maandag 24 oktober 2005

Frisjes

Nou Ron is weer veilig en wel terug gekomen van zijn weekendje crossen in de bossen met een aantal collega's. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. Het weer was goed in Georgia en dat maakt het natuurlijk wel een heel stuk leuker. De hele zaterdag hebben ze met zijn allen routes gereden door de bossen op hun gehuurde motoren.Bij elkaar iets van 100 km. Ze hadden in totaal vijf tenten en de eerste nacht was de temperatuur goed, maar de tweede nacht had hij het toch wel een stuk kouder gehad. Bovendien had hij daarbij flink wat spierpijn van al het motorcrossen dus was blij weer thuis in zijn warme bedje te kunnen slapen. Ik zelf was ook blij dat hij weer veilig en heel thuis was gekomen. En heb de wasmachine maar snel aangezet, voor alle bemodderde rode klei achtige kleren. Wonder boven wonder kwam het er weer wit uit ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Vandaag was het hier een heel stuk frisser geworden. Heb zowaar een lange broek en een trui aan. En ook aangehouden. Ben met de honden in de weer geweest. Moest naar de dierenwinkel hondenvoer halen en bij die winkel mogen ze mee naar binnen. Dus hup de auto in en mee. Natuurlijk hadden ze in de Petsmart al allemaal kerstspeeltjes en kon ik de verleiding niet weerstaan om niet iets voor ze te kopen. 1 kerst piepertje en 1 kerst"bal". Daarna nog even naar de Target, wat boodschapjes doen. Ook nog snel even gekeken of ze daar al kerstspulletjes hadden. De Target is een van mijn favo winkels hier dus hoopte dat er al wel een kerst afdeling was, maar helaas. Wel wat lichtjes enzo, maar verders nog niet veel, waarschijnlijk na de Halloween. En kwam natuurlijk nog even langs de honden afdeling. Ze hebben daar zulke leuke hondenspeeltjes van "Woolrich". Heb al een eekhoorntje en een eland. En ze hebben een heel leuk hondenkussen. Heb er geloof ik al drie keer naar gekeken en telkens toch maar niet. Maar vind hem echt heel leuk en nu lag er nog maar 1. Tsja.... dus nu toch maar wel, ha haha. Hij is zo leuk. En bij thuiskomst neergelegd en er plofte er natuurlijk gelijk twee op. Dat past niet mannen... 1 voor 1 dan ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com



Daarvoor waren we al met de nieuwe kerstspeeltjes aan de gang geweest in de tuin. Ja Ja, sorry ik kan nooit wachten als ik wat voor ze koop. En nu zeker niet, helemaal tot kerst duurt veelste lang. Natuurlijk vinden ze er 1 leuker dan de ander en willen ze allebei dezelfde. Vaak is het zo dat Connor dan toekijkt en Stace aan "bal" is zeg maar. Nu dus ook...

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Ik was naar binnen gegaan om de rest van de boodschappen uit te pakken en op te bergen en toen ik buiten kwam zag ik Connor met de bal. Hey hij heeft em, dacht ik nog. Maar toen zag ik Stace ook met een rode bal? Huh? En opeens ging er een lampje branden. Hij had zijn eigen bal gevonden. Hij hoorde dus eigenlijk hierin......

Image hosted by Photobucket.com

In mijn nieuwe plantenbakje dus.... En toen ik de appel terug wilde leggen zat hij er al gelijk al weer boven op met zijn neus. Als pup had hij in onze tuin in Zierikzee destijds ook al es groene ballen gevonden. Kwam toen de tuin in en overal lagen groene dingen. Moest twee keer kijken wat dat nou voor dingen waren. Had Connor onze appelboom gevonden en had al die mooie groene ballen op circa 1,50 meter hoogte er uit geplukt. Daar ging onze oogst, ha haha. En nu dus weer op appeljacht, die Connor.....

Image hosted by Photobucket.com

En dat was niet het enige wat Connor vandaag gescoord had.... Op de State Fair hadden we een beertje gewonnen en die had ik bij het opruimen vanmorgen op de trap gezet om naar boven mee te nemen. Nou was Stace aan het spelen met een ander beertje met een piepertje erin. En Connor keek weer toe. Hij blijft altijd netjes wachten totdat Stace uitgespeeld is. Nu was hij het wachten denk ik zat en had stiekum die rode beer gesnaaid van de trap. Dus toen ik de kamer weer in kwam zat hij triomfantelijk van kijk es wat ik gevonden heb! Helaas voor hem heeft Stace een heel stuk minder geduld en heeft iets sneller door wanneer hij iets kan afpakken van Connor, dus was hij em niet al te lang er na kwijt...... Gek is dat toch. Overal liggen hier hondenspeeltjes. Maar ze moeten nou juist dat hebben waar de ander mee aan het spelen is.....
Kortom heb weer lekker genoten van ons stel vandaag ;-)

filmpje van de hondjes met de beertjes

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Saskia en ik hebben net gelachen om het filmpje, wat een schatten! Saskia is vooral hondjes gericht nou, want ze heeft net Nintendogs gekregen.

Annemiek zei

Wat lief die honden! Die van ons plukt alle knuffels leeg, zelfs mijn beerslippers die ik ooit had viel hij aan terwijl ik ze aan mijn voeten had.

Anoniem zei

hoi
zo ik ben er met een bakkie koffie lekker bij gaan zitten om alles op het gemakkie te lezen wat ik een week gemist heb. wat had je weer veel te vertellen. zag er leuk uit die fair. Je zal wel blij geweest zijn met ron zijn modderkleding.
groetjes maar weer. doei ingrid

Anoniem zei

Stace en Connor laten ze wel lang heel. En Petra je mag blij zijn dat degene die de beer van de andere wil hebben zijn mond houd:-)
Leuk hoor dat crossen, als het midden in de bossen is en niet teveel pottenkijkers. Dan zou ik ook wel weer eens een poging tot motorrijden willen wagen.

En schrijf jij maar lekker door, want het is inderdaad heerlijk om met een bak koffie bij te lezen.
Groetjes Nop/Mirjam

Anoniem zei

Ziet er goed uit Ron op zijn cross motor.

Dat kussen is ook heel gaaf, en je filmpje zo leuk om ze saampjes bezig te zien.

Anoniem zei

ha, die peet,
Neem er ook maar wat bij, want de rooksignalen uit het cherokeepark zijn niet aangekomen. Wat een gebeurtenissen weer allemaal. Dat stace en connor knuffelspeeltjes heel laten. Geweldig om te zien.
gr.anja

Anoniem zei

Hoi Petra,
Ja ik heb die behendigheidstoestellen en andere leuke hondenspeeltjes etc. al gezien op de foto's :-) Ik denk dat ik me arm zou kopen aan hondenspullen daar in Amerika :-)
Groetjes, LĂ©mone

Anoniem zei

Geweldig!! vooral die "ballen".Wel slim van hem hoor!