donderdag 27 augustus 2009

Posttttt

Hoe ik ook moest wennen aan het werken, nu moet ik ook weer wennen aan het niet werken. Heb op mijn gemakje mijn les van de Medische terminologie kunnen doen vandaag. En alles gewoon een tandje langzamer. Eigenlijk heel lekker.

Natuurlijk ook het zwembad weer vereerd met een bezoekje. Gisteren en vandaag. Gewoon met mijn luie kont genieten van het niks hoeven doen. Hoe relaxed dat gevoel ook al weer is.... Ha ha ha, alsof ik jaren heb gewerkt ;-) Het was maar drie weken. Maar toch.... het voelde eigenlijk wel weer heel vertrouwd. Ron zou vanuit zijn werk ook daar heen komen en net voordat hij het water in dook vertelde hij nog even dat er een pakket bezorgd was. Net toen hij thuis kwam. Goed dat hij net thuis kwam, want tegenwoordig moeten we voor elk pakketje wat uit Nederland komt tekenen. Dus kon hij gelijk tekenen en hoefde ik het morgen dus niet op te gaan halen.

Maarja, nou lag ik daar bij het zwembad en het idee dat er een pakketje op het aanrecht in de keuken stond, maakte me heel erg onrustig. Ron had het niet open gemaakt, want dat wilde hij samen doen..... Jaaaaa hallo, je had me dan alvast kunnen vertellen wat er in zat, toch. Nee ik moest maar even wachten. En reken maar dat dat niet makkelijk is voor mij, wachten. Wachten op het weten wat de inhoud van een pakketje is, ha ha ha. Normaliter loop ik al op de weg naar binnen van de oprit tot aan de garage te peuteren aan het plakband om het doosje vooral zo snel mogelijk open te krijgen. En nu moest ik rustig blijven liggen bij het zwembad? Oeiiiiii niet makkelijk!

Als afleiding dook ik verder in mijn Libelle, die vorige week ook al per post, bij ons aan waren gekomen. Thanks Erna!!!! Perfecte timing kunnen we wel zeggen. Heb nu duidelijk de tijd om daar in te zitten lezen. Nou ik heb het 50 minuten kunnen volhouden en toen moest ik toch echt naar huis!!!

Het bleek een pakket voor Ron te zijn van mijn moeder. Voor zijn verjaardag. Natuurlijk vol met Ron's favo's. Roze koeken, mergpijpen, gevulde koeken, jode koeken. We kunnen wel stellen dat Ron's het koekjesmonster is bij ons thuis. Dus deze koeken zijn een welkom geschenk. Voor mij had mijn moeder er Wasa's ingedaan. Ik vind die gevulde Wasa crackers altijd zo lekker. Hier natuurlijk niet te krijgen. En trouwens.... voor degene die mijn Wasa verhaal van een poosje terug nog herinneren. Bij de Walmart zijn de wasa's weer verbannen naar de "drie-hoog-achter"-plank. We moeten weer op onze tenen om ze te kunnen pakken. Hopelijk verhuizen ze niet de winkel uit, want ik ben wel groot verbruiker van die dingen. Het leven voor een Wasa cracker is ook niet meer zo als het geweest is in deze tumulteuze tijden ;-)

Verder ook nog drie kilo Gouda kaas in het pakket. Helemaal lekker! Hartstikke bedankt ma! We gaan er weer van genieten!

Photobucket

En ja, Stace jij krijgt ook een stukje kaas!

Photobucket

Verder gistermiddag nog een stapje verder in het Herbie project. Namelijk het raam moest getint worden.

Photobucket

Nog een heel precies werkje. En voor er vragen komen..... Ja hoor, wij hebben ook zo'n handige Black & Decker Workmate. Al jaaaaaaaren ...... maar die staat ergens in een hoekje van de garage stof te vergaren. (hey dat rijmt) Want wie gebruikt nou zijn workmate als je ook een dek op je hot tub hebt, die je daar voor kunt gebruiken niet? Dat zou toch zo voor de hand liggend zijn....

Photobucket

Maar het is gelukt en zit er nu zelfs een gepimpt raamwerk op de golf kar. Ik begrijp de vragen, wat moet je nou met zo'n karretje maar al te goed. Toen wij hier kwamen wonen, zaten we zo te lachen dat de buurtjes met een golfcar naar de buurt BBQ kwamen. Dat doe je toch niet..... Afijn, 4,5 jaar later en wie heeft er een golfcart? Ja precies. En daar gaan we dus mee naar het zwembad (twee keer vallen en je bent er, maar ja) Je moet intergreren niet waar? En dan maar een beetje in een coole golfcar, ha ha ha. Niet zo'n gezapig ding. Trouwens Hester.... weet niet of ik Ron ga vertellen van de Vege oppimp motor. Breng hem als je blieft niet op ideeen zeg..... Heb al een paar keer voorbij horen komen, dat "er een chip" in kan om het ding op te voeren. Zie je me al gaan? Haren wapperend in zo'n ding. Echt ik denk gewoon dat ik aangehouden wordt bij de Nederlandse douane als ik ooit weer een keer het land in wil, als ze er weet van krijgen dat wij zoooooooo aan het intergreren zijn geslagen. Er zijn grenzen natuurlijk ;-)

Photobucket

Groetjes Petra

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Vind hem erg leuk geworden. Maar mis nog wel wat chrome treeplanken bijv. of van die wielkappen van chrome.

