maandag 31 oktober 2005

Happy Halloween !!!

31 oktober, Happy Halloween......

Nouwww Happy??? Vandaag begon niet goed, want alleen een kapotte tv was niet genoeg... De vaatwasser zei van het weekend, doe het zelf maar. Dus 's morgens eerst bellen naar de bouwer (lees Mike, ja die van de ramen) en die verwees me door naar de leverancier van de keukenapparatuur. We hebben nog een jaar garantie, dus dat is wel fijn hoor. Ze waren erg aardig over de telefoon en zouden vandaag nog een monteur sturen. Mooi!! Het is namelijk geen pretje zonder "dishwasher". Omdat ik toch op de meneer moest wachten heb ik mij zelf alvast een beetje in de Halloween stemming gebracht om de pompoenen die we hadden te gaan "carven". Had een cd-tje waar je leuke patronen mee kon maken. Maar.... ook die had er geen zin in vandaag. Hij herkende heel de cd niet? Nouja, dan het internet maar op voor leuke plaatjes. En zo kwam ik bij de Pumpkinlady. En daar had ik leuke patronen gevonden. Eentje met hondenpootjes en sterretjes en de Amerikaanse vlag. Het leeg halen van de pompoenen viel hartstikke mee. En voor ik het wist was ik al aan het snijden in de pompoenen. Had bij de Michaels een pompoenen zaag setje gekocht en die werkten perfect.

Voor:
Image hosted by Photobucket.com

Na:

Image hosted by Photobucket.com

Toen ik nog net een paar dingetjes aan de "Vlag pompoen" wilde bij werken, hoorde ik de voordeur open gaan. HuH? Dat is pas echt Halloween. Maar nuchter bekeken had ik waarschijnlijk de voordeur niet goed dicht gedaan, toen ik de pompoenen van buiten naar binnen haalde. Terwijl ik naar de voordeur liep om hem weer dicht te doen hoorde ik vanuit de keuken... FLATSSSCH... Oh nee, de pompoen! En ja hoor toen ik terug kwam in de keuken lag "de vlag" in stukjes op de grond. Balen zeg!! Gelukkig was de achterkant nog heel en heb daar geheel naar eigen ontwerp een gezicht in gemaakt. Jeetje, nou had hij wel een gat in zijn kop aan de achterkant, maar dat viel gelukkig niet zo op, hi hi hi. Heb ik weer hoor.... Het was niet echt mijn dag geloof ik.

De tweede keer na :





Toen ik klaar was met pompoenen snijden ben ik de Halloween cake-jes gaan bakken. Morgen komen de Nederlandse vrouwen hier een "bakkie" doen dus een beetje Halloween is dan wel leuk natuurlijk ;-)



En rond een uur of drie kwam de monteur. Het was een heel gezoek, maar hij had het gevonden, zei hij. En hij deed het weer. Gelukkig zeg..... Het is maar niks hoor zonder zo'n apparaat. Dus vanavond na het eten weer lekker de vaatwasser ingeruimd en aan gezet. En.... halverwege.... stopte hij weer. He jakkes, het is echt niet mijn dag zeg. Morgenochtend dus maar weer bellen....

En toen 's avonds echt Halloween. Mag ik u voorstellen aan de "Dutch witch"? hi hi hi



Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

In het donker zagen de hondenpootjes er nog leuker uit......

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

In totaal zijn er 18 kinderen aan de deur geweest. Best leuk hoor en de reacties van sommige zijn zo lief. Mickey Mouse was eerst een beetje bang van de "heks" maar ging daarna heerlijk tegen me lopen kletsen nadat ze begreep dat ze snoepjes van me kreeg. Zo lief. Onze wijk is eigenlijk nog niet meer dan 1 straat dus best wel veel kindertjes eigenlijk. Hier onder wat fotootjes....



Even op de foto....

Image hosted by Photobucket.com

Hier dus de Mickey Mouse

Image hosted by Photobucket.com

Deze brandweerman kwam gezellig naar binnen en liep zo de trap op naar boven, hi hihi. Zijn vader moest hem komen halen. Heerlijk he die kinders. Hij wilde gewoon even kijken zei hij.

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Vond het leuk om op deze manier Halloween mee te maken. Echt heel leuk hoe de kinderen reageerde op die peenharen van een heks !!

Groetjes van "Dutch witch" Petra

Image hosted by Photobucket.com

11 opmerkingen:

Annemiek zei

Een leuke heks ben je :-)
Brandweermannetjes moeten toch zo het huis in kunnen lopen zonder aarzelen. Leuk allemaal die kleintjes. Hier zijn er geen trick or treaters geweest, het huis ligt te ver van de weg.

Anoniem zei

Meid..... wat zie je eruit.
Nou je hebt geweldig je best gedaan.
Echt hartstikke leuk om te zien,al die lichtjes en de trap versierd.
Het is echt een hele happening bij jullie, erg leuk, volgend jaar ga ik ook pompoenen '"carven"hihihihi.

Groetjes Erna

Anoniem zei

Je zag er top uit Peet!!!

Lijkt me inderdaad wel heel leuk om dat zo allemaal mee te maken:-))

Anoniem zei

hoi'
he eukalipta. dat zag er allemaal leuk uit die versieringen en alle kinders. jes werd zondagavond al opgehaald om mee te lopen met haloween. ik snel lekkers opgezocht en een spook buitengehangen met kaarsen. kwam dus helemaal niemand langs ook jes niet die had een andere wijk genomen. schoot dus niet zo op. maar je ik had dus een heeeeleboel snoep. lekker hoor.

Anoniem zei

Wat zien je pompoenen er geweldig uit! Vooral die met de hondenpootjes hou ik erin voor volgend jaar!Jullie huis ziet er ook toppie uit, net als jij trouwens ;-) Ook hier in Noordwelle liepen er weer kinders langs de deur en was er veel aangedaan om Noordwelle in Halloweensferen te maken, compleet met enge lui en vuurkorven!Iedere keer als de kids aanbelden bij ons werden ze verwelkomd door een beardieblafconcert ;-0

Groetjes Mariet

Nel zei

Voor zo'n eerste Halloween ben je heel goed uit de verf gekomen. Echt top !

Anoniem zei

haha heej peetj
wat leukk allemaaal
maar nog even tusse door
ik heb een nieuwe laptop
alleen daar luky het
aanmelde van skype weer niet.
ik heb altijd wel veel geluk
maar ik blijf proberen

kusjes monique

Anoniem zei

yvind de haarkleur je erg goed staan:-)


Je hebt er wel een hoop werk van gemaakt ziet er leuk uit.
groetjes nop

Anoniem zei

Echt super die foto's!! Het wordt hier ook al meer in Halloween, erg leuk!
Die pompoenen zijn heel mooi geworden zeg!Wat een leuk werk lijkt me dat!

Petra zei

Ha ha ha, heb nog even gedacht die oranje kleur er in te houden, maar toch maar niet ;-)
Het is wel lekker hollands dat oranje, niet waar?
Groetjes Petra

Anoniem zei

Hoi Petra,
Wat is het allemaal gelukt hé, waren je cakejes lekker?
de mijne vielen tegen.
Je pompoenen zijn ook goed gelukt.
groetjes Toos