maandag 26 september 2005

Er is een ufo geland

Gisteren is Ron met zijn moeder nog wezen golfen. Het was een beetje bewolkte dag maar de temperatuur was goed. Dus karretje erbij gehuurd, zodat ook Ron's moeder kon karren. Zij heeft geen rijbewijs, dus het was wel even spannend of het zou lukken, maar het lukte. Ze heeft zelfs nog een balletje zelf geslagen.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

En voor de sience fiction liefhebbers onder ons...Ik stond vanmorgen op en toen stond er een grote cirkel in ons gras...... Een soort van graan cirkel, maar dan anders...... Zou er een ufo vannacht in onze tuin geland zijn???

Image hosted by Photobucket.com

hi hihi Nou niet echt hoor ;-) Gisteren zijn we namelijk begonnen om het zwembad leeg te laten lopen. Dat duurde en duurde. Dus gisteravond in het donker hebben we het laatste beetje er uit laten lopen door op de rand te gaan staan. Toen was hij dus zo leeg. Daarna hebben we hem omgekeerd en verderop gelegd om hem te laten drogen. Dus vanmorgen was er een prachtig perfecte ronde kale plek in ons gazonnetje...... Vanavond weer gras ingezaaid en hooi erover heen. Dus we hopen binnen kort weer een mooi gazonnetje te hebben daar waar het zwembad heeft gestaan.

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ga je nu een zwembad graven hihihi

Erna

Anoniem zei

Hahahaha, volgens mij heb je dan al goed "voorgetekend"!!!

Annemiek zei

Haha, bij ons moet dit hoognodig nog gebeuren. De kinderen gaan dan wel even op de rand zitten...

Petra zei

Annemieke, vouwen jullie hem dan ook gewoon op? Of heb je nog hele handige tips voor ons?

Annemiek zei

Wij laten het zo goed als het kan drogen, en proberen het een beetje fatsoenlijk op te vouwen. Het blijft dan nog een groot gevaarte om op te bergen.

Petra zei

Ik hoor het al, jullie hebben het zelfde probleem als wij. Dat ding weegt echt lood. Hebben em een dag in de zon laten liggen, voor en achterkant en toen opgevouwen. Met toch wel een beetje de gedachte we zien het volgend jaar wel weer. Want jeetje wat een gevaarte ;-)