vrijdag 16 september 2005

Op pad......

Vandaag zijn we op pad geweest naar Smithfield. In Smithfield is het Outlet winkelcentrum. Dus op pad en op naar de shops. Het was heel rustig op de weg en ook bij de winkels. Op de weg er naar toe was het nog bewolkt maar toen we we in Smithfield waren en uitstapte was inmiddels de zon gaan schijnen en het was meteen hartstikke warm. Uiteindelijk waren we flink geslaagd. Ron's moeder had leuke spulletjes gevonden en ik had bij Polo een leuke jas gekocht voor als het wat frisser gaat worden en die ik snel even aan kan schieten als ik met de honden naar buiten ga.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Op de heenweg hadden we al een leuk stalletje langs de weg gezien met allemaal pompoenen en op de terug weg zijn we er even wezen kijken. Het was leuk om even tussen al die herfstachtige spulletjes te snuffelen.

Image hosted by Photobucket.com

Er lagen ook hele super grote pompoenen. De mevrouw van het stalletje vertelde dat ze tussen de 40 en 60 kg wegen. Nadat we de gewichten hadden gehoord, wilden we natuurlijk ook de prijs weten van zo'n oranje bol. Dat was vanaf $ 25,- tot ongeveer $ 50,-. Ze vertelde daarna dat ze ongeveer 4000 van deze dingen per jaar kweekte. Bedacht me in de auto op de weg naar huis dat dus echt een flinke business is zeg. 4000 maal minstens $ 25,-..... Helemaal niet slecht..... als ze ze tenminste alle 4000 verkochten dan ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Toen we thuis kwamen is Ron's moeder lekker gaan zwemmen. Goh wat hebben we het toch weer slecht, ha ha ha

Image hosted by Photobucket.com

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Petra zei

$1000 is nog niet zoveel voor al dat zeulen met giga pompoenen ;). Zoals je zei, wat hebben we het toch slecht ;). Het is hier echt heerlijk weer (vind ik) en langzaam sluipt de herfst erin. Ik vind de herfst hier een van de leukste seizoenen! Heb je al gedacht hoe Stacey en Connor voor Halloween gekleed zullen gaan? Dat is hier al aan de orde, anderhalve maand van te voren! Geniet nog van je schoonmoeders bezoek!

Anoniem zei

hoi

dat ziet er gezellig uit tussen de pompoenen. was het lekker water.
jes is voetballen maar het water komt met bakken uit de lucht. we treffen het maar weer met ons weekendje uit. ik laat jes je tassen nog maar niet zien anders is het weer van wat zal er in zitten de hele dag.

veel liefs en groetjes ingrid veel plezier

Anoniem zei

Dat zie er allemaal weer leuk uit. En die pompoenen onwijs groot zeg!!
Veel plezier nog en een fijn weekend voor jullie allemaal!!
Groetjes

Anoniem zei

Jeempie wat een grote pompoenen.
Relaxed dagje zo,lekker winkelen en dan lekker in de swimmingpool.

Heb je dat rode vest op de foto gekocht? Leuk en sportief.

Erna

Petra zei

@ Petra
Het is geen $ 1000,-, maar $ 100.000,- als hij er de vanafprijs van $ 25,- voor krijgt. Maar er waren er ook van $50,- per stuk dus waarschijnlijk ligt de opbrengst wat hoger nog. Maarrrr ....dan moet hij ze natuurlijk we allemaal verkopen ;-)

@ Ingrid

Heel lekker weekend gewenst. Als het goed is heeft Ron je gemaild met een foto van alle aankopen. Kan Jesse kijken of hij ze leuk vindt.

@ Yvonne
Inderdaad groot he? Jullie ook een lekker weekend gewenst.

@ Erna

Ja dat rode vest heeft Ron's moeder voor Jesse (Ron's neefje) gekocht. Nu maar hopen dat hij het ook leuk vindt ;-)

Groetjes Petra

Anoniem zei

Aahh, nog enig toekomstperspectief voor bas, hij heeft ze geplant in de tuin, ook van die kanjers. Jullie de winst hij zijn engels :]]. Gelukkig is ophelia niet echt wezen buurten... gr.anja

Anoniem zei

Goh wat een leuke dingetjes allemaal, echt herfst al!!! En dat zwembad ziet er heeeeeerlijk uit!!!

XXXMarieke