woensdag 26 augustus 2009

Enorme uitbreiding

We kunnen wel spreken van een uitbreiding eigenlijk. Een enorme uitbreiding! Want sinds dinsdag morgen heb ik bij mijn elluf-komma-drie vakantie dagen in 1 klap, met zo' driehonderd-en-drieenvijftig-komma-zeven uitgebreid. Dat hadden we ook niet aan zien komen zeg maar! Dat moge duidelijk zijn. Die vrije dagen zijn natuurlijk erg welkom, maar had ik er op gerekend? Nee niet echt!

Hoe ik dit zo snel voor elkaar heb, hoor ik jullie denken. Nou men neme een bazin die het nodig vond om op een maandagmorgen jouw werk uren briefje niet goed te keuren omdat ze het niet eens is met het feit dat ik 6 uur thuis werk. En me min of meer voor de keuze zette, 40 uur op de zaak werken of geen baan meer. Ja echt, waar gebeurd. Nou volgde daar nog een heel relaas op door middel van vergaderingen van haar kant en nog een fijn gesprek met mij. Maar het eind van het verhaal is dat ik gekozen heb voor haar laatste optie en dus sinds dinsdag niet meer werkzaam ben en dus nu gewoon 365 dagen vakantie heb. Het kan snel verkeren in het leven niet?

Moet zeggen dat ik ook van mezelf stond te kijken en moest denken aan het blog van Petra van Dijk in Oneonta. Zij heeft het vaak over een typisch gevalletje van JTB, wat staat voor jas, tas, balie. En al tijdens mijn laatste gesprek met mijn bazin, zag ik dat dus al voor me. Eenmaal uit het gesprek was het dan als de wiedeweerga jas, tas en dan geen balie, maar wel direct vertrekken. Ik was er helemaal klaar mee. Voor mij was het geen moeilijke keus, want ik heb van af het begin duidelijk gemaakt dat ik part-time werk wilde. Wat is dat nou? Dacht dat ik een contract had. Afijn dachten we alles mee gemaakt te hebben, kom je toch nog voor verrassingen te staan.

Om het berichtje met een vrolijke noot te besluiten, hier weer een update van de pimp my golf cart. Want ja, het blijft gewoon een golfkarretje. En waarmee Ron dus de buurt onveilig maakt op het moment. Hoe bedoel je we zijn al aardig ingeburgerd? Maar hier dus de foto's. Eerste van de striping die er op kwam.

Photobucket

En dan er op...

Photobucket

Daarna heeft Ron de nieuwe bekleding er opgemaakt.

Photobucket

En nu was hij dus zo......

Photobucket

En nu zo....

Photobucket

Photobucket


Nu moeten er nog wat kleine dingen aan gedaan worden, zoals verlichting en zo, maar hij is klaar om door de wijk te crossen. En voor degene die niet weten waar de striping vandaan komt of betekent?

Photobucket

Juist ja van Herbie! En nu heeft ons kevertje dus een broertje in de vorm van een golf cart ;-) Goed he?

Groetjes Petra

19 opmerkingen:

M@riet zei

jeetje, wat is dit nou! Da`s wel wat zeg...Nou ja, je hebt nu in ieder geval lekker veel vakantie dagen ;-)Kun je misschien toch die cursus afmaken ;-)

Hij is leuk geworden , de golfkar!

www.ine1149.web-log.nl zei

Haha, inderdaad, je kunt nu weer aanschuiven bij mevr.....(sorry seniermoment, even haar naam kwijt), die zal wel blij zijn als ze jouw gezicht weer ziet.
Alle gekheid op een stokje, heel vervelend dat het zo gelopen is.

www.ine1149.web-log.nl zei

ehhh excuus dubbel senior moment :-)

Bibi zei

Jeetje wat rot, lekker gecommuniceerd door degene die je contract heeft geregeld of heeft die manager van de een op de andere dag gewoon maar besloten dat het haar niet aanstaat?
Gelijk heb je dat je er weg bent gegaan.
Het golfkarretje ziet er erg stoer uit. (misschien nog een spoilertje erop?)

Anoniem zei

Whahahah had het hele verhaal natuurlijk al gehoord.

Nou meid geniet lekker van je vrije tijd.
Genoeg leuke dingen in het vooruitzicht hihi

Erna

Anna zei

Nou Ron, het is een mooie car voor Obama die nu aan het golven is.
vraag me de hele week al af wat je er mee moet .
Gaan de honden ook achterin mee?
Of ga je bloemen verkopen??
Ik wil hem wel over nemen ik ben voorlopig 13 weken vrij.
Gerard.

Wendy zei

Belachelijk!!!! Wat een raar gedoe zeg.

