dinsdag 15 november 2005

In de aanplant...

Vandaag begonnen met het planten van de coniferen. Ahum... Er staan er zeker al drie, ha ha ha.
De grond is echt bikkel hard. Dus hebben we steeds wat water in het kuiltje gedaan en hebben we nu een stuk of 20 halve kuilen met water en drie boompjes gepland. Hopende dat het water de grond wat zal gaan verzachten. Vanuit Raleigh zijn er vandaag nog strengere restricties voor het watergebruik. Aangezien onze woonplaats ook het water uit Raleigh vandaan haalt, gelden deze restrictie ook voor ons. Wij wonen op een even nummer en mogen op woensdag en zondag onze plantjes water geven. Het is terug gebracht naar twee dagen maximaal per week. Hiervoor was er al een beperking voor drie dagen. Hier in de buurt zijn in veel tuinen irregatie systemen en daar gaat heel wat water over heen. Het was vandaag weer boven de 20 graden, maar hadden in de middag een welkom buitje. Met de nadruk op "tje", want het was ook zo weer droog, helaas.
Heb vanochtend wat filmpjes aan elkaar geplakt. Eerst het filmpje van Ron van afgelopen zondag bij de motoren. Wat een geluid van die motoren, vooral de Harleys. Helemaal toen ze allemaal tegelijk startte.

Image hosted by Photobucket.com

Ook nog een filmpje van Stace en Connor. Vanochtend tijdens hun "speelkwartiertje". Ze kunnen altijd zo lief met elkaar spelen. Een genot om naar te kijken....

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

Nel zei

Zal ik wat water oversturen ? Hier is op het moment meer dan voldoende hoor. Succes met het planten van de coniferen.

Anoniem zei

Nou het komt hier met bakken uit de lucht.

Nou je moet nog ff door graven hihihi
Wel lekker als je gespit hebt, kan je s'avonds je spieren laten masseren in de Hot Tube.

Erna

Petra zei

Als het allemaal loopt volgens planning, gaan we vanmidddag een soort van grondboor met motor huren en dan vliegen de gaten de grond in, ha haha.
Groetjes Petra