woensdag 1 november 2006

Middagje lake

Vanmorgen zijn Toos en Gerard in hun huurauto richting Asheville gegaan en wij 's middags richting Jordan Lake. Het weer was super en we hebben dan ook lekker genoten van waarschijnlijk 1 van de laatste zomerse dagen.

Photobucket - Video and Image Hosting


Rondom Jordan lake waren ook de bomen flink aan het verkleuren nu. Heel mooi om te zien zo. Ook wel raar, want herfst bedenk ik me toch wel een beetje met guurder weer en regen. Maar nu liep ik nog in mijn korte broek. Raar maar wel lekker ;-)

Photobucket - Video and Image Hosting


Op het strandje aan Jordan Lake hadden Stace en Connor weer dikke pret. Al was het water al een flink stuk afgekoeld. En was het vooral voor Stace even schrikken,hi hi hi. Connor had er weinig last van en rende zo het water in en zwom een rondje, met zijn nieuwe net gevonden stok.



Daarna hebben we nog even in het zonnetje gezeten en de voorbij varende bootjes zitten bekijken. Daarna weer op weg naar huis en zijn Ron en zijn moeder bij de Dairy Queen nog een ijsje gaan halen. Later weer samen even wat winkeltjes gaan bekijken en bij een steakrestaurant wat gegeten. Het schijnt dat het weer morgen veranderen gaat, maar deze dag was mooi meegenomen.

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Petra zei

Ja, hier ook heerlijk weer en morgen kouder. Genieten dus maar! Mooie kleuren en leuk, zo'n dia showtje, moet ik ook eens doen.

Anoniem zei

Lekker zo'n zomersdagje, dat is nog eens genieten. Ik kijk nu al weer uit naar de zomer. (Ben nl. net door een fikse regenbuien gefietst.)

Kaar

Annemiek zei

Dat zijn van die bonus dagen waar je van moet genieten. Het ziet er mooi uit.

Anoniem zei

Heerlijk de hondjes in het water!Mooie herfstkleurige foto's.
Tja.....net dat 'tikje' van 'ijsje bij Dairy Queen'.....dat doet pijn....wacht maar, ik ga volgende week een ijs (zonder je) halen bij DQ!!

Anoniem zei

Hallo Ron, Petra, Gerard, Toos en tante Frieda.
Zo wat een waslijst. Gelukkig zijn jullie goed aangekomen na wat vertraging. En wat jullie doen en waar jullie allemaal heen gaan dat ziet er goed uit. Gelukkig hebben jullie goed weer.
Geniet er lekker van.
Groetjes Edwin, Daniƫlle en Stijn.

Anoniem zei

Aaaah daar zijn Stacey en Connor weer!!!

Leuke foto's!!!

Knuffels van Quincy en Sofar!

Gr Rianne

Anoniem zei

Dagen met een sterretje ! Wat een mooie foto's weer !Groetjes en verders veel plezier !

Anoniem zei

Prachtige foto's en die kleuren zooooooooo mooi.

FF lekker genieten zo!

Erna

Anoniem zei

Helaas ligt de korte broek nu bij ons weer achter in de kast, maar ik vertrouw erop dat we hem zeker dit jaar nog dragen. Ik bekeek foto's van vorig jaar en eind Nov. hadden we nog een korte broek aan... Weer of geen weer, voor de honden is het altijd lekker denk ik.
Groetjes en veel plezier weer dit weekend vanuit Lejeune

Ruud, Jessica, Alexander en Quinten zei

Leuk effectje, met die foto's. Als het mag ga ik me daar een keer in verdiepen hoe je dat gedaan hebt (je idee pikken dus), maar het duurt vast nog wel even voordat ik dat uitgedokterd heb.
Zou je me trouwens de foto's willen mailen van de koffie van de week? Merci!

Anoniem zei

Wat een prachtige foto's!! Die dia show is heel mooi gemaakt!!!

Geniet nog maar van het mooie weer hoor, hier kunnen we echt geen korte broek meer aan....