dinsdag 4 oktober 2005

Dierendag !!!

Vandaag was het Stacey en Connor dag. Dierendag dus. Vanmorgen aan de wandel met ze en we kwamen Holly ons buurhondje tegen. Holly keft naar van alles en nog wat, maar Stace en Connor vindt ze geweldig. Vooral zij en Connor zijn aan elkaar gewaagd. Ik vind het altijd zo leuk om ze met ze tweeen te zien. Connor loopt de hele tijd achter haar aan en likt steeds haar bekkie. Zo van jij bent de baas hoor en ik vind je zooooo lief ;-) Daarna hebben ze de hele dag in de tuin gezeten vandaag. Het was zalig weer. Een zonnetje, prettig windje en zo'n 22 graden. Heerlijk. Het was echt genieten. Ik zelf had een andere taak in de tuin, maar daar over een andere keer meer. En Stace kwam me zo nu en dan even helpen. Het liefst ploft hij naast je voeten neer, maar dat is niet zo handig als je in de tuin aan het werken bent. Dus nam hij zijn strategische plek in, om mij en Connor in de schaduw in de gaten te houden. Naast ons wonen twee bruine labradors en als die in de tuin zijn gaat Connor heel hard langs het hek lopen in de hoop ergens naar binnen te kunnen om met deze twee bruine jongens te spelen. Maar vandaag waren ze niet in zicht. Tot grote teleurstelling van Con. Hij gaat dan dus de hele tijd voor het hek zitten en draait zijn koppie dan steeds om telkens 1 oog door de schutting te laten gluren. En dat hield hij een hele poos vol. Op een gegeven moment lag hij voor de schutting te slapen, maar hield toch nog steeds alles in de gaten. Natuurlijk leverde dierendag vandaag twee speeltjes voor hen op. Voor Stace, onze bruine knuffelbeer, voor hem een bruine knuffelbeer en voor Connor een elandspeeltje, die gevormd was door een tennis bal en een eland kop er op en vier poten gemaakt van touw. Natuurlijk hadden ze die speeltjes van de week al gehad, want ik kan nooit wachten met geven als ik iets voor ze heb, maar symbolisch was het voor vandaag ;-) ha ha ha

Image hosted by Photobucket.com

Even lekker achter de frisbees aan sjesen.....

Image hosted by Photobucket.com

Ben ik niet "knuffel-waardig" zo?

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

O heerlijk ff knuffelkont Stacey
vol in beeld.

Beide heren natuurlijk ook een knuf voor dierendag uit Voorhout.

Erna

Anoniem zei

even kijken of het werkt

kastelke zei

Petra, springen jouw honden dan niet over het hek? Want zo hoog lijkt me dat niet te zijn, en zij hebben toch aardig wat springkracht?
En natuurlijk heb je ons nu héééééél erg benieuwd gemaakt naar wat je in de tuin aan het uitspoken bent...

Petra zei

@ Erna, bedankt voor de mooie dierendag kaart. Dikke knuf terug hoor!! Had er ook 1 gehad van Marion van Ilya, die van dogsincluded.

@ Kastelke
Nee onze schatjes springen niet over het hek. In Zierikzee hadden we een nog veel lager hekje, net zo hoog als de sprongetjes zeg maar. Maar op 1 of andere manier leggen ze die link niet. (Gelukkig, hi hi hi)
Enne... als "het project" klaar is laten we het zien ;-)
Groetjes Petra

Annemiek zei

Shame on me... ik was dierendag vergeten.

Petra zei

Grappig eigenlijk, dat de Amerikanen met alle "dagen" die ze vieren niets voor dierendag doen.