maandag 3 augustus 2009

Ben er

stil van.... Het gebeurt me niet vaak, maar nu even wel. Het was een indrukwekkende dag. Mijn nieuwe collega's ontmoet, mijn nieuwe buro, een nieuw email adres, met nieuw wachtwoord, nieuwe computer met nieuw wachtwoord, nieuw computer programma met jawel nieuw paswoord. Verder veel papieren te lezen, veel papieren te tekenen, nieuwe parkeerpas, nieuwe sleutel, nieuw alarm systeem enz enz. Alles nieuw en het was bij elkaar heel veel nieuw. Het moet allemaal nog even een plekje op de harde schijf vinden. Dus ben er een beetje stil van en dat wil wat zeggen. Ik ben namelijk niet snel stil.

Mijn nieuwe buro is wel apart, want ik zit in het internationale team, zeg maar. Met collega's uit Italie en Spanje achter me. Duitsland naast me en Frankrijk binnen gehoorafstand. En dat gewoon in Raleigh. Weet eigenlijk nog niet of ze uit die landen komen, maar de verwachting is dat ze de taal van het betreffende land spreken. Zoals ik het Nederlands. Vraag me niet naar de namen, die gingen heel snel en ook die waren allemaal nieuw. En ja die harde schijf had overuren vandaag en moest al het nieuwe in een enorme snelheid zien weg te schrijven. Dus later meer, moet het nieuwe allemaal even verwerken zeg maar.

Groetjes Petra

15 opmerkingen:

www.ine1149.web-log.nl zei

Hopelijk, ondanks de drukke schijf, tóch lekker geslapen vannacht!
Succes op je 2e werkdag.

gr, Ineke

Jasmino zei

Veel succes, Petra! Je zal zien, over een paar maanden is het alsof je er al jaren werkt. Hopelijk heb je het heel erg naar je zin!

Yvonne zei

Ook van mij veel succes Peet met je nieuwe baan!! De indrukken waren indrukwekkend, zoals je het beschrijft ;-

Anja zei

Natuurlijk is het allemaal even wennen voor je. Veel succes de komende tijd!!

Ymkje zei

Leuk, maar ook erg vermoeiend al die indrukken. Morgen gaat het vast al een beetje makkelijker, succes!

Petr@ zei

Zo'n eerste dag in een nieuwe baan is altijd heel vermoeiend met alle nieuwe indrukken en mensen. Voor je het weet zit je er vast helemaal in.

M@riet zei

Heel veel succes Peet, You`ll do fine! Ik weet het zeker ;-)

xx Mariet

Marchiena zei

Zo de kop is er af, je heb je vuurdoop gehad. Zo'n eerste dag moet je altijd zoveel verwerken, dat je denkt ik onthoud dat nooit, maar het went snel hoor.
Veel succes op je tweede werkdag!

Groetjes en liefs,
Marchiena

www.hildezug.info zei

Zo'n eerste dag is echt overweldigend. Laat het gewoon op je afkomen, het loopt wel los. Veel succes in je nieuwe job, Petra!!!

Groetjes,

Bibi zei

Heeerlijk, alles NIEUW. Hing er ook een 'Nieuwe Baan' geur?
Ben benieuwd hoe het gegaan is vandaag!

Anna zei

Heel veel succes de komende tijd, en rustig aan Keulen en Aken zijn ook niet op 1 dag gebouwd.
gr Toos en Gerard

Annemiek zei

Zo'n eerste dag geeft veel nieuwe indrukken!

Bianca (Hollandranch) zei

Dat is altijd lastig zo'n eerste dag, al die nieuwe gezichten en namen die ik nooit kan onthouden, meestal inlogproblemen met de compuut omdat je nieuw bent enz

Heel veel succes !

www.vandijkjes.punt.nl zei

Kna me voorstelle dat een eerste dag even heel rar is. Niks is vertrouwd. Kan me dat nog wel herinneren.

Heel veel succes!


Petra

Anoniem zei

Hoi
Hartelijk gefeliciteerd met je diploma. Ik heb je blog al een hele tijd niet meer gelezen druk druk druk. Leuk hoor je baan. Echt wat voor jou zeg. Klinkt heel leuk.
We hebben het heerlijk in Luxemburg. Het weer is heel mooi en we hebben vandaag gekanoed. Ik weet weer waarom ik het twintig jaar nie tmeer heb gedaan. Groetjes Ingrid