dinsdag 9 januari 2007

Druk

Het was vanmorgen behoorlijk druk in het zwembad. Ik was er dit keer wel heel erg vroeg en eigenlijk was dat achter af wel fijn, want nu had ik lekker mijn eigen baantje. Vorige maanden was ik alleen of met zijn tweetjes zo 's morgens. Maar vanwege de goede voornemens waarschijnlijk was het nu een stuk drukker. En moesten baantjes worden gedeeld. Dat was weer even wennen, al ging dat allemaal heel gemoedelijk. Na het uurtje plonsen weer op huis aan. En daar met de hondjes aan de wandel gegaan. Het was weer een strak blauwe lucht met een stralend zonnetje. Wel heel wat frisser. Denk zelfs wat frisser dan in NL op het moment. Het was 4 graden op de thermometer toen ik met de honden aan de wandel ging. Zo'n 18 graden minder dan afgelopen zaterdag. Al moet ik zeggen dat ik het wel lekker vond zo buiten vanochtend. Even de kou in en dan het zonnetje erbij. Dat maakte een hoop goed. Connor wist bij thuiskomst dan ook snel zijn nieuwe mandje te vinden.

Photobucket - Video and Image Hosting


Het is gewoon echt een stuk frisser en vannacht was het zelfs min 3 graden. Dus zijn kerstmandje komt precies op tijd. Moet even vertellen dat ik deze mand bij de Target had gekocht. Eigenlijk wel te klein, maar vond hem zo leuk. Hij is van Woolrich en vindt dat zulke leuke spullen voor de honden. En ik had mijn bedenkingen en stond dus ook heel erg te twijfelen in de winkel of ik hem nu wel of niet zou meenemen. Net als de vorige keer met het hondenkussen. En gelukkig hadden we nog geen manden genoeg voor ze (ahum). Maar nu is het mooi dringen tussen die twee, want allebei willen ze er in. Voor Stace is hij helemaal te klein en hangt er af en toe een poot of een bil uit. Geen gezicht, maar waarschijnlijk vinden ze het wel lekker. In ieder geval wel warm denk ik voor ze.
Over lekker gesproken trouwens. Ron vond het brood toch wel erg lekker. Vandaar vanmiddag er weer 1 gebakken. Reuze makkelijk zo'n broodbak machine. Je gooit alles maar in zo'n apparaat en er komt gewoon een brood uit.
Vanmiddag veranderde de strakblauwe lucht binnen een half uur rap naar donkerblauw en het ging regenen. En ik merkte aan Stace dat hij nattigheid voelde. Niet zo zeer van de regen buiten, maar gisteren was Connor aan de beurt geweest en nu "mocht" hij.

Photobucket - Video and Image Hosting


En hij vertrouwde het mooi niet. Want broer was gisteren in bad geweest en wie weet moest hij ook nog wel. Connor vindt dat dus echt heerlijk. En gaat uit zich zelf de badkuip in. Als wij staan te douchen is het ook zaak dat de douchedeur goed dicht is, anders zou hij er misschien wel bij komen staan ;-) Maar Stace vind het minder leuk, al gedraagd hij zich netjes hoor. Maar bij enig geurtje wat ruikt naar zijn shampoo is hij ineens verschwunden, de slimmerd. Al had ik nu mijn afleidings tactiek met de camera gebruikt en stonk hij daar vreselijk in. Maar zijn ogen houden me mooi in de gaten. Want deze foto's werden wel heel dichtbij de badkamer gemaakt natuurlijk.
En na het maken van de foto was het badderen......

Photobucket - Video and Image Hosting Photobucket - Video and Image Hosting


"Witkapje" is ook weer fris en fruitig!!!

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een aandoenlijke foto's!
Ja een stuk kouder he hier de "kachel" ook weer aangehad.

kastelke zei

Hoe schattig!

Anoniem zei

Ach,arme Stacey!Troost je kerel, je vriendin is donderdag in bad geweest en ik kan je vertellen, dat voor jou vieze luchtje maar voor ons lekkere luchtje is er zo weer af... Ik spreek uit ervaring ;-)

Anoniem zei

Zucht, mijn hondje vond douchen vréselijk! Ik hield altijd de deuren stijf dicht als ze nat onder de douche uitkwam, tot een monteur een keer de achterdeur wijd open liet. Hond onder de douche uit, afdrogen, linea reactie naar beneden .... en dus de tuin in. Groot gat gegraven terwijl ik nog boven aan het opruimen was en daar lag mevrouw (zwart-wit én langharig) heerlijk in te rollen!!

