woensdag 21 september 2005

Je zou er haast sportief van worden....

Allereerst hartstikke bedankt voor alle beterschaps wensen !!! Het heeft geholpen, want het gaat inmiddels al stukken beter met mij en mijn inmiddels weer rechtere rug. Dusse... nogmaals hartstikke bedankt ;-) Vandaag zijn we nadat Ron van zijn werk thuis kwam naar de Triangle Mall in Raleigh geweest. Vindt dit altijd een leuk winkelcentrum en er zijn ook grote warenhuizen. Ook zijn er buiten het centrum zelf ook een aantal grote winkels. Zoals Pier 1 en Bed, Bath and Beyond en Dick's Sporting Goods. Toen we genoeg gezien hadden bij het overdekte gedeelte zijn we gaan eten bij California Pizza Kitchen. Ze hebben hier heerlijke pizza's die net even anders zijn dan de standaard pizza's. Zo had Ron een BBQ pizza (met Gouda kaas) en ik een B.L.T. (Bacon, lettuce and Tomato) De sla en de tomaat smaakte heerlijk op een pizza. (Of klink ik nu als een echte Amerikaan, ha haha) Het was lekker knapperig fris. Ron's moeder had een heel bord vol spaghetti. Dus we hebben met zijn allen lekker zitten eten.
Daarna zijn we naar Dick's Sporting Goods gegaan. Deze vestiging hier is zooooo groot. Ongelooflijk. Je vindt er echt van alles.

Image hosted by Photobucket.com

De twee verdieping tellende winkel....

Image hosted by Photobucket.com

Baseball.....

Image hosted by Photobucket.com

Fietsen....

Image hosted by Photobucket.com

Basketball

Image hosted by Photobucket.com

Kampeer afdeling....

Image hosted by Photobucket.com

Visafdeling....

Image hosted by Photobucket.com

De skateboard afdeling....


Image hosted by Photobucket.com

Golf afdeling.....
En verder was er nog de fitness afdeling, de voetbal afdeling, tennis afdeling, bowling afdeling, ski afdeling, running afdeling enz, enz...
Je zou er haast sportief van worden ;-)

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Annemiek zei

Haast, maar niet helemaal ;-)
Die winkel is bij jullie echt groot zeg, maar volgens mij zijn de gangpaden in de Dick's in de mall hier wat smaller en staat alles compacter. Op foto nr 5 staat trouwens onze kano

Anoniem zei

Fijn dat het beter gaat Peet :-))
Wat een enorm grote winkel zeg!!
En dan al die skateboards, Ayla zou er zo een blokje voor omlopen !
Groetjes en een prettige dag
Yvonne

Anoniem zei

Wat een giga winkel.Zijn die Amerikanen dan zo sportief.

Mmmmmm en lekker pizza eten ook niet te versmaden.

Erna

Petra zei

Amerikanen zijn wel sportief inderdaad, vooral golfen is een grote sport hier.
Heeft die Dick's ook een klimwand, Petra? Die hier dichtbij wel en de REI ook, ik ben nog altijd van plan het eens te proberen!

Anoniem zei

Wat fijn voor je dat het beter gaat met je rug! Heel vervelend hoor, rugpijn, je wil wel alles doen, maar je kan het niet.
Heel veel beterschap met je rug!
Wat een grote winkel trouwens! Dus je hebt maar geen sportoutfit gekocht?

Anoniem zei

Het is daar ook allemaal wel xxxl he, wat een giga winkels! Ik zou me ook echt niet vervelen. Tenzij je rugpijn hebt, maar gelukkig wordt dat minder. Maar je moet me toch echt eens uitleggen waarom uitgerekend jij bakpapier koopt:}} gr.anja

Katrien zei

Ik was onlangs nog bij Dick's om er voetbalschoenen en shin guards te kopen. Om de conditie wat op peil te houden heb ik me aangesloten bij een indoor soccer team.

Een van mijn Mexicaanse studenten wees me er onlangs op dat Dick's toch wel een vulgaire naam is. Ik had het zo nooit bekeken... Als je inderdaad Dicks i.p.v Dick's schrijft dan is dat natuurlijk niet zo netjes. Vond het wel grappig eigenlijk.