vrijdag 28 oktober 2005

Precies omgekeerd vandaag: tegen- en meevaller

Vandaag hadden we precies het omgekeerde van gisteren. Gisteren eerst de mee valler en daarna de tegenvaller van de tv. Vandaag eerst een tegenvaller. Kregen het verwachtte telefoontje van de reparateur van de tv, die we gisteren daar afgeleverd hadden. Het kostte iets van $ 600,- om hem te maken. Oei... maar eerst even Ron gebeld. Samen even vergaderd en toch maar besloten om hem te laten maken. Wel een hoop geld, maar we hebben er geen nieuwe tv voor. De reparateur vertelde dat de powersupply stuk was gegaan. Nou had Ron het er over met zijn collega's dat dat misschien gekomen is door het electriciteits netwerk hier. Afgelopen vrijdag heeft het ook nog geonweerd en misschien is er een stroompiek geweest en heeft de tv daar iets van "opgelopen", zeg maar. Maarja, het feit blijft het zelfde. Het onderdeel is besteld en over tien dagen kunnen we een telefoontje verwachten dat hij gemaakt is.
Nu de meevaller. Vanavond belde Chad. Chad is een collega van Ron en altijd bereid om te helpen. Nou hadden hij en Ron het over de football wedstrijd gehad die morgen in het Carter Finley stadion hier in Raleigh is. Een tijdje terug al weer. Ron had kaartje willen kopen via internet, maar Chad zei dat hij wel aan goedkopere kaartjes kon komen. In de tussen tijd waren wij deze wedstrijd eigenlijk al weer vergeten. Tot vanavond, toen Chad belde of we nog kaartjes wilden. Ja zei Ron. Chad had namelijk via een vriend van een vriend gehoord dat die hun kaartjes verkochten. Dus of we die vanavond op wilden halen. Hij zou een afspraak halverwege onze woonplaatsen zien te regelen. Hartstikke mooi !! We wilden al steeds zo'n wedstrijd meemaken. Dus Chad belde terug en we konden vlakbij de Walmart bij een Seafood restaurant de kaartjes op pikken. Al met al was het de Walmart in Knightsdale en dat is toch wel even een stukje sturen, maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal op de parkeerplaats, kwam er al gelijk een mevrouw op ons af met de kaartjes. Ze vertelde waar we konden parkeren, want er zat ook een parkeerkaart bij deze kaartjes. En daarna reden we met de kaartjes weer de parkeerplaats af. Was eigenlijk best grappig.

Image hosted by Photobucket.com

Zo hadden we niks dit weekend, en nu gingen we naar de football wedstrijd van de NC-state Wolfpack tegen Mississippi. Leuk, heb er zin in.
Op weg naar huis in de auto zagen we al wat vuurwerk Eenmaal thuis bleek dit in Holly Springs te zijn en hebben we daar ook nog even naar gekeken. Het was echt heel mooi. Volgens mij zijn er fesitviteiten vanwege Halloween.

Groetjes Petra

Geen opmerkingen: