donderdag 3 november 2005

Geduld is een schone zaak...

De afgelopen dagen was het vooral veel wachten en wachten..... De monteur van de vaatwasser zou "proberen" om "misschien" langs te komen. Die twee woorden in 1 zin, gaven me niet veel hoop. Na maandag al een dag gewacht te hebben, waarbij hij 's middags kwam. Waarna de vaatwasser 's avonds gewoon het weer niet meer deed. En dinsdag een dag gewacht te hebben en hij helemaal niet kwam. Nu woensdag ook wachten. Had 's morgens al gebeld of hij misschien een iets betere planning kon geven wanneer hij van plan was te komen. Was moeilijk en druk druk... Dus vroeg ik: U heeft het waarschijnlijk zo druk dat het vast 's middags wordt? Ja, ja denk het wel hoor. Met de kans onze vaatwasser nog een dag langer niet werkende te hebben ben ik toch op pad gegaan omdat ik wat dingetjes moest regelen. Moest naar het postkantoor en de bank en nog meer van dat soort ongein. Bovendien heb ik een afwijking, dat als ik perse thuis moet blijven, ik dan juist allemaal dingen wil gaan doen. En als ik geen afspraken of zo heb, ik het heerlijk kan vinden thuis. Raar is dat toch. Maar gistermiddag rond half vier kwam hij. En heeft alles nagemeten, maar de "vitale" onderdelen van de vaatwasser leven nog. Het is waarschijnlijjk de computer die op hol geslagen is. En hij gaat dus daar een nieuwe versie van bestellen. Heb wel gevraagd naar de "geheime"code van de vaatwasser. Hij gaat namelijk steeds op een soort van blokkering en doet dan niks meer. Waarna ik alles met de hand ga afwassen. Maar nu kan ik hem deblokkeren met de geheime code. (Heated/dry -normal - heated/dry - normal en dan 2x cancel) Is dat wat? Mijn vaatwasser heeft gewoon een pincode. Al met al dacht ik dat ik dus wel een poosje moest wachten tot hij het onderdeel zou hebben. Maar hij verwachtte hem morgen middag al of anders vrijdag. OEi.... weer wachten.... Het kan trouwens ook anders. Vandaag komen ze ook onze "bubbelbak" bezorgen. YEAH !!!! En ik belde dus gisteren, hoe laat ze hier zouden zijn en de man vertelde tussen twaalf en een uur. Kijk daar is duidelijk een planning en dat vindt ik reuze fijn. Zit altijd al met de hondjes die ik uit moet laten en dan elke keer even snel is ook zo wat voor ze. Maar nu kan ik lekker even in de morgen met ze aan de wandel vandaag . Het is hier echt heel mooi op het moment. Het weer is mooi en de natuur staat in vuur en vlam. Prachtige roodgloeiende bomen overal. Het is werkelijk een plaatje!! Neem het fototoestel mee dalijk en zal wat plaatjes maken.

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg hoor wachten, en het gevoel hebben dat je geen kant uit kan.
Heel irritant.

Maar vandaag is het leuk wachten hihihi

En we wachten je foto's van de herfstpracht af

Anoniem zei

Nog even wachten en dan kun je bubbelen. Ben benieuwd naar de herfstfoto's.

Karin

Anoniem zei

Lastig dat gewacht!!Je kan je tijd wel beter besteden...op het forum bijvoorbeeld.
Hopelijk wordt ie toch echt gemaakt!
Ben erg benieuwd naar jullie bubbelbad!!Wat zouden Stace en Connor ervan vinden??(die mogen hem toch vast ook wel uitproberen?)
Herfstfoto's??Ja graag!!!

Anoniem zei

hoe. is het met jullie bubbelbad. net als in de film. je ken er ook je af was. in doen .heb hier voor al geprobeerd ook met een kaart. een paar letters staan er op. groetjes. uit hellevoetsluis .

Petra zei

Bubbelbad is inmiddels gebracht en de vaatwasser is ook weer gemaakt !!! Heb het andere berichtje verwijderd hoor ;-)
Groetjes Petra

Anoniem zei

Jouw geduld is wel op de proef gesteld Petra; als je de gemaksapparaten gewend bent, kun je nog moeilijk zonder hè! Maar eind goed, al goed en nou ook nog heerlijk bubbelen!!!