maandag 12 september 2005

Rustig aan....

Afgelopen weekend was een rustig weekendje. De temperatuur is heerlijk en voor het eerst hebben we in de tuin in de zon gezeten. Hiervoor vond ik het een beetje te warm. Maar nu stond er een fris windje en was het zeer aangenaam. Stace en Connor bleven nu ook bij ons in de tuin en bleven liever buiten dan bij de airco in huis. In onze wijk zijn ze nu ook begonnen met de bouw van de huizen achter ons. En dat gaat heel snel allemaal. We staan er echt van te kijken hoe snel ze hier toch bouwen. 's Avonds doen we dan ons rondje door de wijk. Het is toch wel leuk dat het nu een wijk wordt en niet alleen een straat, zeg maar ;-)
Zaterdagmiddag zijn we naar Crossroads geweest en hebben we een paar boodschapjes gedaan, want a.s. woensdag komt Ron's moeder naar ons toe. We hebben de "hotelkamer" weer helemaal klaar gemaakt voor Ron's moeder. We vinden het heel leuk om ook aan haar te laten zien waar we nu wonen en hoe het hier allemaal gaat. Bovendien denk ik dat de honden het zeker weer gezellig vinden als Ron's moeder er is. Ze komt woensdagavond via Pensylvania in Raleigh aan. Zondag zijn we even naar Apex geweest voor wat boodschapjes en daarna weer lekker in de tuin. We hebben wat planten voor in de porch gekocht. Ook hier, net zoals in Nederland altijd in September, hebben ze van die Chrysantenbollen. "Mums" heten ze hier. Ik vind ze een voorteken dat de herfst er aan zit te komen, maar vind ze altijd erg gezellig staan. Verder vandaag nog een rustig daagje geweest voor mij met lichtelijk huishoudelijke taken die inmiddels gedaan zijn ;-) Morgen gaan we weer tennissen en daar heb ik zekers weer zin in.
Groetjes Petra

2 opmerkingen:

Petra zei

Het is nog wat vroeg, maar binnenkort zie je Mums (Chrysanthemums is het officiele woord :)) met enorme pompoenen (en dan bedoel ik ook "enorm"!). De seizoenen zijn hier zo leuk, winter is het enige, dat ik zou willen missen!

Anoniem zei

Ik vind die Chrysantenbollen ook zo leuk. Ik ga vanavond naar een verjaardag van een Tante, die krijgt ieder jaar als bloemetje zo'n Mums:-)) Vandaag even kijken of het gaat lukken, omdat Ton langer moet werken en ik met de bus en metro naar de verjaardag ga samen met Ayla.