maandag 24 augustus 2009

Lazy

Zaterdag morgen ben ik met Alison naar de Lazy Dazes in Cary geweest. Dat is een soort van hobby-braderie. Twee straten in down town Cary staan dan helemaal vol met allemaal eigen gemaakte spullen. Van glas in lood tot vogelhuisjes.Heel leuk altijd.

Vorig jaar was ik ook met Alison geweest, maar dit jaar was het duidelijk een stuk rustiger in de straten van Cary. Nouja, rustiger... Er was genoeg volk, maar het was minder erg dan voorgaande jaren. Of dat nou door de crisis was of door de weersvoorspelling? We zouden namelijk op zaterdag wat flarden van Hurricane Bill over ons heen krijgen. Niks engs met enorme winden, maar wel veel regen.
Al was het bloedje heet toen wij door de straten liepen. En had ik misschien een klein buitje wel kunnen waarderen. Goh wat was het warm!

En ik heb dit schilderijtje gescoord!

Photobucket

Vond hem zo grappig en ook wel wat voor mij. Het was gemaakt door een mevrouw genaamd Annie Laurie en ze had vooral vrolijke en grappige werken. Leuk voor in mijn cubicle, niet? Afijn we waren er rond 10 uur en rond 12 uur hadden we de meeste kraampjes gezien en gingen we op huis aan. En we zitten nog niet net in de auto en Bill (in de vorm van een bak met regen) is duidelijk gearriveerd. Wat een timing!!
Voor ons dan, voor alle kraampjes een heel stuk minder, want de middag moest nog beginnen voor ze. De hele middag heeft het veel geregend. Wat natuurlijk altijd goed is voor de grasjes, maarja op zaterdag vind ik het wat minder leuk. Maarja, het was niet anders. Dus het werd echt een lazy zaterdag.

Zondag begon ook regenachtig, maar gelukkig klaarde het later op. Ron ging weer verder aan zijn project en inmiddels doet het ding het ook. De batterijen zitten er in en er kan op gereden worden. Er moet nog van alles aangedaan worden, maar hij doet het! En echt ik moet zo lachen om die bruine dopneus. Die vindt dat karretje dus helemaal het einde. En had dus zo in de gaten wat je er mee kan doen. En zit er dus gewoon telkens in met zijn gat!

Photobucket

Gaat eerst heel hard blaffen als er beweging in komt, maar springt er dan in en gaat dan met zijn neus in de wind er even goed voor zitten! Maf beest is het toch....

Photobucket

En... toen Connor dan ook eenmaal wakker was, was het duidelijk dat hij ook wel geinteresseerd was. Alleen, zoals gewoonlijk, zocht Connor het hoger op en ging er echt voor liggen. Stacey zit er echt bij, kom op baas, harder harder. En Connor lag echt zo van, ik laat mij rijden.... Wat een stel....

Photobucket

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Annemiek zei

Wat grappig die hondjes in het karretje. Die laten zich lekker rondrijden.

Miranda zei

Pfff, volgens mij kan je ook heel lazy van zo een golfcar worden....Kijk maar naar de doggies! Greets from central Virginia

Anoniem zei

Hahahah wat een Beardies zijn het ook.

Lekker stel zo, waarom moeilijk als het makkelijk kan.

Erna

Martin zei

Hahaha, leuke foto's!

Ze willen er nu eenmaal helemaal bij horen en doen er alles aan om dit te bewerkstelligen. (is dat wel Nederlands, wat ik schreef)? Ik weet het niet meer, hahaha...

Wel een paar prachtige wielen heeft jullie karretje!!!

Kristel Holsbeek zei

Tof kadertje. En die honden van jou zijn geweldig, hihi zo nieuwsgierig niet te doen;-)))

Yvonne zei

Heerlijk stel die boys!!
Daar kan je best een dagje mee gaan golfen :-)

M@riet zei

hahaha, geweldig ;-)

elmarstel zei

is het project dan nu af????? en waar dient het dan voor????

ben zo nieuwsgierig, hahaha

Bibi zei

Hihi die honden ook.
Wat heb je nog meer voor decoratie plannen voor je cubicle?
Ik heb nooit in een cubicle gewerkt, ik vind het toch wel een intrigerend concept. Iedereen z'n eigen hokje, afgesloten maar toch ook weer niet...

Anna zei

Die honden zijn echt maf, ook foto geniek.
Ron geniet ook van dat maffe golf karretje.
Leuk om te zien geniet er maar lekker van.

Marchiena zei

Hahaha, volgens mij is iedereen blij met het nieuwe speeltje.

www.ine1149.web-log.nl zei

en ik ben er ook nog steeds niet achter waarvoot dat golfkarretje dient. Om mee in de tuin rond te karren? de hondjes uit te laten als het regent?

Marjon zei

Ga je daar rondjes mee rijden in de tuin? Of gaat Ron met de honden naast je rijden als je aan het hardlopen bent?

Petra zei

@ All
Het ding blijft wel gewoon een karretje hoor ;-) En ja daar gaat Ron vast de buurt mee onveilig maken, ha ha ha. We zijn al aardig ingeburgerd niet?
Het project is weer wat verder inmiddels en zal vandaag weer even een update doen.