Kristel Holsbeek zei

Heel leuk gedacht dat van Herbie;-)

Annemiek zei

Dat was even een korte baan. Maar op zo'n plek zou je toch niet willen blijven. Dan maar weer solliciteren. Je zal wel balen!

Kasaka zei

Jeetje, zeg, doet me denken aan mijn eerste baan, waar we na het weekend terugkwamen en acht mensen ontslagen waren. Wat een slechte praktijken! Zoals Annemiek zegt wil je voor zo'n bedrijf toch niet werken, want neem het van mij aan, die flessen je dan, waar je bijstaat! Leuk, zo'n golfkarretje, onze vrienden in Michigan hadden er ook een.

Cisca zei

Jee, wat ontzettend balen zeg. Soms snap ik helemaal niets van hoe bedrijven hier werken, mijn eigen werkgever included.
Ach ja, als het helpt, ik snak naar vakantie. Omdat ik full-time moet werken. En dat soms best vermoeiend is...
Ik hoop dat je snel weer iets leuks vindt!

Anoniem zei

He jammer van je baan was kort maar mondig haha. Gofkarretje is leuk geworden moet alleen nog een goeie motor in. Dan kan je echt er mee scheuren. Hebben er nog wel een paar www.vege.com.mx of in jouw geval gelijk in amerika www.atk-engines.com

Hester

Jasmino zei

Jeetje zeg, wat een praktijken bij jouw werkgever. Ongelooflijk dat zoiets kan... Je maakt afspraken, tekent een contract, en dan houden ze zich er niet aan. Je zou ze eigenlijk moeten aanklagen voor contractbreuk!

Nou ja, hopelijk vind je iets anders leuks. Het golfkarretje vind ik erg leuk, wel grappig gepimpd! Ik herkende de strepen en het nummer gelijk op de eerste foto ervan!

Maarre, wat gaan jullie nu eigenlijk met dat karretje doen? Is het om de tuin te inspecteren op een dagelijks rondje? Of is het bedoeld voor een snellere route naar het zwembad?

elmarstel zei

Wat een belachelijke $%^#@*& en debiele toestand.....nou geef de moed niet op hoor petra, er komt heus wel iets anders en zeker beters voor in de plaats.

Mijn soll. is goed gegaan, maar de vacature is in getrokken, dus....ik ben ook weer opnieuw aan het zoeken en wederom werden de afspraken ook hier in ned. niet nagekomen en daar wordt ik zo sjaggie van.

WAT LEUK DIE HERBIEGOLFCAR, HAHAHA...ik zie jullie al helemaal rondcrossen en als ron zo handig is ....krijgt herbie2 dan ook nog zo'n stemmetje (als kit, bedoel ik dan...,Petra....fasten your seatbelts, hahaha)

Karin (dh) zei

Ben ik na een lange internetloze week eindelijk weer on line, ben je ineens weer een 'stay at home doggie mom'. Balen zeg, en wat een vervelende mentaliteit bij dat bedrijf; kun je er niet wat extra vakantiegeld uitslepen? contractbreuk?

Leuk is die golfkar geworden!!

Marjon zei

Ach, wat een schatje dat broertje van Herbie. Lijkt me enig om daarmee door de wijk te crossen.

Wat rot voor je zeg, dat je zo ineens je baan kwijt bent, dat dat zomaar kan, niet te geloven.
Je had toch duidelijke afspraken gemaakt?

Anja zei

Tjee, wat vervelend allemaal maar ik zou ook voor JTB gekozen hebben.
Jullie Golfcar is erg gaaf geworden!

Anoniem zei

ach dacht ik nog die elluf komma 3 valt nog mee voor part time werk, was t elluf komma 3 voor full time.... tja zonder vrije dagen kan een mens niet leven toch. Kun je ze niet sewen daar ze laten je toch overal voor tekenen.(chantal mocht mee op patrouille met de politie in Baltimore, wel even tekenen dat het niet erg was als je doodgeschoten werd) Wat een lekkere manager zeg. Is ook niet echt geschikt voor sollicitaties. Lijkt me toch wel dat je dit van tevoren goed afspreekt. Als ze zo afspraken maakt met klanten schiet t niet echt op. Had je nog gehoord hoe haar weekend was geweest....

Nou hier zit je denk ik niet echt op te wachten, dus maar weer verder bij knoopie op de cursus.

Je kunt nu altijd nog producten gaan verkopen voor Herba(l) life vanuit je golfkarretje hahaha

groetjes,
Ann

Guus zei

dat gaat inderdaad heel anders dan bij ons in NL wat betreft je baan, tenminste.. ik kan me het hier niet voorstellen...

maareh, gave golfkar joh!! het toeval wil dat Jos en ik vandaag onze eerst clinic voor de 4 mijl hadden en een soortgelijke kever voorbij renden, zó leuk!!