vrijdag 7 oktober 2005

Het regende vandaag...

Vandaag werd ik wakker, en het regende ........ En nou zullen velen het niet begrijpen, maar ik vond het heerlijk !!!! Ben met de hondjes naar buiten gegaan en vond het zalig om de regen op mijn gezicht te voelen. De frisse wind die mijn haren door de war gooide. Dat was zo'n tijd geleden dat ik echt liep te genieten. Alledrie kwamen we kletsnat thuis. De temperatuur was iets van 27 graden, dus het was meer een warme douche, maar ik voelde me als een klein kind. Ik kon me nog net in houden om niet te gaan huppelen, ha ha ha.... Het is hier zo'n poos zo warm en droog geweest, dat dit een welkome verademing was. In Zierikzee vond ik het ook lekker om met een flinke wind en dreigende buien aan de wandel te gaan, zo op zijn tijd. Ok, het was dan ook wel een stuk koeler, maar vandaag kwam het heel dicht bij het Nederlandse weer.
Verder is dit weer ook goed voor onze "Ufo-plek". Hij begint al heel groen te worden. Ongelooflijk hoe snel het gras is gaan groeien. Vooral nu met de regen. Had zelf niet verwacht dat het zo snel al weer groen zou worden.

Image hosted by Photobucket.com

Gisteren was ik trouwens een hele poos bezig geweest om de computer op orde te krijgen. Om een of andere manier kon ik van de week geen plaatjes meer bekijken van Photobucket. Dit is de website waar ik de foto's voor het internet op zet. Dus had wat veranderd aan de instellingen en voor ik het wist, liep mijn laptop helemaal vast. Hij deed helemaal niks meer en kon nergens meer opklikken en gaf een of andere foutmelding. Ohhhhhhh... nee he???? Afijn het resultaat was dat heel de computer "ge-reboot" moest worden en alles op nieuw geinstalleerd moest worden. Maarrrrrr hij doet het weer, gelukkig..... Had toevallig in september een back up gemaakt, dus alle foto's en andere bestanden die er op stonden zijn bewaard gebleven. Want echt alles is er nu vanaf.....
Vandaag is ook mijn zus jarig en ze is 40 jaar geworden. Via het internet op www.gefelicitaart.nl hebben we een taart bij haar laten bezorgen. Hoorde dat ze erg verbaasd was en dat mijn neefje in de gang had staan springen en riep "ja, taart, taart, taart.... " Leuk he, dat je zoiets via het internet helemaal van uit Amerika in Rotterdam kan laten bezorgen. Alleen dikke pech dat we er niet waren om een puntje mee te nuttigen en een "bakkie" te kunnen doen. Maar, Karin, Van Harte Gefeliciteerd en we hopen dat je flink verwend bent!!!!

Image hosted by Photobucket.com


Vandaag kregen wij zelf ook een pakketje. Al was hij meer voor Stacey en Ron eigenlijk.

Image hosted by Photobucket.com

We hadden namelijk op het internet dogfrisbees besteld. Ron en Stace frisbeeen wat af met zijn tweeen en inmiddels vindt ook Connor het super. Tijdens het frisbeeen gebruiken ze zo'n vijf frisbees tegelijk, voor degene die zich afvragen wat een berg van die dingen, ha ha ha. En de oude frisbees die we hadden raakten aardig versleten en hadden soms wat scherpe randjes, dus tijd voor vervanging. Op het internet kwamen we een site tegen waar we ze konden bestellen. Begin van de week besteld en nu al binnen. Ze kwamen uit Florida en waren van bepaalde wedstrijden en verschillende dogfrisbee clubs en vandaar met allemaal verschillende opdrukken. Zo leuk. We hebben een dubbele set besteld zodat we andere keer nog een keer kunnen vervangen!
Heb een filmpje gemaakt van Stacey's reactie ;-)

frisbeepost.wmv

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk hoor zo'n opfrissertje:-))

En wat een top post voor Stacebees, ik moest zo verschrikkelijk lachen om het filmpje dat die alle frisbees wel wou hebben. Nou Stace heel veel frisbee-fun!!!
Het is een beetje "fris-berichtje"geworden;-)
Ik wens jullie allemaal een fjn weekend!!

Yvonne

Nel zei

Leuk filmpje, wat een schatten zijn dat toch

kastelke zei

Wat een schattig filmpje!!! En nu hebben we jouw stem ook eens een keer goed kunnen horen. ;-)

Annemiek zei

Heel leuk filmpje! Wat een knuffelbeest. Heel vreemd om je stem te horen!
Wat vervelend om alles op je computer kwijt te raken! Ik had me al voorgenomen om hier deze week een keer alles op disk te zetten, en dit zal nog betere motivatie zijn. Volgens mij was er iets met Photobucket, want bij mij waren de foto's ook een tijdje weg.

Petra zei

Ahum..... Nou die stem..... Volgens mij (hoop ik) dat hij in het echt toch iets anders klinkt zeg, hi hi hi. Vindt het heel raar om me zelf te horen hoor.
Het enige goede van het crashen van de computer is dat hij nu ineens WindowsMoviemaker koos bij het maken van een filmpje. En nu is de kwaliteit veel beter en werkt heel makkelijk, maar kon (nog) niet vinden hoe ik mijn stem weg kon toveren, ha haha. Maar daar wordt aan gewerkt hoor ;-)
Groetjes Petra

Anoniem zei

Ik mis nog wel een aktie filmpje
van de Boys met de nieuwe frisbee.

Hahaha en die Stace hij wil ze wel allemaal.
Erna

Petra zei

Ha, ha, ik zie net, dat onze blogs van vrijdag best op elkaar lijken. Misschien moeten we samen eens in de stromende regen gaan lopen ;).
Wat ziet die taart er verrukkelijk uit!!!