maandag 5 september 2005

Koffer ingepakt

Vandaag zouden we mijn moeder naar het vliegveld brengen want het was vertrekdag vandaag. Maar eerst hebben we 's ochtends lekker in het zonnetje gezeten. Het was heerlijk. Er stond een fris windje en het zonnetje was zeer aangenaam. Rond een uur of twaalf heb ik mijn moeder nog even telefonisch ingecheckt en gevraagd voor een stoel aan het gangpad voor haar knie. Raar hoor. Dan krijg je eerst een pratende computer die je dan ook steeds antwoord moet geven. Steeds zei ze, "Sorry I didn't hear your answer"Dus nog maar een keer mijn antwoord herhalen. De derde keer hoorde ze me eindelijk. Daarna moest ze het vluchtnummer weten en na twee keer hoorde "ze" het. Daarna nog de tijd en daarna of dat in de middag of avond was. Maar dat verstond ze dus echt niet en werd ik na diverse pogingen doorgeschakeld naar een "live medewerkster" zeg maar. Gelukkig ging dat een heel stuk vlotter. En die begreep en hoorde me een stuk beter. En kon ik dus vragen om stoel bij het gangpad voor mijn moeder. In de middag heeft mijn moeder de laatste dingetjes in haar koffer ingepakt en zijn we naar het vliegveld gegaan. In tegenstelling tot toen we ze op gingen halen was het nu een heel stuk rustiger. Ook het inchecken ging voorspoedig.

Image hosted by Photobucket.com

En daarna afscheid nemen bij de deur. Raar hoor, dat ze nu weer terug ging. Afijn door de glazen deuren vingen we een glimp van haar op toen ze door de douane heen ging. Maar daar ging ze..... Wij zijn daarna naar de garage terug gelopen en toen we daar liepen zagen we het vliegtuig waar mee ze zou gaan net aankomen. Net ook nog even op het internet gekeken en het vliegtuig is op tijd vertrokken. Gelukkig. Morgen als wij wakker worden is ze al weer in Amsterdam.

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Altijd weer moeilijk, dat afscheid nemen! Maar jullie hebben fijne herinneringen om op terug te kijken.

Annemiek zei

Moeilijk ja, afscheid nemen. Maar fijn dat ze er geweest is, en je alles eens hebt kunnen laten zien en jullie zo'n leuke dingen hebben gedaan.

Anoniem zei

hoi

het zal een moeilijke dag worden voor je maar jullie hebben het in ieder geval gezellig gehad. het zal voor je moeder ook weer wennen zijn in ons kikkerlandje.

hartelijk gefeliciteerd met je mannetje . geef hem maar een dikke kus van ons.

groetjes

ingrid

kastelke zei

Petra, nu je moeder gezien heeft hoe jullie daar wonen, denk ik dat ze heel trots en gelukkig is!
(en dat ze met plezier snel weer op bezoek wil komen!)

Anoniem zei

Jammer voor jou dat je moeder maar zo kort kon blijven. Een week is zo om. Wat vond ze trouwens van 'Amerika'? Ik neem aan dat het haar eerste bezoek was. Mijn vader was destijds best wel onder de indruk van zijn eerste overzeese trip. Wellicht is het een idee om je moeder als gastschrijver een bijdrage in jouw weblog te laten schrijven over haar belevenissen.

Nel zei

Veel sterkte vandaag zonder je moeder.

Anoniem zei

farieda said...allebei een hele fijne .dag toe gewenst .en nog een hele .gezellige avond .heb je me email nog gehad. hij staat er bij mij .niet op .laat dat even horen.heb je al wat van je moeder gehoord .hoe de reis was nu groetjes en een knuffel voor de honden .

Anoniem zei

Altijd vervelend afscheid nemen en zeker als je weet dat ze weer zo ver weg zit!
Gelukkig hebben jullie erg van elkaars gezelschap kunnen genieten de afgelopen weken en dat is het belangrijkst!!