Hester

elmarstel zei

vindt het erg knap dat je nog zo laaaang heb kunnen wachten zeg, ik geloof dat ik gelijk vertrokken zou zijn om het pakje open te scheuren.....

Kristel Holsbeek zei

wow een getinte ruit zelfs, jeetje;-)

Anoniem zei

Ik zou die LIbelle echt niet uit gezlezen hebben, zoveel geduld heb ik niet met post. Zelfs hier ga ik gelijk naar de brievenbus als de post is geweest.
Wat jammer van je werk...maar je hebt er weer even aan kunnen proeven, en smaakt het naar meer?
Fijn weekend groetjes, Biancaf

Anoniem zei

Dat is pas lekker post.
Als Ron had geweten wat erin zat had hij hem vast allang open gemaakt !!!

Anoniem zei

Dat was ik dus

Erna

Annemiek zei

Lekker zeg om zomaar een pakje uit Nederland te krijgen.
Mooi golfkarretje :)
Ja, ze worden nogal gebruikt als vervoermiddel. Ik had deze week een patient waarvan de vrouw iets vertelde over hem zittend in een golfkar. Hij was er zo slecht aan toe dat ik verbaast vroeg of hij gisteren nog golf speelde. Dat zou toch wel een plotselinge verslechtering zijn geweest. Nee hoor zei ze, hij speelt geen golf maar hij gebruikte de kar om op de boerderij met fruitbomen rond te rijden. Aha!

Anoniem zei

Hallo Ron en Petra, wat leuk golfkarretje is het geworden.
Ik vind hem wel mooi geworden.Je bent ook een type die niet stil kan zitten.je heb een mooi pakket gehad.
Geniet er maar lekker van.
Groetjes
Oma Burger

Petra zei

@ Hester
Ha ha ha, het is net of ik Ron hoor praten ;-) Die chrome treeplank staat inderdaad op het verlanglijstje!

@ Elmarstel
Nou het knaagde enorm, ha ha ha.

@ BiancaF
Ben blij dat ik niet de enigste ben die graag de inhoud wil weten van pakketjes, ha ha ha. Ja vond het leuk om weer bezig te zijn, maar vind het ook weer leuk om mijn eigen ding te doen en bij de hondjes te zijn. Beetje dubbel dus. De tijd zal het leren wat er voor me in de planning staat. Ga in ieder geval wel weer naar school in November en maak de Medische Terminologie cursus af ;-)

@ Kristel
Ja serieuze business hoor!

@ Erna
Ja precies, ikke zeker. Ron heeft duidelijk meer zelfbeheersing dan ik!

@ Annemiek
Hi hi hi, maar goed dat je doorvroeg ernaar. Je zou zo een ander beeld er van krijgen.

@ Oma
Wat leuk dat U op het blog kwam kijken! Ja leuk is ie geworden he. Heeft hij niet van een vreemde het sleutel aan wagens!
Jammer dat we niet dichterbij wonen he? Had je mooi een ritje met Ron kunnen maken.


Groetjes Petra

Anja zei

Knap hoor dat je zo lang gewacht hebt om naar huis te gaan.
Het zijn net een soort van kerstpaketten die pakjes met lekkernijen uit Nederland.

Bianca (Hollandranch) zei

Ja chromen spinning wheels erop, dat zou helemaal leuk zijn !
We hebben nu een knalgele Hummergolfcar staan hier die naar Nederland gaat, ook zo'n grappig ding.

Wat een pakket, dat ziet er super uit, lekker !!!

Groot gelijk dat je je tas gepakt hebt, zou ik ook gedaan hebben zeg.
Maar zal inderdaad vreemd zijn dat je nu weer vrij bent.

www.ine1149.web-log.nl zei

Meid, lekker genieten van je vrije leventje! Knap hoor, dat je niet meteen naar huis ging om dat pak open te maken, ik zou meteen opgestapt zijn.

Martin zei

Ik had het nooit 50 minuten uitgehouden bij het zwembad, wetende dat er een ongeopend pakketje op het aanrecht stond te wachten!!! LOL!

Oh, wat een lekkers allemaal. Ineens loopt het water me in de mond, hahaha... bedankt hoor! :-)

Marjon zei

Wat ben je verwend zeg, ik kan me voorstellen dat je die spullen mist als je niet in Nederland woont, vooral de Nederlandse kaas.

Je golfkarretje is heel cool geworden zo, ik mis alleen nog het Amerikaanse vlaggetje erop.

Ik zou ook wel zo'n ding willen hebben om boodschappen te doen, ben alleen bang dat ze me een beetje raar aan gaan kijken hier.

www.hildezug.info zei

Waw, cool golfkarretje! Ik moet erbij zeggen dat ze die in St.Louis toch niet gebruikten om naar het zwembad te gaan... Vind het best grappig! En inderdaad, het Amerikaans vlaggetje ontbreekt nog ;-)

Groetjes,