Petra zei

@ Marieke
Heerlijk he dat geurtje. Al vindt Stace, denk net als Linds, het maar niks volgens mij.

@ Monique
Dat is helemaal een slimmerd, hi hi hi. Had het graag willen zien ;-)

Anoniem zei

Ahgossie arme Stace :-(( Ik heb echt geprobeerd je vrouwtje zo lang mogelijk aan de praat te houden zodat ze jouw badritueel zou vergeten, dat is niet gelukt dus.. Nou ja een voordeel je hebt het voorlopig weer even gehad (hoop ik).
Allebei de boys een dikke knuf uit Krimpen ;-))

Anoniem zei

Zo vrouwtje badderen en daarna Beardies badderen.

Nog een gelukkie dat je baantjes hoefde te zwemmen Stace

Annemiek zei

Ik zou denken dat ze het leuk vinden met al dat zwemmen dat ze doen. Ze zien er wel grappig uit, lijkt me wel een hele toer.

Onze oude Biego had zo'n hekel aan badderen, Kibbels en Bitz zijn er wat gemakkelijker in, maar het is ook geen favoriete bezigheid.

Petra zei

Ach, wat een schattige foto's! Die Stace! Wat een goeierd! Brynna vond baden vreselijk, die was ook echt geen hond om te gaan zwemmen, ze vond water niets. Ben benieuwd hoe de nieuwe aanwinst er tegenover zal staan. Hier staat heerlijk de open haard aan, ik vind het toch wel wat gezelligs hebben, hoor!

Anoniem zei

Onze Pitbull vind het ook maar zo zo ze staat met haar staart tussen de poten zielig te kijken. Maar als het op afdrogen aankomt krijgt ze er zin in en bijt in de handdoek.
Daarna ruiken ze zo lekker en voelen zo zacht aan.

Anoniem zei

Wat een leuke spullen hebben ze bij Target he, het is dat ik geen hond heb.....
Hebben de honden ook hun eigen 'afdroogtafel'?
Dit weekend komt het zonnetje weer en daar zijn we wel aan toe.
ps bedankt voor je onwijs lieve Ecard..., dat doet goed!
Liefs van beneden de provincie

Anoniem zei

Wat een leuke foto's. Die blik zegt genoeg, hahaha. Ja target, daar zag ik altijd best veel voor honden en katten, ook van die leuke manden etc. Target is wat patries zegt, gewoon een leuke winkel, en verzorgd. Ivo ging altijd graag mee naar de Target. Fijne dag verder !

Nel zei

Maar het is je weer gelukt. Het blijft koddig als een hond gewassen is.
Wij hadden ooit een Afghaanse windhond met ook heel veel haar, daardoor was hij 3 keer zo dun. Heel wat anders dan die twee van jou, die blijven lekker dik ook al hebben ze natte haartjes.

Petra zei

@ yvonne
Ja je hield me nog aan de Skype voor Stace, maar het heeft niet mogen baten voor hem ;-)
Knuf terug voor de dames.

@ Erna
Ha haha, zo had ik het nog niet bekeken.

@ Annemiek
Het zwemmen schijnt toch een andere beleving voor ze te zijn ;-)

@ Kasaka
We hebben ze wel al van jongs af aan het geleerd. En dat maakt het nu een stuk makkelijker denk ik.

@ Blips
De handdoek is hier ook het teken voor Stace dat hij klaar is en dan gaat de staart omhoog en wordt er weer gekwispeld.

@ Patricia
Stace zit op de foto op de tafel die ik gebruik als kamtafel. Daar doe ik ze 1 keer per week op kammen.
Hoop dat jullie even lekker kunnen genieten van de zonnestraaltjes aankomend weekend.

@ Mary-Ann
Inderdaad die blik kan veel zeggen ;-) Ja Target is inderdaad een "lekkere" winkel.

@ Nel
Nou ook hier trekken ze een jasje uit hoor als ze nat zijn. Vooral het koppie ziet er dan zo anders uit ;-)

Groetjes Petra