zaterdag 26 november 2005

Deck the halls !!!!

Ons huis is versierd...... Ik ben wat dat betreft echt een klein kind en vind het geweldig om te zien hoe alles er uit ziet in het donker. Had al veel spulletjes eerder gekocht en kon haast niet wachten, ha haha. De dag na Thanks giving zagen we hier in de buurt al wat huizen versierd en nu vandaag ook bij ons !!! Sorry sinterklaas, maar hier in Amerika kennen ze je niet en je moet natuurlijk intergreren niet waar? Echt vroeg ik weet het, maar mij hoor je niet klagen ;-)

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

Hier in de wijk zijn er huizen bij die echt super mooi zijn. Zal van de week wel op pad gaan met camera natuurlijk !!

Groetjes Petra (die morgen alles binnen zal gaan "decoraten")

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig! Ik vind het altijd zo mooi!Toen wij met kerst bij Ronald waren hebben we ook met open mond `s avonds rond gewandeld, we hebben zelfs een tour met de auto gemaakt om alles te bekijken..Zelf wacht ik inderdaad nog ff tot de sint is geweest... Het ziet er wel erg gezellie uit bij jullie zo en ben benieuwd naar de versieringen binnen hoor!

Groetjes Mariet

Anoniem zei

Ohhhh ziet er geweldig uit.
Vooral je voordeurhal of hoe noem je zoiets.

Enne we willen ook foto's hoor, van de binnenkant.

Erna

Anoniem zei

wat leuk zo veel lichtjes /////boven en beneden.en de boompjes knus hoor .ben ook heel benieuwd. hoe het binnen er uit ziet .en hoe vinden stace en connor het. lees het nog wel..je schoonmoeder

Anoniem zei

Wauw wat mooi zeg!! Echt kersterig!! Zo komen we al helemaal in stemming!!
Toch nog maar even eerst Sinterklaas...
Ben benieuwd naar de foto's uit de buurt!!

Petra zei

@ Mariet
Ik zal zeker ook met de auto een tour gaan maken hoor ;-)
Hartstikke leuk joh!

@ Erna, Ma
Foto's van binnen komen eraan....

Groetje Petra

Anoniem zei

Echt hartstikke mooi geworden!!
Wij wachten hier nog even tot na Sinterklaas en dan kunnen hier ook de lichtjes gaan branden. We kijken dan naar de sterverlichting in de tuin en denken dan weer aan jullie ;-))

Petra zei

Mooi! Ik zou hier ook graag alleen witte lichtjes hangen, dat vind ik toch zo mooi. Maar ja, voor Rick en de kinderen kan het niet bont genoeg ;). Ik ga vandaag aan binnen beginnen en woensdag, als het weer droog is buiten. Leuk, he, dat versieren? Daar kom je helemaal door in de stemming.

Anoniem zei

Complimenten hoor aan de crea bea. Ik geniet ook als ik door de straten rij, en ik zie al die huizen zo verlicht. Seasons greetings uit dezelfde staat.