zondag 30 augustus 2009

BBQ

Zo was het gewoon al weer weekend. Dit weekend zou tropische storm Danny langs ons komen, maar het is duidelijk dat wij er weinig last van hebben gehad. Vrijdag avond hadden we wel wat regen gehad, maar dat was het wel. Zo waren de voorspellingen niet zo goed geweest voor het weekend, want er zo veel regen komen. Maar gisteren was het prachtig weer en hebben we nog even lekker gezwommen.

Gistermiddag was de BBQ van de wijk en dit keer was hij zowat bij ons in de achtertuin. Het was op de locatie waar vroeger het kantoortje van de makelaar stond.

Photobucket

Er waren een aantal party tenten op gezet en de boertjes hadden hun BBQ beschikbaar gesteld. Wat een apparaat is dat toch!

Photobucket

Photobucket

Dit keer geen half varken erop, maar gewoon hamburgers en hot dogs. Iedereen nam weer wat te eten mee en het was erg gezellig. Even weer bij gekletst met heel wat buurtjes.

Photobucket

Photobucket

Het gesprek was in vele gevallen de vergadering van de Home Owners Association a.s. maandag. Wie wordt er voorzitter en wie niet…. Het is allemaal wat. En het belooft denk ik wel een interessante vergadering te worden a.s. maandag. Daar kunnen we wel vanuit gaan.

Na afloop van de BBQ zijn we met een aantal buurtjes nog wat wezen drinken bij Alison en Bob. Een soort van afterparty, zeg maar.

Photobucket

De hondjes zijn bij hen ook altijd welkom en Stace en Connor hadden het daar prima naar hun zin. Heerlijk rennen met Winston en Barkley de Labradors van Alison en Bob. Sabrina, de Golden van weer andere buren was er ook dus groot plezier. Het weer was ook zalig gisteravond en we hebben een hele leuke avond gehad.

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Anna zei

Heerlijk zo'n buurt BB. jullie hebben ook zo goed kontakt met iedereen.
Het zag er gezellig uit.
En natuurlijk mooi weer.!

Monique zei

Wat klinkt dat allemaal heerlijk! Jullie wonen daar inderdaad wel helemaal geweldig.

Anoniem zei

Ziet er gezellig uit.
Trouwens wat is jullie gras weer groen geworden. Hier is het nog steeds niet veel na dat gedoe met die klaver en mosverwijderaar (hihi) maar is ook wel een hele droge zomer hier geweest. Kan het ook niet zo goed tegen geloof ik. Ben ook te lui geweest om te sproeien...

Groetjes Trudy X

groetjes Trudy

Anoniem zei

beter 2x groetjes als helemaal niet, beetje blont....

Kristel Holsbeek zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit zeg. Leuk zo te zien en zeker de afterparty, heel gezellig;-))
Geen zin om je voor te stellen als voorzitter? ;-)))

Bibi zei

Jemig wat een ding zeg! Echt zo'n mannebbq;-)

Anja zei

Gezellig zo'n buurt bbq. Het was inderdaad een super grote bbq.

Guus zei

Gezellig, zo'n buurt BBQ! En wat een apparaat, die BBQ van de boertjes zeg...

Tot morgen.

Martin zei

Mijn hemel... ik dacht al het grootste van het grootste gezien te hebben, maar deze BBQ slaat werkelijk alles! Het lijkt wel een aanhangwagen, zo groot! LOL!

Ik zie dit ding al in een Nederlands achtertuintje staan, hahahaha...

Marjon zei

Jullie boffen maar met jullie buren. Heel gezellig zo'n gezamenlijke barbecue.
En wat ziet jullie wijk er toch mooi uit.

www.ine1149.web-log.nl zei

Ik zat me ook al te verwonderen over de grootte van die bbq. Daar kun je voor een heel weeshuis hamburgers op klaar maken.