dinsdag 11 oktober 2005

Snelle Connor !!

Degene die Connor een beetje kennen, zullen vast al vraagtekens hebben bij het kopje van dit stukje. Connor is onze lieve knuffel. Een goedaardige sul die liever een tukkie doet, dan in beweging komt. Maar vandaag niet. Ik was nog even bij de nieuwe schutting in de tuin bezig en de hondjes waren ook lekker buiten. En toen zag ik Connor als een speer voorbij komen. Hmmm beetje vreemd. Stace stond er ook van te kijken. Twee tellen erna kwam hij weer voorbij sjesen, maar nu de andere kant op. Hij hield er ook nog eens gekke huppel op na. Moest er om lachen, wat een lekkere dreutel is het toch dacht ik nog. En terwijl ik dat dacht, kwam hij het terras op gerend en sprong er met de zelfde vaart weer van af. Het leek wel of hij, op zijn Hollands gezegd, een peper in zijn reet had, ha haha. Toch maar es even kijken. Dus ik riep hem en kwam gelijk op me afgesjeesd, met dezelfde gang als hij ervoor had gedaan. Ik aaide en zag het meteen. Hij had met zijn luie kont in een mierennest gelegen. En die mieren zijn hier helemaal niet lief. Dat had ik van de week zelf onder vonden toen ik in het gras zat en mijn hand visite kreeg van twee mieren. Ze bijten je namelijk gewoon waar je bijstaat, die kleine "pestkopmieren" En Connor zat nu dus aan de voorkant helemaal onder. Vandaar die spontane renneigingen van hem. Hij keek me ook echt met zo'n blik aan van vrouwtje help, ze pesten me.
Heb zo goed als het ging de meeste mieren van hem af gekregen. Maar hij bleef zeer beweeglijk en durfde dus niet meer in het gras te liggen en nam een noodsprong op ons ligbedje. Zo van hier kunnen ze me niet meer pesten. Heb hem toen nog maar es overal nagekeken en op zijn rechterpootje zaten de meesten. Heb bij zijn voetzooltjes er maar wat Cortizon op gesmeerd tegen de jeuk en toen werd hij rustig. Dit is eigenlijk voor mensen, maar het werkte meteen bij Connor. Wat een vette pech voor Connor, met zijn billen in een nest "pestkopmieren" gaan liggen. Kan er niks aan doen, maar moest er erg om lachen. Het is ook zo'n lieve sukkel en het was een komisch gezicht om hem zo door de tuin te zien huppelen. Ach gossie.....
Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Petra zei

Hoi hier even een technische mededeling.
Omdat ik steeds rare berichtjes in dit stukje krijg is er een soort beveiliging bij gekomen. Je moet nu onderin de letters die er staan over tikken in het blokje met "Word Verification" er voor. Dit is om geautomatiseerde berichten te blokkeren. Sorry, maar het is even niet anders ;-)
Groetjes Peet

Anoniem zei

Oh ok, ga m'n best doen!

Zielig voor Connor zeg, die rotmieren!!
Je hebt nu zeker wel dat mierennest uitgemoord mag ik hopen?

Dikke knuf voor je zielepootje!

Petra zei

Ach jee! Zijn het rode mieren? Hou het maar wel in de gaten, want sommige mensen zijn er allergisch voor, honden vast ook.

Annemiek zei

Ohh wat zielig!

Anoniem zei

Ik stond pas ook heel leuk in een nest met fire ants. Zielig hoor voor Connor ! Een Big HUG voor hem.

Anoniem zei

Ahhhhhhhhh zielig voor Connepon,wat zal je gelachen hebben.
Bij het lezen lag ik helemaal in een deuk,(sorry Connor)

Erna

Petra zei

Hi hi hi, ja ik weet het Nadine, mag niet lachen, maar Connemans maakte zulke rare bokkesprongen en kwam daarna al scheef huppelend vragen om hulp. Het is een lieve schat!
Groetjes Petra