zondag 5 november 2006

Weer terug

Vrijdag avond zijn Toos en Gerard weer terug gekomen uit de bergen en zijn zij zaterdag middag met Ron's moeder wezen winkelen. Wij hadden nog wat anders te doen dus zijn zij met zijn drietjes naar de Vlooienmarkt en naar het Triangle shopping center in Raleigh geweest.Waar ook zij met allemaal spulletjes vandaan kwamen. En ook zij waarschijnlijk met een extra koffer hier vandaag zullen gaan. hi hihi. 's Avonds zijn we met zijn allen bij Carrabbas gaan eten. Waar het weer heerlijk eten was. Toen we aankwamen was het ontzettend druk. En er was dus ook geen tafeltje vrij. Daarom kregen we een beeper mee. Dan konden we nog even gaan winkelen en werden we opgepiept als er een tafeltje klaar was. Dus wij naar de Target en we liepen er al weer een poosje maar geen beep gehoord. Dus terug naar de Carrabbas en het bleek dat we al opgebiept en omgeroepen waren. Alleen was dat niet bij ons gehoord. Het bleek dat de hele avond al dingen niet goed werkten en ze boden hun verontschuldiging aan. Nog twee minuten, zei ze en ze hadden een tafel klaar voor ons. En dat was ook zo gelukkig, want ik had inmiddels al een flinke honger. Maar het lekkere eten maakte alles weer goed!
Vanmorgen zijn Toos en Gerard weer naar de kust, the outerbanks, van Noord Carolina vertrokken en wij gaan zo weer naar een winkelcentrum met Ron's moeder ;-)

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Petra zei

Leuk, de Outer Banks! Hoewel wel wat koel op het moment. Ziet er gezellig uit, Carabbas, we hebben er hier ook een niet ver vandaan, moeten we ook maar eens proberen.

Anoniem zei

Inderdaad de Outer banks zijn leuk, en een mooi stukje kust. NC heeft echt wel veel te bieden. Lekker veel shoppen, het verveelt ook nooit hè ? Carabbas is voor ons een gemiste kans, de keer dat we er waren moesten we heel erg lang wachten en dat hebben we toen ivm de kids niet gedaan. Dus eh...ik moet echt nog een keer terug hahaha. Doei en een fijne week met de visite !

Anoniem zei

Mmmm, Carrabas, heerlijk! Ben je wel zeker dat die 'buzzer' zo ver reikt? Volgens mij was je gewoon buiten de reikwijdte van dat ding... Maar wel lief dat ze jullie weer snel opnieuw een tafel aanboden...

Groetjes,

Petra zei

@ Kasaka
Ja moet je proberen hoor. En dan de Pollo Rosa Maria. Heerlijk!

@ Mary-Ann
Heel goed excuus!!

@ Hilde
Carrabas zit bij ons om de hoek van winkelcentrum. Dus het zou moeten kunnen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet bij stil gestaan heb dat we wel eens buiten het bereik konden zijn.....

Groetjes Petra

Ruud, Jessica, Alexander en Quinten zei

Hoi Petra,
Ons hebben ze bij diverse restaurants die met van die beepers werken vertelt dat het ding niet verder reikt dan de parkeerplaats... Maar goed, je hebt lekker weer even de plaatselijke economie gespekt en toch nog snel een tafeltje!

Larissa zei

Moooi die auto! Lijkt wel een beetje op die van ons (Volvo XC90), ook dezelfde kleur zowat!

En de crackerbarrel was ons eerste restaurant waar we gingen eten toen we bij Nancy waren, hihi (op de 4th of July was dat)

Ik heb nog even een vraagje: Als jij ergens daar een kerstversiering (voor in de kerstboom) vind waar North Carolina op staat, zou je die dan willen kopen en naar mij opsturen?:D Uiteraard betaal ik alles terug. Ik kon namelijk nergens zo'n kerstversiering vindene, snik:(