op naar het volgend bezoek!

@ Patricia
Het echte mooie weer is nu even in Nederland heb ik begrepen. Ook voor hen wel even lekker natuurlijk. Maar hier nog een paar buitjes om de droogte te verminderen en dan komt er ook weer verandering in het weer. En dan kunnen wij weer aan de flipflops!

Groetjes Petra