vrijdag 7 augustus 2009

Coldplay

Gisteravond was het concert van Coldplay in Raleigh.

Photobucket

Photobucket

Ook nu weer de kleedjes erbij in het veld en wachten tot de band komt.

De Viva La Vida toer

Photobucket
De viva la vida ballon bij zons ondergang.

Photobucket

En echt wat een verschil met Nickelback! Duidelijk veeeeeeel professioneler. Wat een show en wat een mooie muziek. Aan een stuk door speelde ze nummer na nummer. Vol enthousiasme. Gisteravond was het ook warm, maar heb deze groep er dus niet over gehoord. De zanger had er zo veel zin in, dat het gewoon van het podium afvloog!

Photobucket

Zo goed! Verder gingen ze tot twee keer aan toe het publiek in. Ze hadden twee mini podiumpjes gewoon echt tussen de mensen in. Fantastisch om te zien. Zo was er onder andere de wave met de cellphones, wat heel speciale ervaring was. En bij het nummer Yellow, waren er in eens heel veel grote gele balonnen die door het publiek om hoog gespeeld werden, wat een heel mooi effect had.

Photobucket

Toen ze midden in het publiek stonden zongen ze ook een a capelle versie van Michael Jacksons Billy Jean. Helemaal mooi. Verder was er veel, heel veel confetti aan het eind van het concert. En bij de uitgang aan het eind van het concert, kreeg iedereen een cd van de groep. Op de cd een opname van dit concert. Niet precies dit concert, maar precies dezelfde muziek. Echt heel speciaal. Het bier was wel weer aanwezig, maar duidelijk in mindere mate genuttigd dit keer. Al heb ik nu ook ernstig bezopen mensen voor bij zien komen. Maar veel minder dan bij Nickelback.

Photobucket

Weet dat ze ook nog naar Nijmegen komen en mocht je de kans krijgen en er zijn nog kaartjes, kan ik het echt aanbevelen. We hebben zo'n leuke avond gehad!Vanavond kwamen er mensen bij ons langs via de Carolina Beardie Club. De familie woont in Cary en ze wilden graag een keer Bearded Collies in het "echt" aanschouwen. De familie wil graag een hond en overwegen een Bearded Collie. Hartstikke goed van ze dat ze dit doen. Om te kijken of de Beardie binnen hun gezin past. Stace en Connor vonden het allang leuk om zo veel aandacht te krijgen. Alleen, Connor was helemaal in de "schapendrijf"-stand. En dreef telkens de kinderen van de familie bij een. En Connor doet dat met blaffen en geniepige beetjes in de achterkant van de benen als ze weg willen lopen. De ouders konden het gelukkig heel goed begrijpen en zagen nu inderdaad wat een Beardie is. Een herdershond, die een taak heeft. Stace ziet het nut van die taak niet zo heel erg in. Maar Connor is erg gedreven, kunnen we wel zeggen. De vader was heel goed en nam uitgebreid de tijd om zijn kinderen te leren hoe daar mee om te gaan. (Vooral niet weg te rennen en stil te blijven staan)
Nadat de heertjes uitgeblust waren van het sjesen door de tuin,(het is hier nog steeds erg warm) was het dan eindelijk tijd voor een kroel en een flinke knuffel partij. Heerlijk om te zien dat de lieverdjes zich zo weer aanpassen en zo kunnen genieten van al die aandacht!

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

elmarstel zei

Fijn dat jullie nu meer genoten hebben, dus zonder dat biergedoe.....
Mmmm, nijmegen....eens even overleg plegen hier in huize stellendam.

Marjon zei

Dat ziet er heel leuk uit dat concert Petra.
Lekker dat het ook zulk heerlijk weer is, dat geeft toch een extra gevoel bij een concert.
Je filmpje op het forum doet het trouwens niet.

Ymkje zei

Wij hebben geen hond, maar ik vind die van jullie zeker leuk. Grappig hoe de kennismaking verliep. Wel een hele goede manier om te zien of een bepaald hondenras bij jou familie zou kunnen passen.
Goed weekeinde!

Petr@ zei

Klinkt erg gezellig dat concert. En wat leuk dat je een cd krijgt naderhand.

Martin zei

Coldplay... De band die bij mij op NUMMER EEN staat!!! De beste band ever, elk nummer dat ik van ze ken is gewoon goed.

Leuk dat je er bij geweest bent. :-)

www.ine1149.web-log.nl zei

dat zag er heel wat beter uit dan dat andere concert, Petra.
Toevallig las ik vandaag ook dat er nog kaartjes te koop in Nl.

Marchiena zei

Waanzinnig concert Petra, het publiek ging ook zo te zien helemaal uit z'n dak. Leuk dat iedereen na afloop een CD kreeg van het concert.
Groetjes,
Marchiena

Guus zei

Ben jaloers!

Bibi zei

I love Coldplay, en live zijn ze echt geweldig. Ik heb ze jaren geleden in Louisville gezien en toen speelden ze ook een cover van Johnny Cash, errug leuk.