vrijdag 23 september 2005

Nog meer pompoenen

Gistermorgen was weer de Nederlandse dames ochtend. Dit keer bij Saskia. Het was lekker weer dus hebben we met zijn allen buiten gezeten onder het genot van koffie (voor mij appelcider) en appeltaart. Helemaal niet verkeerd dacht ik zo. Veel beter dan dat de mensen het hebben aan de kust van Texas op het moment. De beelden op tv worden beheersd door Rita. Het is ook een vreselijke orkaan die er aan zit te komen en hoop dat de schade voor die kant beperkt blijft. Al is het waarschijnlijk een beetje hopen tegen beter weten in. Ook wordt er op de tv al gepraat over de aanstaande benzine prijzen, want ook nu worden weer de olie producerende plekken geraakt. Van de week aan de pomp waren net de prijzen heel erg aan het dalen geweest. Van de $ 3,19 waren we weer terug naar $ 2,59. Gisteren was het ietsjes gestegen, maar de verwachting is dat als Rita aan land komt de prijzen weer enorm gaan stijgen. Maar nogmaals, het is maar een klein ongemak als je ziet wat er allemaal in Texas en (weer) Louisiana aan de gang is........
Gistermiddag zijn we weer even naar Crossroads naar de Michaels geweest. Dit keer omdat we pompoenpatroontjes nodig hadden om mee te geven met Ron's moeder voor Toos. (We zijn geweest hoor Toos ;-) ) En dit keer had ik mijn camera bij me.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Het is echt heel leuk om door de winkel heen te snuffelen. Ze hadden dus een boekje met pompoenen patroontjes, maar ook een cd-tje voor op de pc om zelf je eigen patroontjes te maken. Zo leuk. Dus ze komen er aan hoor Toos.

Na de Michaels even door naar de BJ's. Ook hier weer volop Halloween. Met van die grote opblaasdingen voor in de tuin buiten......

Image hosted by Photobucket.com

Maar er was dus ook al volop Kerst. Bij de Walmart had ik al zo'n levens grote "snowglobe" gezien. Ik vind die echt errug leuk. (ja, ja, kleine Petraatje leeft dan helemaal in mij op, ha haha)
Het is zo'n opblaasding, maar daarbij wordt de sneeuw binnenin steeds opnieuw omhoog geblazen en natuurlijk met verlichting. Echt heel leuk verzonnen hoor. En nu bij de BJ's hadden ze een nog iets grotere versie er van.

Image hosted by Photobucket.com

Nou verder maken we ons op voor ons weekendje bergen. We gaan dit keer naar Banner-Elk. Banner-Elk is een ski-gebied in Noord Carolins. We verblijven daar in het Best Western hotel. In dit hotel mogen de hondjes ook en is ons "gezinnetje" weer fijn compleet :-) Stace en Connor gaan eigenlijk altijd met ons mee. Het was even zoeken dit keer, maar via via zijn we bij dit hotel uitgekomen. Het is pas gerenoveerd en ziet er erg leuk uit.

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeemig dat ze al zo in Halloween en kerstsfeer zijn in Amerika.
Hier vallen de mussen bijna van het dak (nou ja)
Je zou haast verlangen naar een bak regen een berg wind en een warme winterjas(bijna dan) hihihi

Een heel gezellig weekend in de bergen.


Erna

Anoniem zei

Ik kom helemaal in Halloweenstemming met al die snuisterijen .
En groetjes allemaal en geniet van het weeken ondanks de storm. Toos

Petra zei

Hier natuurlijk ook overal Halloween spul. Maar zover is dat ook niet weg, op de 1e ga ik het huis en de tuin al versieren. We zijn vanavond mooi begonnen met het kijken naar Corpse Bride, een heel leuke film!
Kerst zag ik alleen nog bij Neiman Marcus, verder nog niet.

kastelke zei

Die pompoen met lichtjes vind ik wel leuk, en natuurlijk die grote 'kerstbol'...
Het ziet er naar uit dat jullie een fijn weekend gaan hebben! Grote kamers zeg!
Veel plezier!