zondag 12 november 2006

Weekend

Allereerst even zeggen dat het bezoek weer veilig in Nederland is aangekomen. De vlucht is helemaal volgens planning gegaan. De vlucht naar Amsterdam had wat vertraging, maar uiteindelijk kwamen ze nog op de geplande tijd aan in Amsterdam. Zaterdag even gebeld en iedereen was alweer bij oma om verslag bij haar uit te brengen. Zoals ik al vertelde zou zij eerst mee zijn gekomen, maar op het laatst was dat niet doorgegaan, vanwege haar gezondheid. Toos en Gerard hebben heel veel foto's en filmpjes gemaakt, zodat oma daar een dezer dagen zeker van kan gaan genieten. Wij hadden vrijdagavond ineens onverwacht nog een heel leuk ander uitje. Namelijk de eerste wedstrijd van dit seizoen van de Wolfpack basketballers bijwonen. Geheel onverwacht, maar o zo leuk! De sportwedstrijden zijn hier altijd een hele happening. De wedstrijd was in het RBC Center en begon weer met het volkslied. Waarna de spelers 1 voor 1 werden omgeroepen bij binnenkomst. En daarna begon de wedstrijd.

Photobucket - Video and Image Hosting

In het begin was het een niet zo gunstige wedstrijd voor de Wolfpacks. Ze stonden namelijk steeds een aantal punten achter. Maar in de laatste minuten werd het reuze spannend en kwamen ze zelfs gelijk te staan. Waarna ze 1 punt voor kwamen. De bezoekers gingen uit hun dak. Wat ik leuk vond is dat er een soort van dweilorkestje bij was. Leuke meedein liedjes, op zijn Amerikaans dat wel, maar hartstikke leuk. Het orkest en het publiek joelde er flink op los en uiteindelijk heeft dat vast geholpen want de Wolfpacks scoorden in de laatste minuut! Oeeeeeeiii wat spannend.



Maar wel superleuk dat ze wonnen. Aan het eind van de wedstrijd was er de grouphug en ook dat vond ik erg leuk om te zien. Maar het was natuurlijk super dat de thuisploeg de wedstrijd hadden gewonnen!

Photobucket - Video and Image Hosting

Zaterdag hebben we eigenlijk een vrij rustig daagje gehad. Wat boodschapjes gedaan en wat huishoudelijke klusjes. Het weer was nog super zaterdag, want het was ruim 25 graden. Dus we hebben nog even lekker met het kapje open in Ron's auto rond gereden. Vandaag was het weer drastisch veranderd, want het was ineens 12 graden met een straf windje. Het lijkt ook wel of ineens alle bladeren van de bomen afgewaaid waren vannacht. Het blijft wat dat betreft echt wel wennen aan de enorme temperatuursverschillen hier. Maar we hebben lekker op de tv naar een film gekeken vanmiddag. Het makkelijke is dat je die zo via de tv kan bestellen en dan 24 uur de tijd hebt om de film te bekijken. Heel makkelijk en het scheelt een ritje naar de videotheek. En zo was het weekend al weer omgevlogen.
Morgen ga ik sinds een hele lange tijd weer even lekker naar de Aquarobics in de sportschool. Volgens mij was de laatste les die ik had gevolgd, net voordat ik naar Nederland ging. En dat was begin september. Dus de hooooooogste tijd! Na alle vakanties en het bezoek van de laatste maanden ga ik nu weer de draad van ons gewone leventje dus weer oppikken....

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

kastelke zei

DAT wil ik ook wel eens doen als we in Amerika zijn: een basketwedstrijd gaan kijken. Zij hebben tenminste spelregels die ik wél begrijp. Zowel mijn man als ik hebben beiden basket gespeeld (mijn man in 2de nationale, ik in 2de afdeling).

Anoniem zei

Leuk zo'n onverwachts bezoek!!
Ja, na zo'n lange tijd met visite is het zeker de hoogste tijd om weer van het dagelijks leventje te genieten. Doe lekker rustig aan!! Het is natuurlijk heel leuk om visite te krijgen, maar het is erg vermoeiend. Succes met de aerobic hihi.

Kaar

Anoniem zei

nou ik heb even moeten wachten maar kon nu dan toch nog basketball kijken op t filmpje, dat blijft toch samen met handbal mijn favo sport. Ron gaat morgen kijken of de koffer opgehaald kan worden en vrijdagavond is geprikt om de film te gaan kijken en de koffer te openen. (nee hoor we zijn helemaal niet nieuwsgierig, maar hebben hier alweer voorpret over de inhoud). Nou voor jullie weer back to normal. Rust maar eens even lekker uit van al je inspanningen om t iedereen naar de zin te maken. Even lekker weer doen waar je zelf zin in hebt, heerlijk. Veel plezier weer met de aquarobics,
groetjes Ann

Anoniem zei

Leuk zo'n wedstrijd ! En het heerlijke dagelijks leventje, lekker weer sporten, wij genieten er weer van mee. Groetjes uit een winderig NL....