woensdag 8 november 2006

What's happening?


Wat is er allemaal aan de hand in de straat vandaag? Vanmorgen vroeg zag ik op de webcam ineens twee schoolbussen staan. Vond het wel een leuk gezicht, dus heb dat beeldje opgeslagen. Eigenlijk lijkt onze webcam steeds hetzelfde, maar nu stonden er ineens twee knal gele bussen op. Dat viel even op zeg. Het is eigenlijk wel jammer dat wij zelf geen kindertjes hebben want de bussen stoppen naast onze oprit. Hoor vaak andere kindertjes mopperen dat ze nog zo ver moeten lopen naar de schoolbus en nou stopt hij precies bij onze oprit. Het is wel een leuk gezicht vindt ik. 's Morgens staan de kinders en de ouders netjes te wachten en 's middags worden ze weer thuis gebracht. En nu dus ook vast gelegd op de webcam.
Vanmiddag was er weer een ander plaatje in de straat, alleen kon je dat niet zien op de webcam. Dus heb ik daar zelf een foto van gemaakt.



Buurtjes verderop krijgen namelijk een zwembad in de tuin. Iedereen wist dit al omdat de buren daar toestemming voor moeten geven bij de gemeente. Maar gisteren was dus de langverwachte dag waarop hij zou komen. Eergisteren waren ze al begonnen met graven en vandaag zou hij komen. Maar gisteren heeft het hier de hele dag geplenst en is dus het verse gat helemaal volgelopen met water. Ze waren het aan het leegpompen want de bestelde kraan om het zwembad te plaatsen stond al voor de deur. Toen bleek ook nog dat er een pomp stuk was gegaan en er een nieuwe gekocht moest worden. Zo triest voor de buurtjes, want nou kon het zwembad niet geplaatst worden. Ron had nog even met de buurman gepraat. Hij had er flink de balen van, want al weken is het droog en nu net begon het gisteren een hele dag te plensen. De vader van die buurman is Nederlands en zij kwamen oorspronkelijk uit Groningen. Hij zelf spreekt geen Nederlands, maar wist er nu wel een woord uit te brengen. "G**verdomme" zei die. Ron moest er erg om lachen. Maar het bleef wel jammer. Al weken keek hij er naar uit en telkens vroegen we hoe lang nog Frank? En hij kon het precies vertellen. Hij had wat vertraging opgelopen bij de gemeente, maar toen eenmaal de vergunningen er waren, werd hij blijer en blijer. Het zwembad is wel van de vrachtwagen getakeld en staat nu bij hen op de oprit. Vond het echt sneu voor hen.
Terwijl ik de foto's aan het maken was. Kwam Connor gezellig bij me zitten. Soms denk ik echt dat hij in een vorig leven kat is geweest. Hij zat zo lekker op het bankje naar buiten te staren. Hij ging nog net niet knorren, hi hi hi. Het is echt een lieve kroel die Connor.



Stace is weer heel anders en wil altijd over bij en in zitten. Super nieuwsgierig en steekt zijn neus overal in. En dus toen Ron met de auto bezig was, heeft hij hem even besnuffeld. En volgens mij is de nieuwe 4Beardie goed gekeurd ;-)



's Middags zijn we even naar de Walmart geweest om nog een koffer te kopen voor Ron's moeder. Later hebben we die ook weer terug gebracht, maar allee. Zo blijft een mens bezig niet waar. 's Avonds hebben we bij Chili's gegeten en zijn we nog even bij de Target geweest. Daarna heeft Ron nog het nieuwe gebouw van zijn werk aan zijn moeder laten zien. In de avond kwamen Gerard en Toos ook weer terug van de Outerbanks, dus alles is weer op honk. Morgen is al weer het laatste daagje en ik hoorde hen volgens mij ook al praten over een koffer kopen. Dus er zullen nog wel winkeltjes bezocht gaan worden morgen ;-) Voor morgen zijn de weersvoorspelling weer een stuk beter en zou het rond de 22 graden gaan worden. Laten we het maar hopen!

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een actie in het altijd rustige
fuquay!!!
Nou de dogs hebben ruimte zat in de nieuwe 4Beardies!

Jeemig ben je dat shoppen nooit zat, ik weet wel dat in de 3 weken nadat ik bij jullie was echt geen winkel ben binnen gegaan.
Behalve de supermarkt dan!

Nog ff en Hotel Glorie is weer gesloten.

Petra zei

@ Erna
Ik weet inmiddels precies welke winkel wat heeft en wat het daar kost inderdaad.
De komende weken inderdaad even geen winkels hier denk ik ;-)
Behalve de Thanksgiving sale natuurlijk. Daar gaan we weer even voor, hahaha.

Groetjes Petra

kastelke zei

Misschien moet je de koffers maar eens 'in 't groot' inkopen. Of kan je korting vragen in de winkel, voor het aanbrengen van klanten. :-)

Anoniem zei

Thanksgiving sale in gewoon traditie die mag je niet overslaan ! Verder is het heel herkenbaar dat visite nog een extra koffer koopt, bij ons deed men dat ook , hahaha. Leuk die bussen in de straat, Erben wilde altijd met de bus, maar tegen de tijd dat die was opgetrokken stonden we al bij school. Groetjes en nog plezier de laatste dagen. En voor de gasten ene goede vlucht terug !

Anoniem zei

Tjonge jonge wat een drukte in je straatje zeg. Bussen, kranen en vrachtwagentjes, leuk voor Connor dat ie dat vanaf de bank kan bekijken, hij heeft dus ook wel een neus voor actie op zijn manier. Fijn voor je sweeties dat ze weer een lekker plekje in de auto hebben maar ik had niet anders verwacht hoor. Tja en dan die koffer bij de Walmart.... eentje maar???? de K-mart had een hele set, aanbieding zeker voorbij? of zijn ze door hun voorraad heen hehe. Maar idd je verdient onderhand wel iets van provisie of commissie hoor, kunnen we je ergens opgeven? Nou morgen weer afscheid nemen en dan kan het hotel weer even dicht en jullie lekker met zijn tweetjes bijkomen van alle drukte om jullie heen. Dat is ook wel weer even lekker. Groetjes, Anneke

Anoniem zei

Ook hier heeft ons bezoek regelmatig nieuwe koffers aangeschaft. Je moet inderdaad een korting aanvragen bij de handelaars! Dan kan je nog meer gaan shoppen ;-)

Groetjes,

Petra zei

@ Kastelke
Ja een leuke kofferhandel zou het hier heel goed doen aan huis ;-)

@ Mary-Ann
Ze blijven leuk die bussen he? Kan me goed voorstellen dat Erben het ook leuk vond.

@ Anneke
Wat een consternatie he?
Ja die Connor wil het ook altijd wel in de gaten houden, maar zo vanaf het bankje was wel erg relaxed voor hem ;-) Het K-mart koopje was inderdaad niet meer. Dus werd het Walmart en Kohls.
Het hotel is nu voorlopig even gesloten, maar geloof dat de eerste boeking voor begin oktober al er aan zit te komen ;-)

@ Hilde
Zullen we samen een shop beginnen?hi hi hi

Groetjes Petra